středa 13. dubna 2022

Adopce smrti


Wei Ying je mrtvý už čtyři roky a Lan Zhan je plný bolesti ze ztráty osoby, kterou celé roky tajně miloval. Ani mu nestihl říct jak moc ho miluje.

Tehdy v Pohřebních mohylách našel malé dítě, které Wei zachránil. Vzal ho ke klanu Lan do Oblačného zákoutí. To dítě mu ho tolik připomíná. Bere ho jako vlastního syna, přestože jím není. Tehdy se jmenoval Yuan Wen, ale on ho přejmenoval na Sizhui Lan. Tolik mu připomíná časy s Weiem než se vše posralo.


Lituje toho, že tehdy nestál na jeho straně. Možná kdyby ano tak by nezemřel. Je zničený a zlomený. Hodně cestuje po světě a doufá, že je naživu, že ho někde najde ukrytého před světem. Ale nikde ho nenachází. Nemůže se smířit s tím, že je mrtvý. Prostě nemůže být... Když ho nikde nenašel tak se uzavřel úplně do sebe a přestal komunikovat s kýmkoliv. Zavřel se do Ledové jeskyně v Oblačném zákoutí a přestal vycházet ven. Odmítal vyjít z domu pryč. Zde to vše začalo. Zde jim Lan Yi řekla o kovu Yin. Snažila se očistit Stygianské železo, ale marně. Také vynalezla vražedný akord. Jediná vůdkyně klanu v historii.

Sizhui Lan si všiml jeho chování a začal mít o něj vážný strach, když přestal i jíst. Naštěstí alespoň pije. Sizhuiovi je teď deset let a Weie si pamatuje jen lehce. Když ho Zhan Lan vzal ke klanu Lan, bylo mu šest let. Ani jeho starší bratr Huan neví co s ním.

Po Tažení proti Slunci se vše změnilo. Většina klanů se ještě úplně nevzpamatovala. Lan Qiren zemřel.

Sám si nedovede představit co by dělal kdyby mu zemřel Meng Yao. Pomalu jako jediný v něj věří. Avšak kdysi byl jako špión v sektě Wen což mu na náklonnosti ostatních nepřidalo jak si původně myslel, že mu to pomůže. Realita byla ovšem jiná. A navíc je syn prostitutky což mu absolutně nepřidává.

Ale rozhodně ho berou mnohem lépe než Weie, přestože je Wei dávno po smrti. Spáchal sebevraždu tehdy v Beznočním městě. Ale říká se, že ho zabil jeho starší bratr Cheng Jiang. To ovšem není pravda.

***O sedm let později***

Zhan Lan je šťastný, protože se mu Wei Ying vrátil zpět do života. Poznal ho. Sice je v jiném těle, ale vrátil se mu. Neříká mu podle jména jeho nového těla. Rozhodl se raději jít úzkou cestou tmy než aby ho znovu ztratil. To nemůže dopustit. Znovu ne! Ukryl ho v Oblačném zákoutí tak jak chtěl před sedmi lety, ale nestihl to. Vůdce klanu Huan Lan ho také poznal a souhlasil s tím, že může zůstat v Gusu.

***
“Miluji tě Wei Yingu. Už mnoho let jenže jsem ti to nestihl říct...” přizná se konečně Zhan Lan.

Wei ho najednou políbí na ústa. Toto chtěl vždy udělat.

“Já tebe taky Lan Zhan. Jen jsem si nebyl jistý zda-li cítíš to samé jako já k tobě.” také přizná své dlouholeté city.

“Ty jsi mě naučil mít nějaké city a cítit lásku.” pokračuje.

“To jsem vskutku rád lásko. Celou věčnost jsem po tobě toužil. Nechci nikoho jiného než tebe. Chci s tebou vážný vztah. Být tvůj partner a milenec.” dodá Wei.

Odteď jsou jen svoji.

“A Sizhui Lan je Yuan Wen. Kdysi jsem ho adoptoval. Našel jsem ho těžce nemocného a tak jsem ho vzal do Oblačného zákoutí.” pronese dál.

“Cože?! On je naživu?! Já myslel, že všichni z klanu Wen zemřeli po Tažení proti Slunci.” řekne smutným hlasem, když si vzpomene na Wen Ninga a jeho starší sestru Wen Qing, svou starší sestru Yanli Jiang.

Najednou je mu smutno. Štěstí se smutkem zároveň. Chce se mu smát radostí, ale křičet bolestí dohromady jen neví co víc. Směs různých pocitů.

Zhan ho obejme a políbí. Snaží se tím zmírnit jeho bolest nad ztrátami blízkých. Zná tuto bolest až moc dobře. Ví jaké to je. Když ztratil Wei Yinga. Ale ten se mu nečekaně vrátil.

K tomu ho Cheng Jiang nenávidí. Celý svět je proti němu až na Wangjiho a Xichena Lana. A ještě mladého Sizhuie Lana.

***
Leží spolu v zelené trávě v odlehlé části Oblačného zákoutí a pozorují mraky na obloze jak si bezstarostně plují oblohou.

Něžně se líbají na ústa a začnou se svlékat z oblečení. Navzájem poznávají svá nahá těla. Wei uchopí do pusy jeho penis a vlhkým jazykem olizuje špičku penisu. S velkou chutí. Postupně ho pojme celý až po kořen. Začne hýbat hlavou nahoru a dolů. Teď se už může jeden dotýkat toho druhého, takže si to náramně užívají. Každý dotek. Po pár minutách má plnou pusu spermatu, které poslušně spolkne až do poslední kapičky. Olízne si rty. Netrvá dlouho a už cítí jeho tvrdý penis jak vplouvá do jeho zadečku. Avšak bez žádné přípravy na vpád. Nemají žádné zkušenosti. Naštěstí je Wei mokrý vzrušením jako řeka. Takže ho to díky tomu bolí o něco méně, ale stejně sykl bolestí. Nechtěně...

“Jsi v pořádku?” lekne se Zhan.

“Jo... Jen to trochu bolelo...” přizná se.

“P-promiň. To jsem nechtěl. Mám přestat miláčku?” zajímá ho, nechce mu ublížit.

“Ne! Jen to ne!” teď se lekne Wei.

“Dobře...” a dorazí svůj penis až po kořen do té sexy prdelky.

Chvíli čeká aby si zvykl na jeho velikost. Hlavně nechce aby ho to znovu bolelo.

Po chvíli začne hýbat svými sexy boky a přirážet penis do jeho citlivého místečka, které náhodou našel. Velké vzrušení. Ano sotva se udělal už mu penis opět stál jako svíčka. Ještě stále má plné koule. Sotva se znova udělá už klečí na čtyřech a ucítí dva prsty uvnitř svého těla. Menší příprava, která ho právě teď napadla. Chytrý nápad. Počká tak minutu než na jeden příraz vrazí penis do zadku své největší lásky. Hýbe se vevnitř toho dokonalého těla jako sám ďábel, ještě chybí rohy. Pocity slasti a euforie. Když se vystříká, ozve se první hrom.

Ani si nevšimli jak moc se stihla zatáhnout obloha nad nimi. Temné černé mraky. Začíná pršet, takže se rychle oblečou zpět do oblečení a utíkají se schovat do pokoje Lan Zhana. Začíná bouřka. Doběhnou dovnitř pokoje těsně před tím než se spustí úplný liják a blesky začnou lemovat oblohu. Vyruší je nečekaně klepání na dveře.

“Dále...” ozve se.

Ve dveřích se objeví Sizhui Lan. Chvíli jen tiše hledí...

“Pamatuji si vás mistře Wei Wuxiane. Tak moc jste mi chyběl...” promluví tiše. “Jste jako můj druhý otec.” dodá ještě.

2 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.