středa 30. března 2022

Generál duchů 5 Stvořili jste mě (DOKONČENO)


***O pět měsíců později***

Klan Wen je téměř vyvražděn. Před pěti měsíci začalo Tažení proti slunci.
Všichni žáci jsou zachráněni a přidali se do tažení. Klan Wen to už moc přehnal, takže se zbytek klanů rozhodl pro jeho úplnou likvidaci.
Avšak Wei Wuxian zmizel a namísto toho se objevil vůdce klanu Xichen Lan.

***
Wangjimu, Weiovi, NinXi už je osmnáct. Xichenovi je dvacet tři, Yanli dvacet dva, Chengovi a Ningovi sedmnáct, Qing dvacet. Cheng je vůdce klanu Jiang, od smrti jejich rodičů. Je to smutné a depresivní. Klany se budou dlouho vzpamatovávat z teroru a krveprolití. Avšak ještě není úplný konec, zatím nemají vyhráno.
***O měsíc později***

Když vraždí kultivující z klanu Wen, zjistí že je někdo předbíhá a je o krok napřed než oni, zanechává za sebou velmi temnou až děsivou energii a mrtvoly za touto osobou, jsou poznamenány temnou hrozivou mocí. Děsí je to avšak jde poznat, že tato osoba je na jejich straně. Když dorazí do Yilingu, najdou stejnou spoušť jako jinde. Převrácené talismany a mrtvoly mají krvácení sedmi smyslů.

“Kdo to mohl udělat?” pronese zděšeně Wangji.

“To netuším.” odpoví Cheng. “Myslíš, že je to ta samá osoba?” dodá.

“Převrácené talismany a krvácení sedmi smyslů. Je to ta samá osoba.” odpoví mu.

Wangji je velmi smutný, chybí mu jeho láska Wei Ying, nikde ho nemůže najít, ani svou citerou. Bojí se nejhoršího. A to, že někde leží mrtvý. Jenže to by jeho duši našel přes svou citeru.
Chce mu tak moc říci jak hluboce ho miluje, jen neví jestli bude mít tu šanci. Celou dobu se hluboko uvnitř svého nitra trápí. Tentokrát je to na něm ovšem poznat. Začali na něm být vidět emoce, které v životě neukazoval okolí. Jeho tvář je chladnější než normálně, ale jeho chování se změnilo, díky divokému Wei Yingovi se postupně celkově změnil.

NinXi a Ning jsou partneři necelých sedm měsíců, řekl mu to důvěrně bratr Weie, jelikož poznal že mezi nimi je možná silnější pouto než mezi NinXi a A Ningem, navíc si pamatuje bratrský rozhovor mezi nima a chtěl zjistit co Wangji cítí k jeho dvojčeti. Wangji se mu taktéž důvěrně přiznal, že miluje jeho bratra. Dodal mu odvahu, kterou potřeboval.

Ze zamyšlení ho vytrhne zvuk flétny. Zrovna on, NinXi a Cheng sedí na jedné střeše, ve které je díra, takže je vidět dovnitř domu. Wangji udělá ochranou bariéru přes onu díru. A sledují co se bude dít, zajímá je osoba s tak temnou aurou. Vidí Chao Wena jak se strachy krčí v koutě a jeho tělo se třese, nemá většinu vlasů a je vážně zraněn. Hned u něj je kdo jiný než Zhuliu, věrný poskok klanu Wen. Koho se bojí?

No odpověď spatří hned na to. Ozývá se zvuk flétny a zjeví se Wei Wuxian. Všichni tři se na sebe zděšeně podívají. Wei přivolá duchy, kteří začnou útočit na ty dva. Má na tváři šílený úsměv a šílenství v očích.

“T-to nejsi ty! Nemůžeš to být ty! Vždyť jsi mrtvý! Hodili jsme tě přeci do Pohřebních mohyl!” řve strachy Chao.

“Jak to, že nemáš zlaté jádro?” pronese Zhuliu, který na něj začal útočit. “Nebo jsi NinXi?” dodá zmateně.

“Ano, zemřel jsem, ale duchové mě zachránili. A jsem Wei Wuxian. A proč už nemám zlaté jádro, není vaše věc. A kvůli komu, jsem se stal takový? Hmm?” odpoví jim chladným hlasem.

“M-mýlil jsem se! U-šetři mě! Já tě tam nehodil, to byli oni, ne já!” Chao se třese ještě víc, ale Wei ho silně kopne do hrudi až spadne.

Opět se nějak ztěžka zvedne.

V tu chvíli skočí dolů dovnitř domu. Před ně padnou jejich mrtvá znetvořená těla. Poté se otočí na příchozí.

“Wangji, bratři moji, slyšeli jste to?” pronese chladně.

“To zlaté jádro jsi věnoval mě, že?” ozve se NinXi a z očí mu stékají slzy.

“Ano, bratře.” odpoví mu.

Wangjimu začnou také téct slzy a Cheng na tom není jinak. Ze štěstí, že ho konečně našli a živého, ale taky kvůli tomu, vidět ho takto, to co se z něj stalo. Avšak nejvíce to zranilo Wangjiho, jelikož ho miluje, je ještě víc rozhodnutý ho chránit před celým světem, před každým kdo by mu chtěl jakkoliv ublížit.

“A co starší sestra?” zajímá se Wei starostlivě.

“Je v Oblačném zákoutí. Klanový vůdce ji tam nechal. Qiren Lan se o ni stará.” odpoví mu Cheng. “Čeká na tebe.” dodá.

***
Když se konečně poštěstí aby Wangji byl o samotě s Weiem, okamžitě toho využije. Láskyplně ho políbí na ústa, které chce už tak dlouho políbit. Pevně ho objímá a Wei se vůbec nebrání. Dvě spřízněné duše se opět setkali a už se nikdy nechtějí rozdělit. Líbají toužebně navzájem svá ústa.

“Miluji tě Wei Yingu. Nikdy o tebe nechci přijít. Jsi první osoba, do které jsem se kdy zamiloval. Chci jen tebe.” přizná se.

“Já tebe taky miluji Lan Zhane. Taky jsi první osobou, do které jsem se zamiloval. Čteš mi myšlenky, cítím to úplně stejně.” políbí ho.

Pocit naprostého štěstí.

***
Mezitím NinXi a Cheng najdou mrtvolu Wang Lingjiao. Poté v jiné místnosti objeví Ninga a Qing Wen.

NinXi a Ning se hned obejmou a když se Cheng zrovna nedívá, políbí se. Jsou šťastni, že se opět shledali.

***
Po měsíci se všichni sourozenci shledají. 

2 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.