středa 30. března 2022

Generál duchů 4 Shledání v utrpení


***O čtrnáct dní později***

Hlavní žáci zbylých dvou klanů se dostaví do Qishanu se znechucením. A těmi jsou klan Nie z Qinghe a Jin z Lanlingu. Je jim jasné, že klan Lan a Jiang zde nebudou, jelikož jsou vyvražděni a byli vypálení.

Huaisang Nie a další žáci klanu, Zixuan a Zixun Jin, Luo Qingyang a ještě nějací žáci z jejich klanu.

Netrvá dlouho a objeví se Chao Wen a po jeho boku milenka Wang Lingjiao, oba dva jsou šílení, krutí, arogantní, zlí, psychopati co se vyžívají v utrpení druhých a také rádi vytváří bolest všem okolo sebe. Hned vedle nich stojí Zhuliu Wen neboli Jádrotav.
“Vítejte na přednáškách u klanu Wen v Qishanu. Odteď budete poslouchat naše pravidla, teď nejste u sebe doma.” řekne chladně a arogantně Chao a na tváři má svůj arogantní úsměv, ruce skříží na své hrudi.

Všichni žáci jsou nervózní a mají strach, ale zároveň je v nich odpor a vzdor. Nechtějí si to nechat líbit, ale teď prozatím musí nechat situaci na svých klanových vůdcích a rodinách. Ví, že je důležité hlavně teď neudělat žádnou blbost a chybu, která by byla osudná. Jenže dokáží se udržet na uzdě? Opravdu se dokáží nechat tyranizovat klanem Wen? Někteří z nich jsou stále "děti" a někteří už dospělí.

“Někoho mi sem přiveďte.” zavelí náhle Chao s ďábelským úsměvem což ostatní znepokojí.

Stráže vedou Wangjiho, NinXi, Weie a Chenga avšak Yanli nikde není. Všichni žáci se otočí na příchozí, je zde většina nečekala. Teď alespoň ví kde je jejich konec. Akorát jsou zde žáci ze všech klanů. Jediná dobrá věc na tom je, že se našli ti co byli rozděleni. Především se našel Wangji s Weiem, dvě spřízněné duše, osud jejich cesty znovu spojil. Jen se nikdo z nich neusmívá, setkání v utrpení. Nastali velmi temné časy teroru, krveprolití.

“Teď jste tu všichni. Jelikož jste moc rozmazlení a nerespektujete starší kultivující je na čase, vás naučit slušného chování. Za prvé, aby jste nerušili během přednášek nesmrtelného velmistra, rozhodl se, že nikdo nesmí mít u sebe žádné zbraně, takže je odevzdejte. Za druhé, každý žák dostane pravidla klanu Wen a každý den si vyzkouším tři z vás, jak jste se je naučili, ten kdo je nebude umět, dostane trest.” stráže začínají brát žákům jejich meče.

Wei, Cheng a Zixuan odmítají vydat své meče. Wangji a NinXi je už nemají jelikož jim je vzali, když je uvěznili do vězení. Jinak zbytek je ze strachu odevzdá. Ovšem Wei a Cheng nemají už co ztratit, tedy až na svou starší sestru Yanli a bratra NinXi, takže své meče nakonec raději odevzdají. Neochotně ho odevzdá i Zixuan, když se do toho vloží MianMian.

***O pět dní později***

Wangji sedí ve své cele a myslí na Weie.

Díky svému staršímu bratrovi Xichenovi si konečně uvědomil co skutečně cítí k Wei Yingovi. Ano, skutečně ho miluje. Zhruba před měsícem si to konečně přiznal, že to tak je. Je jeho spřízněná duše. Od doby co ho zná, se přestal cítit sám. Ta prázdnota uvnitř jeho nitra postupně zmizela.

Bál se o něj, vážně moc, jenže než vůbec stihl řešit svou lásku, klan Wen zaútočil na Oblačné zákoutí a on skončil jako jejich vězeň. Takže ho alespoň trochu hřeje u srdce, že ví kde je ovšem byl by mnohem raději, kdyby byl Wei kdekoliv jinde než zde také jako vězeň. Nevěděl, že ho zde taky vězní, ani jeho dvojče a bratra.

***
Je noc a Wei nemůže spát.

V hlavě má myšlenky na Lan Zhana. Měl o něj celou dobu velký strach. Neví co k němu opravdu cítí, ale jsou to vskutku silné a skutečné city, především upřímné přímo ze srdce. Položil by za něj život, kdyby musel. Avšak ta touha po něm jen sílí. Kolikrát se přistihl, že ho chtěl políbit na ty sladké rty. Dost ho přitahuje a líbí se mu, ale má pocit, že u někoho jako je on nemá šanci, i když je pravda, že se baví pomalu jen s ním. S ostatními jen když musí. Že by se do něj skutečně zamiloval? Nemůže ho dostat z hlavy a ze srdce už vůbec ne, několik let. Nejspíše by si měl přiznat, že ho miluje a to hluboce. Je do něj blázen. Zamilovaný až po uši.

***
Ráno se probudí a musí jít na přednášky, na které se žádnému žákovi nechce, ale to je pochopitelné. Navíc dostávají velmi málo jídla, takže jsou slabí. Což je ovšem účel aby se nemohli vzbouřit a bránit se.

K tomu dnes bude Chao zkoušet další žáky z pravidel klanu Wen. Zkouší každý den a Wangji, Wei a Zixuan budou zkoušeni znovu jelikož ani jeden je neuměl, odmítají se je učit, takže měli už trest, ale Ning je zachránil před bestií Chao Wena. Kdyby nebylo Ninga, byli by už mrtví, dluží mu svůj život.

“Takže dnes budu znovu zkoušet Wangjiho, Weie a Zixuana, kteří neuměli naše pravidla. Uvidíme jak jste se je naučili. Tentokrát jste unikli smrti, ale co příště?” ušklíbne se svým arogantním úsměvem.

Ovšem opět je neumí. Vzdor a opovržení klanem Wen. Wei znovu recituje pravidla klanu Lan. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.