úterý 2. listopadu 2021

Jako oheň 4 Spalující chtíč


***O měsíc později*** 

Je krásná tajemná noc a Denis opět hraje císaři. 

Jsou si blízcí jako by oba dva našli to co hledali celý život. Svou pravou spřízněnou duši. Ta přitažlivost a touha se nedá vydržet. Jejich srdce po sobě silně touží. Denis sedí v klíně císaře a ten mu líbá dlouhé bílé vlasy a krk. Mezitím mu hraje na své housle. Už se nedokáží držet zpět, dál od sebe. 

Císař ho najednou povalí pod sebe. Začne líbat ty boží rty. Housle položí vedle sebe. Ve víru vášně ochutnávají navzájem svá ústa. Konečně se lavina touhy a chtíče prolomila. Nguyễn začne hned svlékat krásného umělce z veškerého oblečení. Svit měsíce osvětluje císařovu komnatu. Mladý císař si hraje vlhkým jazykem s jeho bradavkami. Rukou hladí jeho sexy hruď a druhou ty hebké bílé vlasy.


“Ach, jsi tak překrásný umělec. Tak sexy.” a znovu políbí ta sladká ústa. 

“Ale vy víc.” odpoví mu, když má na chvíli volná ústa. 

Netrvá dlouho a už má císař ve své puse tu velkou chloubu úžasného umělce. Z jejich úst se ozývají tiché steny vzrušení. Avšak po pár minutách má plnou pusu spermatu, které poslušně spolkne do poslední kapičky. V tu chvíli už je císař na čtyřech a cítí u svého mokrého otvoru znovu postavenou tvrdou chloubu jeho tajné posedlosti. Vsune dovnitř toho krásného zadečku svůj tvrdý penis až po kořen. Pár vteřin počká než se začne uvnitř něj hýbat. Nejprve pomalu a opatrně, když se ozve hlasitější zvuk pozná, že našel jeho citlivé místečko. Takže se na ten bod zaměří a zrychlí své tempo pohybů. Chvílemi mu dává vášnivé polibky na krk a hladí ty dlouhé hnědé vlasy. Ovšem je až moc vzrušený, takže se poměrně rychle udělá. Vysune z něj svůj ochablý penis a zase se ocitne pod ním. Tentokrát císař vsune penis do jeho božího zadečku. Také chvilku počká a pak začne hýbat svými boky jako ďábel. Spaluje je vášeň a vzrušení jako oheň. Jejich srdce bijí jako šílené uvnitř hrudi při každém dalším dotyku svých nahých těl. Z úst se jim derou vzdechy euforie a naprosté slasti. Během vášnivého sexu si začínají uvědomovat své pocity a hlavně city jeden k tomu druhému. Jen tyto city jsou zakázané. Ale teď už je to jedno, když spolu dělají co dělají. Po tak dvaceti minutách se několikrát po sobě udělá. 

Poté padne vedle něj a oba dva rozdýchávají své orgasmy. Leží vedle sebe v objetí a hledí si navzájem hluboce do očí. Ani jeden z nich nikdy v životě nezažil něco tak žhavého a vášnivého. Hladí si vzájemně dlouhé vlasy a sladce se na sebe usmívají. Cítí najednou naprosté štěstí. Neumí to popsat slovy. Pro toto slova neexistují. Už se nedokáže dál jeden od druhého držet pryč. Není to možné. Už tu přitažlivost nedokázali vydržet. Jiskří to mezi nimi od první chvíle co se poprvé viděli. 

Nguyễn si už uvědomil co mu celou dobu chybělo. A taky, že se ženou mu to nedává co potřebuje. S mužem je to plné slasti, euforie, vášně. Se ženou se takto nikdy necítil. 

“Ach, tak toto bylo dokonalé. Nic víc žhavého jsem ještě nikdy předtím nezažil.” pronese náhle císař. 

“To já také ne.” odpoví mu. 

“Zamiloval jsem se do tebe, můj umělče.” přizná se, respektive pusa je rychlejší než mozek. 

“Já vás také, můj pane. Od prvního pohledu na vás.” políbí znovu jeho rty. 

“Ale víš, že se o tom nikdo nesmí dozvědět. O našem vztahu ani o tom co se teď stalo.” řekne mu císař. 

“Ano, vím to. Bude to naše tajemství.” odpoví mu krásný umělec. 

Je už dost pozdě a tak se rychle oblečou zpět do svého oblečení. Mají rozcuchané své dlouhé vlasy, takže si je rychle upraví alespoň trochu. 

“Zahraj mi ještě jednu píseň na dobrou noc, můj milý. A pak jdi do pokoje.” řekne mu nakonec. 

A tak začne hrát novou píseň, kterou pro něj složil a napsal. 

Nguyễn opravdu miluje jeho hraní na housle a především jeho samotného. Je jeho posedlostí a láskou. 

Když mu dohraje a dozpívá, tak se ještě políbí a Denis odejde do svého pokoje.

Císařovna vejde do komnaty a vidí císaře jak vyrábí nějakou ozdobu a především, že je úplně mimo. Když ho vyruší svým polibkem tak ji odstrčí od sebe pryč. Položí věc, kterou začal vyrábět pro svého milého a lehne si do postele. Je vyčerpaný po luxusním, divokém sexu a unavený, takže jde spát. Ale moc mu nejde usnout. Má plnou hlavu různých myšlenek. Chce se mu smát a plakat zároveň. Směs pocitů.

***

Je v dost těžké situaci. Ničí ho ta situace. Neví co má teď dělat, když si konečně uvědomil co k němu cítí. Navíc teď už ví na sto procent, že je vážně gay. Tajemný Denis mu převrátil život vzhůru nohama. Až teď se cítí být úplný. Díky němu poznal co je skutečné štěstí. Vidí v něm svou spřízněnou duši. Jenže se teď bojí, že ho navždy ztratí. Co když na jejich vztah a lásku někdo přijde? Hlavně císařovna? A co pak? Dokáže ho ochránit? Když na to někdo přijde, tak to nemůže dopadnout dobře. Jenže svou lásku nemohou tajit věčně, že? 

***

Nakonec hluboce usne...

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.