sobota 1. května 2021

Spolubydlící 1 -8 Láska, kariéra, život ~( DOKONČENO)


***Jak šel a jde čas***

Wang a Xiao leží vedle sebe na louce. Něžné a vášnivé polibky plné lásky. Už je zase léto. Ten čas vážně letí, že? Tyto dvě duše patří k sobě a jde to poznat. Jsou spolu na dovolené na chatě kde se dali dohromady jako pár a milenci. Takové jejich památeční místo a hnízdo lásky kde si mohou dělat co chtějí mimo lidi. Přeci jen popularita krade soukromí. Skutečně...

Ano, už jsou spolu tři roky. Yibovi už je dvacet let a Zhanovi dvacet jedna. Jejich kariéra také vypadá slibně. Jako hercům se jim daří velmi dobře. Wang je také uznaný jako taneční lektor. Celkově se jim vede skvěle. Prostě mají talent, ale jen ten nestačí. Tvrdá práce. Wangovi se podařilo stát se motocyklovým závodníkem a k tomu je dobrovolný hasič a zajímá se o sirotky. Xiaovi zase stát se profesionálním fotografem a malířem. Takže se jim daří vydělávat slušné peníze na svůj mladý věk. Možná jen štěstí? Není jednoduché uživit se jako umělec na to musí být člověk opravdu dost dobrý aby se mohl živit jen uměním.
Především je proslavily hlavní role Wanji Lan a Wei Wuxian v BL seriálu The Untamed. Po nečekaně velké úspěšnosti tohoto seriálu se po nich vrhli různé značky, takže jsou v mnoha reklamách či módních časopisech. Tyto příležitosti přijímají, hodí se jim. Přes tento seriál mají fanoušky dokonce i z české republiky a po celém světě. Je opravdu dokonale spravovaný a skutečně obrovská poklona hercům. Je to nejlepší na světě. Stvořit něco tak božího a luxusního muselo dát celkem dost tvrdé práce a to každého kdo se na této tvorbě podílel. Wang a Xiao jsou prostě naprosto boží, úžasní, sladcí, roztomilí a hlavně ty jejich pohledy a úsměvy. Lék na deprese.

***
Zhou Yixuan se dal dohromady s Cho Seung-youn a jsou spolu šťastní. Stal se jeho lékem na zlomené srdce a jsou partneři dva roky.

Kim Sung-joo a Li Wenhan jsou partneři dva a půl roku a taktéž jsou velmi šťastný pár.

Uniq se daří více než skvěle. Jsou populární od začátku a mají mnoho fanoušků což je super. Nahráli několik svých songů a mívají vystoupení nejen v Koreii a Číně, ale třeba občas v Japonsku a podobně. Úžasné.

Celá parta se občas schází. Ano, jejich přátelé Boun, Prem, Kayame a Hikari jsou stále jejich nejlepší přátelé. Zůstali přáteli dodnes. Vídají se podle toho jak mají čas což je těžké, protože každý je z jiné země a mnoho práce. To i partneři se vidí málo přestože žijí spolu. Bohužel.
***

Pořídili na chatu bazén a celkově si ji upravili, ale kupodivu ne úplně jak by ostatní čekali. Respektive teď je to jen jejich chata ne jako kdysi. Mají zde klid. Utíkají sem před okolním světem. Nikdo neví kde ta chata je. Jen ti co to ví. Jejich rodiny už nějakou dobu ví o tom, že jsou partneři a milenci. Nejprve je za to nenáviděli, ale naštěstí se s tím po nějaké době smířili. Dokonce je začali krýt aby kvůli své sexuální orientaci neměli problémy. Krytí před společností. Snaží se udržet jejich vztah v tajnosti před veřejností. Přeci jen patří do rodiny. Řekli jim to až po roce svého vztahu. Ovšem bylo by fajn kdyby v Číně nebyla homosexualita zakázána. Jenže to se nejspíš nikdy nestane. Škoda. Musí tam docela trpět.

***
Odejdou z louky do své chaty. Vejdou do pokoje, lehnou si do manželské postele a začnou se vášnivě líbat na ústa. Je zataženo, blíží se bouřka. Je hrozné dusno. Ale oni vnímají jen jeden druhého a nic jiného. Vášeň v jejich žilách. Oblečení umí létat vzduchem. Do všech koutů místnosti.

Navzájem hladí svá svalnatá nahá těla. Hledí si do očí. Hrudi se zvedají dýcháním a srdce v hrudi buší jako o závod. Hnědovlasý hladí jeho modré vlasy a ústy si hraje s tím velkým penisem. Vzrušení a slast. Rozkoš. Připadají si stejně jako tehdy.

Jen teď jsou oficiálně spolu natož tehdy ještě Wang patřil Cho. Ale to už je minulost. Už je vše jinak.

Mezitím co mu ho kouří tak ho připravuje na svůj vpád. To se nezměnilo. Netrvá dlouho a má plnou pusu spermatu, které mu stéká po bradě. Olízne si rty a už vplouvá dovnitř toho sexy těla. Po chvíli se začne hýbat. Pomalu zrychluje tempo. Euforie obou mužů. Úžasné pocity, emoce.
Sténání se ozývá po pokoji. Tvrdě ho šuká do prdele jako divoké zvíře. Udělá se několikrát po sobě, že jeho milenci teče sperma po nohou. Tomu se stihl znovu postavit penis, takže se teď do jeho těla vrhne modrovlasý ďábel. Miluje, když ho ten ďábel divoce a tvrdě mrdá.

“Miluji tě ty modrovlasej ďáble...” zavzdychá starší z nich.

“Taky tě miluji ty zvíře moje...” odpoví.

“Jenom tvoje zvíře...” dostane ze sebe.

“To bych prosil...” lehce se ušklíbne, přestože ví, že to nevidí.

Po zhruba půl hodině se konečně vystříká do té sexy prdelky. Je moc velké horko, takže mají oba dva dost. Pot a sperma. Chvíli jen leží vedle sebe a oddychují.

“Pojď do vany.” navrhne starší.

“Dobrý nápad.” souhlasí.

Tak jdou...

Ďábel a zvíře. Pravá a velmi silná láska. Věřím, že zrovna jejich láska je věčná. Silné pouto. Ani jeden toho druhého nikdy nepovedl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.