sobota 1. května 2021

Spolubydlící 1 -6 Stanování


Uniq mají mít o prázdninách vystoupení v Číně. Hlavně je čeká rozhovor v nějaké show. Respektive už měli rozhovory, ale jen v Koreii. Navíc se jim podařilo dostat své první role ve filmech. Takže jsou nadšení. Přes léto bude natáčení. Budou mít nabitý program, ale těší se na to. Opravdu moc. Jsou rádi. Kdo by taky ne, že? Tímto se jim otevře nový svět. Vskutku mají talent pro umění. A jde to poznat. 

Wang Yibo a Xiao Zhan budou hrát spolu v BL filmu pár avšak čínská cenzura a Noppanut Guntachai a Warut Chawalitrujiwong zase v jiném BL filmu pár. Každý ve své zemi.

povzdálí je sledují dvě sestry Kayame a Hikari (Benosek), které jsou gothic a otaku a pochází z Japonska. Úplně je milují. Velké fanynky z jejich školy. Také zažívají šikanu kvůli odlišnosti. Ne jen díky svému stylu, ale obě dvě jsou zase lesby, které úplně zbožňují gaye. Zrovna je nejde nemilovat. Fandí jim hodně. Kupodivu se s nimi občas baví Wang a Xiao což vůbec nechápou, že někdo jako jsou oni dva si všímají jejich existence. Ale jsou díky tomu velmi šťastný. Boun a Prem je občas pozdraví, takže jsou jako v sedmém nebi. Kayame je sedmnáct a Hikari patnáct. Vzájemná silná láska mezi sestrami. Tak nějak jsou milenky. Temné, tajemné, tiché krásky ovšem jak pro koho taky že. Nemají pomalu nikoho jiného.
***O čtrnáct dní později***

Prázdniny už začali. 5. srpna má Yibo narozeniny. Dnes bude oslava jeho narozenin. Není na to moc zvyklý přestože na to vypadá.

Tentokrát nejdou do gay klubu. Chtějí si to užít jako parta. Budou dva dny stanovat od lidí. Soukromí je soukromí. Věci už mají sbalené několik dní, takže za chvilku vyráží. Zhou Yixuan, Kim Sung-joo, Li Wenhan je vyzvednou před kolejemi kde bydlí. Všichni jsou tak sladcí. Jsou zvyklí na relativní luxus. Což většina takové štěstí nemá.

Konečně dorazili a mohou všichni vyrazit na cestu.

Yibo už se těší až bude sám se Zhanem. Neblaze si začíná uvědomovat své pravé city ke svému nejlepšímu kamarádovi. Jeho partner si už před nějakou dobou všiml divného chování svého partnera. Cho Seung-youn si pamatuje, že mu Wang nikdy neřekl, že ho přímo miluje. Takže je mu jasné, že od něj pravou lásku nemá ani čekat. Není hloupý ani blbý. Sice ho to mrzí a bolí, ale tehdy mu to alespoň řekl upřímně, už na začátku.
Nehraje si s jeho city ani nikdy nehrál a toho si váží. Je upřímný.

Po několika hodinách dorazí na místo kde chtějí stanovat. Začnou si stavět stany dokud je světlo a jdou na dříví aby si mohli vytvořit oheň. Každý má pro Yiba nějaký dárek k narozeninám.

Mezi nima je oblíbený avšak ostatní ho moc nemusí, ale celkově je lidé začínají mít raději díky vzniku skupiny Uniq. Jsou dvě strany jedna, která miluje gaye a přijdou jim sladcí a druhá strana gaye nenávidí a přijde jim to nechutné. Tyto dvě strany se navzájem nenávidí.

Nedaleko od jejich tábořiště je rybník. Užívají si ten boží klid. Xiao hraje na kytaru, takže si ji vzal sebou.

“Je tady nádherně.” ozve se Wang.

“Ano je. Byl to dobrý nápad. A hlavně ten nádherný západ slunce.” odpoví Xiao.

“Ty jsi vlastně pozval ty dvě sestry, že Yibo?” pronese Boun.

Všichni se na něj podívají s otazníky v očích.

“Chodí s námi do školy.” dodá Boun.

“Jo pozval, ale dorazí až zítra.” odpoví Yibo. “A nebojte se obě dvě jsou lesby.” dodá.

“To bude zvláštní mezi ženami přestože jen dvěma.” lehce se zasměje Prem.

“A pocházejí z Japonska.” ozve se Xiao.

“Korea, Čína, Thajsko, Japonsko pěkná kombinace.” sladký smích Kima.

“To tedy.” usměje se Zhou.

Udělají si večeři, dají své dárky oslavenci a poté jdou spát. Jsou moc unavený po celém dni. Zhou Yixuan, Kim Sung-joo, Li Wenhan a Cho Seung-youn jsou v jednom stanu a Wang Yibo, Xiao Zhan, Noppanut Guntachai a Warut Chawalitrujiwong jsou v druhém stanu.

Yibo využil situace a zmizel tam kam Zhan. Nedalo mu to až moc ho přitahuje. V jeho přítomnosti mu buší srdce jako o závod. Teď už ví, že je do něj zamilovaný. Ale neví co k němu Xiao cítí a nechce ublížit Cho. Složitá situace. Neví co má dělat. Snaží se to nedávat najevo, ale moc mu to nejde. Poprvé se skutečně zamiloval. Doteď to byli jen sexuální úlety a svým způsobem i vztah s Cho. Ano, bohužel. Sám se diví, že ho ještě nepodvedl a polibky s Xiao nepočítá. Navíc on ho první políbil. Bylo to nádherné.

Než usnou tak se Wang a Xiao obejmou a usínájí spolu v objetí. Sladký a roztomilý pohled. Velmi se k sobě hodí. Vzhledově i povahově. Skvěle se doplňují. Touha a přitažlivost. Silné city jeden k druhému. To nejde přehlédnout. Vážně...

***Druhý den***

Kolem 11 dopoledne se objeví Kayame a Hikari. Mají pro Yiba dárek.

“Zdravím vás.” všimne si jich Wang.

“Ahoj. Rádi tě vidíme. Překvapil jsi nás, že jsi pozval někoho jako jsme my.” ozve se Hikari.

“A proč ne? Mám vás rád navíc jste taky šikanované tak jako my.” odpoví.

“To jsme.” dodá Kayame.

Postaví si svůj stan. Kluci jim pomohou. Potom se odejdou všichni koupat do rybníku, je moc velké horko. Voda je příjemně chladná. Krásný letní den...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.