sobota 1. května 2021

Spolubydlící 1 -5 Domluva a zkoušky


Wang Yibo si neblaze uvědomuje jak moc ho přitahuje Xiao Zhan. K tomu si spolu velmi rozumí. Stal se jeho nejlepší kamarád a berou se jako bratři. Sice má hodně rád svého partnera Cho Seung-youn, ale víc a víc pochybuje, že ho přímo miluje. Jenže mu nechce ublížit. Ani neví co k němu skutečně cítí Xiao. Je ztracený sám v sobě. Opravdu... Chce se s ním ještě víc sblížit, ale tomu brání, že je zadaný skoro rok. Sám se diví, že svého partnera zatím nepodvedl. Vskutku zvláštní.

Prázdniny se rychle blíží. O prázdninách studenti ze zahraničí jezdí do svých zemí za svými rodinami.

***O měsíc později***

Jejich k-pop skupině se začíná vážně dařit. Na škole kam chodí Wang a Cho už měli další dvě vystoupení. Jedno převážně taneční. Yibo stále mění vzhled, takže teď má krátké hnědé vlasy. Každou chvíli vypadá jinak. Se spolubydlícími vychází čím dál lépe. Jsou vážně skvělí přátelé avšak nejvíce ho to táhne k Zhanovi ať chce nebo ne. S tím nic neudělá. Nemůže se dočkat až bude sám se Zhanem. Prostě k němu začíná cítit víc než by chtěl a ještě do toho ho Xiao nenápadně svádí. Neví jak dlouho to ještě vydrží. To napětí. Navíc přestože to působí, že se jen flákají není tomu tak, protože školy, na které chodí jsou opravdu těžké, takže se musí tvrdě učit.
***O dva měsíce později***

Zrovna je přestávka ve škole a Wang šel na wc kde ho tiše pozoruje Xiao. Zase si tak sladce hledí do očí a chvílemi jejich pohledy skončí u svých penisů. Kdyby nebyli ve škole tak se na sebe hned vrhnou. Nasadí si kalhoty a když Wang odchází tak ho Xiao přitiskne ke zdi a poprvé ho políbí, nebrání se tomu, je mu to příjemné. Jsou si velmi blízcí a přitahují se. Líbá jeden druhého v tuto dobu vše okolo přestalo existovat. Jejich rty se dotýkají.

“Odjeď o prázdninách někam se mnou Yibo. Kamkoli kde budeme jen my dva. Jen my a nikdo okolo nás...” navrhne Zhan.

“Mile rád Zhane. Konečně někam kde budeme moci být jen my dva o samotě.” souhlasí Yibo a políbí ho.

“Skvělé to jsem moc rád, že souhlasíš. Až budeme v naší zemi domluvíme se přesněji. Nejprve seznámíme naše rodiče.” odpoví Zhan.

“Dobře. To je dobrý nápad aby nás spolu pustili.” odpoví Yibo.

Domluví se a poté odejdou do své třídy.

Na koleji se budou muset opět učit na zkoušky a testy do školy což se moc netěší, ale nechtějí propadnout. Zrovna tuto hodinu mají zkoušku a zbytek hodin také. Ale co taky čekat, když za čtrnáct dní budou mít prázdniny.

Teď se členové Uniq moc nevídají kvůli učení. Těžké školy. Ale vedou si celkem dobře. Jsou chytří a talentovaní muži. Což se moc nevidí, že? Po prázdninách půjdou o třídu výš. Kupodivu je škola baví.

***
Ano je to tak. Jsou to komunistické země. Jižní Korea je otevřená světu za to Severní Korea je úplně uzavřena, nikdo nemůže ven ani dovnitř. Mohou tě zde v klidu zastřelit. V Číně najeli tanky na demonstranty a začali je střílet. Čína byla jistou dobu také úplně uzavřena světu jako je Severní Korea, ale už je otevřena. Je to psycho. Zkurvený komunistický režim. Chudáci lidi. Teror, chudoba, bída, strach, smrt. Mnoho rodin se spolu nemůže vidět, rodiče co nemůžou vidět své děti, protože musí pracovat ve městě aby měli alespoň nejaké peníze a tak podobně. Na první pohled to tak nevypadá, ale je to bohužel tak. Nevím úplně přesně jak to tam je, protože informace moc nejsou a není jisté, že všechny informace jsou pravda, takže tak. Celkem uzavřené země. V některých zemích zůstali staré režimy dodnes. Například Čína, Severní Korea, Rusko a víc teď nevím. Je to vážně smutné.

***
Na začátku srpna má Wang Yibo narozeniny. Avšak jeho přátelé z Uniq i školy s ním chtějí slavit, takže oslava bude první den prázdnin a domů půjde později. Bude mu sedmnáct. Docela se těší. Klasika u teenagerů. V dospělosti se ovšem vše změní a dospělí by zase chvílemi chtěli být zpět dětmi. Což je ironie.

***
O další přestávce jde Wang, Xiao, Boun a Prem na wc.

Zde totiž mají alespoň nějaké soukromí avšak je riskantní. Jde na nich dost poznat, že jsou gayové, takže jsou hodně šikanování. Tvrdé podmínky pro LGBT komunitu. Drsné a zlé, ale díky k-popu se zde situace začíná zlepšovat. Kruté... Snad se to podaří zlepšit...

Boun a Prem mají aktuálně bílé vlasy do šedého odstínu. Oba dva se obejmou a začnou se líbat na ústa. Velmi se milují a moc jim to spolu sluší. Jsou vskutku sladcí. Opravdu roztomilý pár.

Wang a Xiao se zahledí navzájem do svých očí a opět se začnou také líbat na svá sladká ústa. Neudrží se. Nedá se ta přitažlivost vydržet. Byli by úžasný pár, ale nejsou. Je to škoda.

“Neříkejte to mému partnerovi prosím.” ozve se sladký Yibo ke svým kamarádům.

“Dobře. Neboj se. Navíc Xiao se k tobě hodí víc.” usměje se Prem.

“Ok. Děkuji. A ano Xiao je můj nejbližší. Je úžasný a sexy.” usměje se Yibo.

Cítí k sobě velmi silné city. Od doby co se ti dva poznali se hodně změnili. Mají mezi sebou silné pouto. Že by začínající láska? No ta asi začala začínat sotva se ti dva poznali.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.