sobota 1. května 2021

Spolubydlící 1 -4 Vznik Uniq


Všichni tři si vybalí věci a uklidí do skříní. Wang a Cho jdou spolu do sprchy. Na kolejích nejsou vany. Potřebují ze sebe umýt zaschlé sperma ze včera. Nepříjemný pocit měli celý den ve škole.

Yibo už má nápad na jméno jejich k-pop skupiny. Napadl ho název Uniq. Všichni z nich jsou sladcí, ale Wang nejvíce. Navíc umí i dobře zpívat. Má boží hlas. A všichni chodí do divadelního kroužku až na Zhana, který je zde nový. Zábava začíná...

Xiao leží na posteli a myslí na svého nového spolubydlícího. Velmi ho přitahuje. Je až moc sladký. Nejde to vydržet, ale má partnera. Vlastně on je dal dohromady. Myslel si, že mu to nebude nijak vadit, ale opak je pravdou. Žárlí až moc.

Navíc všichni v tomto pokoji jsou gayové. Musí před okolím skrývat svou sexuální orientaci. Alespoň nemusí na pokoji před sebou schovávat své pravé já. Což je pozitivní. Zde je pravda nebezpečná. Bohužel tady, když jsi homosexuál tak tě mohou vyhodit z práce nebo ze školy. Už několikrát je zbili aniž by věděli, že to tak skutečně je. Párkrát celkem hodně. Jenže tady je za to nečeká trest. Kruté podmínky. LGBT komunita zde nemá žádnou podporu. Vskutku psycho.
Boun a Prem leží vedle sebe v posteli a tulí se k sobě. Jsou velmi sladký pár. Hodí se k sobě. Něžně se líbají na ústa. A mezitím si navzájem rukama hrají se svými penisy. Sténají slastí a rozkoší. Neřeší, že už na pokoji nejsou sami. V tuto chvíli existují jen oni dva a nic jiného. Netrvá dlouho a udělají se navzájem do ruky. Jejich láska je silná. Pravé city.

Wang a Cho se navzájem umývají ve sprše v příjemně teplé vodě. Hnědovlasý má zrovna v puse velký penis blonďáčka. Na to, že kouří poprvé v životě, jde mu to dobře. Po tak dvaceti minutách se mu vystříká do pusy. Velká dávka spermatu. Vše spolyká do poslední kapičky.

Celkem se diví, že jeho partnerovi to tak jde. Avšak blonďák si představuje nového studenta ani neví proč vlastně. Nic o něm neví, ale líbí se mu. K tomu je také z Číny jako on. Sám neví co přesně cítí ke svému partnerovi. Ale pro něj je velmi blízký, takže mu chtěl dát alespoň šanci. Je pěkný a roztomilý, takže proč by ne? Ano ûchylka na roztomilost se u něj nezapře. On sám je roztomilý až moc. Jeho nejde nemilovat. Navíc má dobré srdce což se v dnešní době vidí vskutku málo. Tato doba je zlá, ale kdysi byla ještě horší avšak jak v čem.

Xiao se cítí zvláštně. Je mezi dvěma páry sám. Je to divný a nepříjemný pocit. Kór když si spolu užívají kolem něj jako by tam vůbec nebyl. Pátý kolo u vozu. Ale není zmrd nebo je?! Kdo ví?

Když si uleví jdou se oblékat do oblečení do klubu. Celkově připravit a upravit.

“Vy jste už někdy byli v gay klubu?” ptá se Wang.

“Ještě ne.” odpoví Boun.

“Ok. Ten můj tam byl jen jednou. Nuže můžeme vyrazit?” zajímá ho.

“Jo můžeme.” odpoví Xiao.

A tak vyráží ven na místo srazu. Boží parta.

Ten gay klub je skrytý kvůli veřejnosti a blbé společnosti. Ovšem je dobře, že někdo vede gay a LGBT kluby kde se takoví lidé mohou scházet. Vláda toto nepodporuje, takže jsou to soukromá místa. Vytvářejí je právě lidé z této komunity. Za odlišnost se platí.

Konečně dorazí na místo. Přátelé Yiba už tu jsou. Zhou Yixuan, Kim Sung-joo, Li Wenhan si ho hned všimnou. Jdou za nimi. Vidí tři nové kluky po jeho boku.

“Zdar Yibo. Kdo jsou ti tři?” hned se zajímá Sung-joo.

“Naši noví spolubydlící. Boun, Prem a Xiao Zhan. Boun a Prem jsou pár a já jsem od včera ve vztahu tady s Cho.” odpoví mu.

“Yibo a vážný vztah?” začne se smát Yixuan.

“Jo já vím u mě je to divný.” taky se začne smát.

“No nic. Jdeme se tedy domluvit ohledně naší k-pop skupiny? Jestli jste si to nerozmysleli tedy.” ptá se Wenhan.

“Napadl mě název.” ozve se Yibo.

“A jaký?” zajímá je.

“Uniq.” odpoví jim.

“To zní dobře.” souhlasí Cho.

“Jo ten název by šel. Fajn odteď jsme Uniq a teď už jen složit naši první píseň a naučit se lépe tančit aby jsme byli co nejlepší.” prohlásí Yixuan.

“Ok, takže Wang bude náš hlavní rapper. Umí z nás nejlépe tančit a navíc se to učí od dětství.” rozhodne Sung-joo.

“Souhlasíš Yibo?” navrhne Wenhan.

“Jo souhlasím kluci. Fajn a první text písně budeme vymýšlet všichni. A podle toho jak dopadne první song se rozhodne ostatní.” dodá Wang.

A tak začíná vznikat k-pop skupina Uniq. Má pět členů. Wang Yibovi se jejich návrh ohledně hlavního rappera zamlouvá, ale komu by ne? Je zvyklý být středem pozornosti jak v dobrém tak špatném. Je buď milován nebo nenáviděn. Nic mezi tím není. Tedy alespoň podle něj ne.

***O pět měsíců později***

Konečně složili svou první píseň "Sweet Love" (vymyšlený název, takovou píseň myslím nemají, ale píseň s názvem Falling in love ano), která má velký úspěch. Je jim dovoleno mít své první vystoupení na škole kam chodí Wang a Cho. Nějak se začít musí. Před prvním vystoupením jsou lehce nervózní, ale to je normální. Z druhé strany se nemohou dočkat ani nečekali, že jejich první song bude mít takový úspěch. Nejsou první k-pop skupina na světě. Navíc u chlapeckých k-pop skupin je normální vypadat sladce a dá se říci jako dívky. Takže do tohoto hudebního žánru se skvěle hodí. Vystoupení ve škole dopadlo také skvěle. Teď začínají mít uznání okolí. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.