sobota 1. května 2021

Spolubydlící 1 -3 Nový pokoj


Leží každý ve své posteli. Wang vstane a jde si lehnout vedle svého partnera Cho.
***
Není si jistý jestli ho miluje, ale je jeho nejbližší a má ho velmi rád. Zatím neměl žádný vážný vztah jen nezávazný sex. Netuší jestli mu dokáže být věrný. Je zvyklý mít kohokoliv jen chce. Na to si užívat s kýmkoli. Bude to pro něj velká zkouška a on to ví. Nechce mu nijak ublížit. Ale má strach, že mu stejně nakonec nějak nechtěně ublíží. Ovšem nevadí mu, že mu navrhl zkoušku vážného vztahu mezi nimi. To se v jejich vztahu moc nezmění jen spolu začnou spát a budou milenci. Alespoň tak to vidí Wang. Nooo a pak ta věrnost, že? Což bude ještě zábava...

***
Začne líbat svého partnera na ústa a ten se s chutí přidává.

Očividně toto bude jeho poprvé no co už. Někdo ho zaučit musí co?
Vášnivé polibky a oblečení, které létá všude po pokoji. Jejich nahá svalnatá těla se dotýkají navzájem. Penisy obou mladíků stojí jako svíčky vzrušením. Hladí jeho hnědé vlasy a mezitím něžně líbá tu sexy hruď. Jazykem olizuje jeho bradavky. Občas ho zatáhne za krátké hnědé vlasy. Z těch sladkých úst se ozývají steny vzrušení. Bez oblečení jsou sexy ještě mnohem víc. Cho svou lásku také chvílemi zatahá za jeho blond vlasy. Úžasný pocit... Láska, přátelství, slast a euforie. Blonďáček vsune své dva prsty dovnitř té sexy prdelky. Začne ho připravovat pomalu na svůj vpád. Ústy se už dostal na jeho penis, se kterým si zkušeně hraje. Občas lehce zkousne zuby špičku penisu. Nevydrží to moc dlouho a jeho pusa se zaplní velkou dávkou spermatu. Vše spolkne. Hned na to se na něj vrhne a opatrně vpluje dovnitř jeho těla až na doraz. Citlivé místečko najde napoprvé přeci jen má nějaké zkušenosti. Cítí jak se tělo pod ním chvěje. Chvilku čeká než začne hýbat boky. Pomalu zrychluje. Když se konečně udělá někdo zaklepe na dveře pokoje. To hekání a sténání muselo být slyšet celkem dost. Zmatení, nevědomí...

“Ty víš kdo to je?” ptá se Yibo.

“Ne to nevím...” odpoví Seung-youn.

Znovu se ozve klepání.

Oba dva se rychle oblečou do oblečení a Wang jde otevřít dveře. Ve dveřích stojí ředitelka a za ní neznámý kluk.

“Máte nového spolubydlícího. Chovejte se k němu dobře.” oznámí ředitelka školy. “A zítra se stěhujete na větší pokoj kde bydlí Noppanut Guntachai a Warut Chawalitrujiwong.” dodá a poté zmizí pryč ven...

Cho dojde ke dveřím a nevěří vlastním očím. Stojí tam totiž ten kluk z gay klubu, který mu dal odvahu jít za svým srdcem. Stojí úplně mimo jako sloup a valí oči.

“To jsi ty....” vyjde mu z úst.

“Ano to jsem já.” usměje se.

“Vy se znáte?” nechápe Wang.

“Nejdříve ať jde dovnitř.” pronese Cho.

A tak neznámý kluk vejde se zavazadly dovnitř pokoje. Zavře za sebou dveře a položí zavazadla.

“Potkali jsme se v gay klubu lásko těsně předtím než jsem tě políbil. To on mi dodal odvahu. Začal jsem tam brečet a on za mnou přišel...” zašeptá tiše Cho.

“Aha...” odpoví.

“Ahoj mé jméno je Xiao Zhan a je mi sedmnáct let.” představí se.

“Já jsem Wang Yibo. Ty jsi také z Číny, že?” představí se i on.

“Ano jsem z Číny.” sladký úsměv.

“Já totiž taky.” je rád, že zde není jediný číňan.

“Jo poznal jsem to. Je to super nebýt zde jediný číňan.” lehce se zasměje.

“Jo čteš mi myšlenky.” oba se začnou smát.

“No nic tamta postel je tvoje.” ukáže mu hnědovlasý mladík.

“Jo taky už jsem unavený.” usmívá se a zývne si.

Cho začíná totiž žárlit, protože si k tomu vzpomněl, že říkal jak je sladký a teď skončí jako jejich nový spolubydlící. Není s toho vůbec nadšený. Je mu jasné, že teď začíná válka o srdce jeho lásky. Bojí se, že jen co ho zjískal, ztratí ho.

“Jdeme spát. Zhasni Xiao. Stejně se zítra stěhujeme na jiný pokoj.” a jde si lehnout do postele.

Nakonec si lehnou všichni po převlečení do oblečení na spaní.

“Dobrou noc.” ozve se blonďák.

Místnost zahalí tma a po chvíli všichni usnou.

***Druhý den***

Vzbudí se a jdou se obléct do oblečení do školy. Je to umělecká střední škola. Zaměřuje se na různé obory. Oni jsou na herectví. Chtějí být jednou herci. K tomu Wanga a Cho baví tanec. Avšak Wang se učí tanec od malého dítěte, takže umí vážně luxusně tančit. Navíc se tančit musel učit úplně od znova jelikož byl jako malé dítě těžce nemocný. Skoro zemřel naštěstí se vyléčil. Což je opravdu dobře, že žije. Někdo jako on by měl zrovna žít. Umí lidi motivovat a rozveselit aniž by ho většina lidí vůbec znala osobně.

Blonďáček klasicky celý v růžové barvě a nalíčený, jeho partner černo modré pruhované tričko a šedivé kalhoty a nováček celý v černé barvě. Yiba ten nový kluk až moc přitahuje, je prostě moc sexy.

***Po škole***

Jdou si stěhovat věci do jejich nového pokoje k novým spolubydlícím. Mají teď celkem dost věcí. Tedy spíš jen Wang a Cho. Xiao si zatím nesehnal víc věcí.

“Vítejte mezi námi.” ozve se Boun. (Noppanut)

“Snad spolu budeme dobře vycházet.” dodá Prem. (Warut)

Oba dva jsou také celí oblečení v růžové barvě. Vypadají velmi roztomile a sladce.

“Jinak máme spolu partnerský vztah.” upozorní Prem.

“To je v pohodě já mám zase od včerejška vážný vztah s Cho.” a políbí ho.

“Dnes s námi můžete jít do gay klubu.” nabídne jim Wang.

Je rozhodnuto....

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.