sobota 1. května 2021

Spolubydlící 1 -1 Odsouzení společností

Cho Seung-youn sedí v parku na lavičce a myslí na svou lásku.

Wang Yibo je osoba, kterou miluje. Jsou spolužáci a nejlepší přátelé jenže o jeho citech nic neví. Tajně ho miluje. Trápí se kvůli tomu. Není tak jednoduché někomu říct své city a ještě k tomu stejnému pohlaví. Nemá odvahu se mu svěřit. Ale kdo by měl, že?

***
Zrovna je víkend a Wang sedí v gay klubu.

Ano chodí po gay klubech, ale nikdo o tom neví ani jeho nejlepší kamarád. Už měl sex s několika muži, ale s žádnou ženou. Už od dětství cítil, že je jiný. Místo dívek koukal na různé muže. K tomu zjistil, že se cítí víc jako žena. Nějak v patnácti letech se začal líčit. Je vážně roztomilý. Má blond vlasy a chodí v růžové barvě. Díky tomu zažívá šikanu, protože je jiný. Respektive dívky ho milují. Ženy mají rádi roztomilost především v pubertě. Ovšem jak které. Ale chlapy to berou jinak. Už na škole je označován za gaye, ale je to pravda což ovšem neřekl. Taky ví proč. Nenávist za odlišnost. Lidé nenávidí vše co se liší. A on je chodící odlišnost. Lidstvo nechce přijmout nic co je jiné. Bohužel je to tak. Vážně je to smutné. Takže si můžete představit jak to vypadá nebo ne? Nevím...


***
Sedí a sleduje mladé chlapce a muže kolem sebe jak spolu tančí na různou hudbu. Zaujme ho mladý muž s krátkými blond vlasy. Má na sobě růžovou košili a černé kalhoty. Působí roztomile. Líbí se mu. Je ujetý na roztomilost. Zvedne se a jde ho oslovit.

“Ahoj. Jaké je tvé jméno? Já jsem Wang Yibo.” představí se mu.

“Zdravím já jsem Zhou Yixuan.” odpovídá mladík.

Objeví se mladík s hnědými krátkými vlasy, červeným tričkem a šedivými kalhoty.

“Čus Zhou. Zdravím tvůj nový objev. Jinak mé jméno je Kim Sung-joo. A tvoje?” otočí se na druhého blonďáka.

“Já jsem Wang Yibo.” usměje se na něj.

“To není můj objev. Teď přišel za mnou. A oslovil mě.” ušklíbne se Zhou rošťácky.

“Vážně sladký a roztomilý.” druhý rošťácký úšklebek.

***
Wang je na škole v jižní Koreii přestože pochází z Číny. Tady má alespoň nějakou svobodu co se týče sexuální orientace. V Číně by mu to moc neprošlo. Mohl by mít větší problémy než teď a tady. V jeho zemi je homosexualita doslova zakázána. Hrůza co? Jenže člověk se tak už narodí a nemůže za to. Jenže společnost to odmítá přijmout. Kdysi tě za to mohli zastřelit či prostě zabít. Nebo jít za to do vězení. Děsivá pravda. Kdysi se homosexualita brala jako nakažlivá nemoc. Což je absolutní blbost. Co ty lidi nevymyslí, že? Občas je to jako reálný horor. Debilní vlády, politici, režimy a společnost. Skutečný horor.

***
Kim si ho přitáhne blíž k sobě a vášnivě ho políbí. Neudrží se. Až moc se mu líbí. Přitahuje ho. A nový objev se tomu vůbec nebrání. Líbí se mu to. Miluje muže a tento je krásný. Je pravda, že spí s muži na jednu noc. No zrovna on si může vybírat což většina ne.

“Kolik je ti let Wangu?” zajímá se Yixuan.

“Šestnáct a vám dvěma?” odpoví mu.

“Nám je osmnáct. Oběma.” odpovídá Sung-joo.

“Vypadáte mladší.” sladký úsměv Yiba, který každý miluje.

“Ty nejsi původem odtud, že?” ozve se jiný mladý muž s krátkými černými vlasy.

“Konečně jsi přišel Li Wenhan. Toto je Wang Yibo. Dnes jsme ho poznali.” pronese blonďák.

“Ne to nejsem. Pocházím z Číny. Zde jsem na škole.” odpoví.

“Jo něco takového jsem si myslel.” lehce se zasměje.

Yibo se podívá na mobil kvůli času a zjistí, že musí zpět na kolej jinak by měl problémy ve škole. Přeci jen není plnoletý a učitelé s ředitelem mají za děti zodpovědnost.

“Už musím jít na kolej. Rád jsem vás poznal.” pronese.

“Rádi bychom tě ještě viděli. Můžeš nám dát prosím kontakt?” dodá Zhou.

“Taky vás rád znovu uvidím. Klidně vám dám kontakt. Jinak sem chodím dost často.” a dá jim své číslo.

Poté se rozloučí a odejde z gay klubu pryč. Když dojde na pokoj tak Seung-youn už tam je. Naštěstí stihl přijít v čas.

Pokoje na kolejích jsou po třech lidech, ale oni dva jsou tam sami.

Koleje jsou rozdělené na mužské a ženské. Mají přísný zákaz navštěvovat opačné koleje proto také jsou od sebe dál. Má to své důvody. Jenže to by nebyli mladí lidé v pubertě. Jasně, že se stávají tajné návštěvy. Avšak je pravda, že je zde mnoho homosexuálů a bisexuálů jenže ti to tají díky kruté šikaně. Když ostatní na někoho takového přijdou začne mu pravé peklo.

Zde je to bráno za nechutné, ale je pravda, že v Číně je to mnohem horší, takže tady má trochu lepší prostředí. Ovšem už ho několikrát zbili celkem hodně a brutálně, takže jednou skončil v nemocnici. Ale dostává zmlácení převážně od lidí mimo školu, které nezná a nikdy předtím neviděl. Nedokáže to skrývat. Je to na něm moc poznat i bez líčení.

“To krásně voní.” usměje se na Cho, který vaří večeři.

Obejme ho. Je to jeho jediný pravý přítel. A možná časem bude mít za kamarády ty tři muže z klubu. Tam ho alespoň nikdo neodsuzuje. Všichni tam jsou na stejné vlně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.