pondělí 24. května 2021

Jako rodina 5 Skryto ve stínech DOKONČENO


***Během posledních pěti let***

Weiovi a Zhanovi je už třicet šest let. Yuanovi je dvacet sedm let. Yanli je čtyřicet jedna a Xichenovi čtyřicet pět.

Jsou šťastná rodina. Milují se.

YinLa roste do krásy už je jí pět let a její mladší bratr CheYang je vskutku krásný chlapeček, kterému jsou čtyři roky. Jsou úplně po svých rodičích. Velmi své děti milují. Je krásné vidět je růst. Yanli měsíc po porodu YinLan znovu otěhotněla a CheYanga porodila předčasně v sedmém měsíci. Naštěstí se jejich syn narodil zdravý což je jako zázrak. Qing Wen se o ni celou dobu pečlivě starala jako nejlepší lékařka klanu Wen. A také nejlepší lékařka, kterou znají a měli tu čest poznat. Byla u porodu obou jejich dětí. Ning Wen jí pomáhal.
***
Tito dva sourozenci jsou jim velmi blízcí, přestože jsou z prokletého klanu Wen. Avšak pomáhali ostatním i když je to skoro stálo život. A ani se neúčastnili hříchů svého klanu. Ale ani tak je okolní svět moc nepřijal. Tedy spíš tehdy. Většina jich už zemřela na stáří či nemoci.

***
Začíná nová éra. Mladá krev. Jen aby nové generace nedělali stejné chyby jako jejich předchůdci né-li ještě horší. Starší generace se modlí aby jejich potomci měli větší rozum než oni sami. Aby nedopadli jako oni. Dokud ještě žijí, snaží se je vést dobrou cestou a poučit je z temné minulosti. Jenže až zemřou, nebudou to už moci ovlivnit. Bude to pak čistě jen na nich samotných. Bylo prolito dost krve. Už bylo vážně dost bolesti. Vzniklo i několik nových klanů. Shi, Xu, Zhua, Mang z hlavních a pár menších klanů.

Zixuan Jin se oženil s MiChi Zhua její zdvořilostní jméno je AxiLin. Mají spolu tři děti. Dvě dcery a jednoho syna.

Zixun Jin si zase vzal ženu z klanu Mang. Její rodové jméno je QiShin a zdvořilostní je YuAxia. Mají spolu dceru.

Huaisang Nie si vzal Luo Qingyang, známou jako Mian Mian. Ti spolu mají dvě dcery.

***
Avšak stále nejsou vyřešené podivné události, které pořád pokračují. Postupně se objevily i ducholoutky. Je to jako by někdo ve stínech začal používat kov Yin, jenže ten má být dávno zničený. A ti, kteří mohli za dávné události jsou dávno mrtví a nebo ne? Někdo dává vinnu Weiovi, někdo zytku klanu Wen a někdo obviňuje klan Jin. Ale kdo za tím skutečně stojí? To se právě snaží Wei, Zhan, Yuan, Jingyi, Huan, Yanli, Qing a Ning zjistit jenže to se jim stále nedaří. Vskutku ne. Ale také ostatní velké klany kultivujících se snaží najít toho kdo za vším opravdu stojí.

Čas plyne celkem rychle. Nejde zastavit ani zpomalit. Výjimečně bohužel.

Wei a Zhan jsou věčně na cestách. Cestují světem a řeší různé věci.

***
Wei sedí na svém oslu jménem Jablíčko a Zhan ho vede.

“Kam vlastně jedeme teď?” zajímá Weie.

“Sám nevím miláčku. Asi najít nějaký nocleh. A poté se uvidí. Už několik dní jsme téměř nespali. Potřebujeme nutně odpočinek. Když zkolabujeme vyčerpáním tak tím nic nevyřešíme.” odpoví mu.

“To máš pravdu lásko.” souhlasí.

Jsou v okolí Qinghe, takže je směr rozhodnutý. To je území klanu Nie.

“Jsme blízko Qinghe, takže jdeme tam. Je to nejblíže.” dodá Zhan.

Dorazí tam se západem slunce. Zaplatí si volný pokoj v místním hostinci na pět dní. Potřebují se pořádně najíst a odpočinout si. Navíc z tohoto směru byla cítit temná energie. Když se navečeří a umyjí se, lehnou si vedle sebe v příjemné posteli.

Nejprve si chtěli užít příjemný vášnivý sex, ale byli tak moc unavení, že sotva si lehli, usnuli. Ale je to dobře. Každý musí spát. Jinak by vážně nic nevyřešili beze spánku. Spánek je prostě potřeba kor, když hledají pravého viníka všech událostí. Musí mít sílu na případný boj. Ještě, když už nejsou nejmladší. To je holý fakt. Ale zase úplně staří taky nejsou. Zatím ne. Jednou budou. Ale to skoro každý. Jen někdo zemře mladý a stáří se nedožije. Ano krutá realita.

Probudí se kolem oběda. Objednají si jídlo a čaj. Mají rýži a maso. Syté jídlo.

“Bral bych dovolenou. Odejít někam pryč od civilizace, kde je klid a nemuset cokoliv řešit.” pronese Wei.

“Já vím. Myslíš, že já ne lásko?” políbí jeho sladké rty a pohladí ho po vlasech.

“Já vím, že ano.” usměje se na něj svým kouzelným úsměvem.

“Časem nám to snad vyjde.” odpoví.

“To doufám. Je celkem na prd, že jsi teď hlavní kultivující. Ale chápu to. Vždy jsi také pomáhal svému staršímu bratrovi a já zase mé starší sestře a kdysi i Chengovi než zemřel.” lehce si stěžuje Wei.

Nemyslí to špatně, ale povaha se nikdy nezmění úplně. Ovšem už dávno dospěl a nechová se jako malé dítě. Začal být zodpovědný a spolehlivý. No z velké části se toto podařilo právě jeho manželovi. On jediný v něj věřil naprosto celou dobu. I Yanli a Xichen chvílemi pochybovali. Choval se divně a záhadně. K tomu přestal nosit svůj meč. A ještě ta jeho povaha, že? Jenže není ani nebyl zlý jen sám sebou. Živá bezstarostná povaha ovšem postupně mizela až zmizela díky všemu utrpení a bolesti. Vždy byl velmi citlivý a o všechny se staral. Za odlišnost se draze platí. Tak to chodí.

***O tři a půl měsíce později***

Jejich cesty je zavedli do Lanlingu ke klanu Jin. Už zjistili kdo za tím vším stojí. Ta osoba se sama prozradila. Udělal chybu, když poslal ducholoutky do Qishanu, kde žijí sourozenci z klanu Wen a klan Shi.

"Tam kde vše začalo, vše končí"

Wei a Wanji ho tam našli. Na tuto osobu jako by zapomněli. Respektive dvě osoby udělali onu chybu. Další co se snažili opravit Stygianskou tygří pečeť. Zixuan a Zixun Jin vždy Weie nenáviděli. Snažili se na něj hodit i tyto útoky, ale jsou to amatéři. Naštěstí. Oba dva byli spatřeni při útocích za celé ty roky, ale až doteď nikomu nedošlo, že za tím stáli oni dva. Všichni kultivující se vydali do Lanlingu vyřídit to jednou pro vždy.

Zixuana a Zixuna Jin upálili zaživa před zraky všech jako varování. Odstrašující případ... Nekonečné boje a debilita, některých jedinců... Skončí to vůbec někdy?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.