neděle 23. května 2021

Jako rodina 4 V Oblačném zákoutí


***O dva měsíce později***

Wanji, Wei a Sizhui Lan naplánovali velkolepou svatbu pro Yanli a Xichena v Oblačném zákoutí v Gusu. Qing a Ning Wen jim pomohli. Speciální hosté...

Pozvali všechny velké klany. Což jsou jen zbylé dva a to Nie s Jin. Huaisang Nie je vůdce klanu Nie a Zixuan Jin vůdce klanu Jin avšak arogantní spratek je stále.
***
Všechno se změnilo a zároveň zůstalo stejné. Narodilo se několik nových generací kultivujících. Někteří mají celkem talent avšak díky míru ve světě se už tak moc neučí bojové umění. I zlých duchů a démonů už se neobjevuje tolik jako kdysi a když už tak se o to postarají manželé Wanji a Wei, případně se přidá Xichen. Tito tři mají největší moc chránit lidi a světový mír, přestože Wei se stal obyčejným člověkem, je zakladatelem démonické kultivace. Také znám jako Velmistr démonické kultivace nebo také Patriarcha Yilingu, ovšem toto je dávná minulost. Jenže minulost se nedá vymazat. Bohužel... Někdy by to bylo krásné smazat minulost a začít úplně od znova. Od začátku jen s našimi zkušenostmi. Někdo zůstane vězeň své minulosti. Z některých událostí se nedá dostat úplně. Některé rány jsou až moc hluboké a nikdy se nezahojí. Někdo má jen jednu takovou ránu a někdo jich má nespočet. Existují věci, které nás poznamenají na celý život. Zlomí, zničí, změní... Navenek můžeš působit šťastně či chladně jako led, ale uvnitř tvé srdce bude krvácet. Svírat se a kroutit bolestí jako had. Dýka hluboko uvnitř tvého nitra. Nemůžeš na to zapomenout a stále to vidíš před očima jako by to bylo teprve včera. Přestože se stane šťastná událost, máš to pořád v sobě. Smrt a zrození. Konec a začátek. Koloběh co nejde zastavit. Tak to prostě je a tak to chodí. Život...

***
Všichni se sejdou v hlavním sále, kde stojí vůdce klanu Lan a vůdkyně klanu Jiang. Vypadají spolu úchvatně a kouzelně. Moc jim to spolu sluší.

“Přípitek na novomanžele!” ozve se v sále.

“Děkujeme!” pronese Xichen šťastně.

A tak se všichni napijí ze svých šálků.

“Odteď je oficiálně klan Lan spojen s klanem Jiang.” prohlásí Xichen.

***

Yanli se narodila holčička, které je devět měsíců. A nedávno se ji narodil chlapeček, kterému je jeden měsíc. Sourozenci jsou od sebe osm měsíců. Rodné jméno holčičky je YinLa a zdvořilostní jest YaXian a chlapečka rodové jméno je CheYang a zdvořilostní jest WanWu. Yanli žije v Oblačném zákoutí, ale její klan žije pořád v Lotusovém pilíři kam také se svým manželem dojíždějí. Klan Jiang se přidal k hlavnímu klanu Lan.

Wanji Lan se stal hlavním kultivujícím. Ale stále žije se svým manželem v jejich domě jen musí chodit do Oblačného zákoutí.

Vše se mění postupem času a bohužel nikdo nemládne. Čas bývá občas nepřítel, že? Avšak láska může být i kouzelná a krásná. Přestože láska bývá častěji velmi bolestivá a mučivá. Ale oni mají naštěstí to štěstí, že jejich láska je vskutku velmi silná a hlavně opravdová. Což je vážně dobře. A když má člověk pro co žít tak čas není problém. Navíc smrt může přijít kdykoliv, nemusí přijít až ve stáří. Když máš vedle koho zemřít tak to je pravé štěstí. Nic není jistější než smrt. Každý jednou zemře.

***
Jingyi Lan je nejlepší kamarád Sizhuie Lana. Také spolu řeší podivné události rok a půl.

Wei a Zhan stárnou a on je mladá krev. Navíc se sám nabídl, že s tím pomůže svým dvěma otcům. Chtěl aby měli své soukromí. Je velmi dobrý, silný kultivující.

***
Je zatažena obloha a prší.

Wei a Zhan leží vedle sebe v posteli a jejich nahá těla se navzájem dotýkají. Užívají si každý vzájemný dotek. Sladké a vášnivé líbání. Milují svá těla a duše. Zhan má v puse penis svého manžela a vlhkým jazykem krouží po špičce než si ho vsune celý až po kořen do pusy. Začne ho vášnivě kouřit. Hýbe hlavou nahoru a dolů tak dlouho než má plnou pusu spermatu. Naprostá touha. Mezitím ho prsty připravoval na svůj vpád. Takže hned na to vpluje svým tvrdým penisem dovnitř toho sexy zadečku, který tak miluje. Chvíli čeká než začne hýbat svými boky a tvrdě ho šukat. Euforie, slast... Občas ho zatáhne za dlouhé vlasy. Po zhruba půl hodině se dvakrát po sobě udělá. Vzápětí už leží pod Weiem a cítí jeho úžasný, velký penis uvnitř svého těla. Rychle naráží do jeho prostaty. Domem se ozývají zvuky naprosté rozkoše a vášně. Těla ulepená od potu a spermatu. Ale to jim nevadí. Netrvá dlouho a Wei se taktéž udělá. Chvíli jen odpočívají.

“Miluji tě Lan Zhan.” a políbí ho.

“Já tebe taky Weii.” usmívá se.

Poté se jdou umýt od potu a spermatu. Když se umyjí, oblečou se. Přeci jen je chladno a venku stále prší. K večeři mají brambory a maso.

***
Spřízněné duše... Konečně mají chvíli sami pro sebe. Jejich syn to na nich poznal, že chtějí být chvíli spolu sami, proto se také nabídl, že bude řešit podivné události. Také ví, že se má kam vrátit, že má domov. Navíc tajně miluje svého nejlepšího kamaráda.

Lan Zhan navenek působí jako velký slušňáček, ale v soukromí je ďáblíček. Je to sladké a sexy zároveň. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.