pondělí 12. dubna 2021

Zakázaná láska 14 ~ Shinigami, démon, prosba


Undertaker velmi rád maluje obrazy Grella. Grell je jeho modelka. Když je s ním zapomíná na nešťastnou lásku k hraběti Cielovi. Neblaze zjišťuje, že k němu cítí mnohem víc než jen ke kamarádovi. Lehké zmatení. Hlavně ta přitažlivost k němu. Je vskutku sexy a krásný. Navíc se v jeho přítomnosti cítí naživu a ne jako mrtvola bez duše. Nešťastná láska. To on je jeho lékem na zlomené srdce. Je to tak. Avšak začíná milovat někoho jiného než je mladý hrabě. Respektive miluje dva muže. Jednoho nemůže mít a druhého nejspíše ano. Chce být taky šťastný. Milován.
Ale to snad každý. Téměř každá bytost chce být milována. Je jedno jaká. Především nesmrtelné bytosti. Být sám na celou věčnost nezní skvěle. Fakt...

Zrovna jsou spolu. Poté co domaluje svůj nový obraz, vrhne se na něj celý nadržený. Tento dárek se mu vážně povedl. Je na sebe pyšný. Miluje jeho oči, úsměv, tělo a jeho celého. Dva shinigami. Jsou spolu roztomilý a sexy.
“Miluji tě Grelle.” přizná se najednou.

“Undertaker. Já tebe taky. Chci tě a moc.” políbí ty krásné rty.

“Takže budeme spolu jako partneři?” zajímá ho.

“Ano. Budu velmi rád jestli ano.” odpoví.

“Také budu rád, když budeme partneři.” ďábelský úsměv.

Začnou se vášnivě líbat a svlékat z oblečení. Jejich nahá těla se dotýkají. Naprostá touha, vzrušení, vášeň, láska. Pocit štěstí. Grell vezme do pusy jeho mohutný penis a začne si jazykem hrát se žaludem než ho pojme celý pomalu až do krku. Hýbe hlavou dolů a nahoru. Místností se ozývají zvuky naprosté slasti a euforie. Prsty si hraje uvnitř jeho vstupu. Je tam mokro jako v rybníku. Po chvíli ho povalí a vsune dovnitř svůj velký penis na jeden příraz až po kořen. Ďábelský pocit. Nečeká a rychle začne hýbat svými boky a tvrdě ho mrdat do toho sexy zadku. Chytne jeho šedivé dlouhé vlasy do ruky a prudce za ně zatáhne až se hlava jeho partnera posune dozadu. Drží ho za vlasy a mezitím ho šuká jako smyslů zbavený. Během tak tří hodin se patnáctkrát udělá. Tak nějak nejsou lidé. Jen co vysune svůj ochablý penis už leží na zádech s nohama od sebe a má uvnitř svého těla ten úžasný penis. Cítí se blaženě a úžasně, když se vevnitř jeho těla hýbe ten boží penis. Nádherný pocit. Láskyplný. Nejprve má pomalé tempo než zrychlí rychlostí blesku. Občas prudce zatáhne za ty dlouhé červené vlasy. Je to jeho sexy děvka. Dlouhý vášnivý sex. Celkově jejich hrátky trvali tak pět hodin. Pro ně čas plyne jinak než pro lidi.

“Pojďme se umýt lásko.” pronese tiše Grell.

“Dobrý nápad.” souhlasí Undertaker.

A tak odejdou do koupelny kde pustí teplou vodu do vany. Sednou si do ní.

“Co tak bydlet společně?” navrhne Undertaker.

“To bych byl rád. Podle toho kde?” souhlasí Grell.

“V lidském světě. Ty z našeho světa stejně pořád utíkáš sem.” začne se smát šedovlasý shinigami.

“To zní jako plán. Jo to máš pravdu.” taky se začne smát rudovlasý shinigami.

“Takže domluveno miláčku.” pohladí jeho červené dlouhé vlasy a dá mu do nich polibek.

Sladké. Miluje ho. Zapomíná na Sebastiana přestože to ještě bolí. Ale teď začíná jeho nový vztah. Je šťastný. Znovu našel štěstí a lásku. Což je to hlavní nebo ne? Nové city.

Undertaker zase zapomíná na mladého hraběte Ciela Phantomhive a začíná si užívat nové lásky. Nových citů.

Oba dva začínají zapomínat....

***O dva měsíce později***

Už nějakou dobu žijí společně v novém bytě. Zrovna leží na gauči, když někdo zaklepe na dveře. Jde otevřít Grell, který cítí tak znamou přítomnost.

“Co tu chceš Sebastiane?!” řekne poměrně chladně, ale není se čemu divit.

“Mohu dovnitř? Potřebuji pomoci. Prosím.” naléhá černovlasý démon Sebastian Michaelis.

“Pusť ho miláčku. Líbí se mi jak prosí. Možná bude nějaká zábava.” ozve se Undertaker a tak ho Grell tedy pustí dovnitř.

“Díky...” odpoví.

“Tak co tě sem přivádí démone?” řekne Undertaker a šklebí se.

“Můj mladý pán byl znovu unesen.” odpoví smutně a ustaraně.

“A kým? Proč s tím jdeš za námi? Jsi přeci démon tak to snad vyřešíš sám ne?” prskne po něm Grell.

“Je to složitější než se zdá. Unesl ho mladý hrabě Alois Trancy a jeho démonický komorník Claude Faustus, se kterým má smlouvu jako já s mladým pánem Cielem. A jak víte my démoni jsme také nesmrtelní jako vy shinigami. Jednou se odtamtud dostal jen díky jeho démonické služebné Hannah, která poté byla mučena.” odpoví jim Sebastian.

“Ty dva jsem vždy nenáviděl. Arogance sama o sobě. Takže bude zábava. Jo naše kosy smrti mohou démony zranit možná i zabít....” ozve se Undertaker.

“Ano, vaše kosy smrti nás mohou zranit. Takže pomůžete mi prosím?” naléhá Sebastian zoufale.

“Nu tak dobrá. Jich škoda nebude. Kdy vyrazíme?” zajímá se Grell.

“Děkuji. Nejlépe hned. Už předtím ho téměř zabili...” kývne hlavou démon.

“Fajn. Tak tedy jdeme.” psycho úsměvy shinigami.

Vezmou si své kosy smrti a zamknou svůj byt. Poté všichni tři vyráží do sídla Aloise Trancyho. Dá se říci, že i Grell a Undertaker s nimi mají staré nevyřízené účty respektive hlavně s Claudem. Alois bude třešnička na dortu. Jsou psychopati a k tomu nelidské bytosti. Tak to dopadá, když si někdo moc rád hraje s ohněm, že? Jenže oheň tě může spálit. Bude to tak nějak pomsta...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.