čtvrtek 25. března 2021

Zakázaná láska 13 ~ Grell jako modelka

Grell Sutcliff sedí ve svém pokoji a pozoruje nebe. Nudí se a má takový zvláštní pocit, že se něco děje, ale neví komu ani co.

***
Rád utíká do lidského světa. Tak nějak mu chybí jeho bývalý partner Sebastian Michaelis. Stále k němu cítí velmi silné city, ale také mu začal motat hlavu Undertaker. K němu cítí také velmi silné city navíc se mu dost líbí. Vážně ho hodně přitahuje. Začínající láska? Je to taková modelka. Je spíš jako žena co se týče povahy a také se tak většinou obléká. Je sladký. Rád by zase viděl Hrobaře. Sice mu lehce nahání strach, ale to ho přitahuje a vzrušuje. Undertaker je temný a tajemný k tomu dost sexy. Navíc oba dva jsou psychopati, kteří se vyžívají ve smrti víc než ostatní shinigami. Hodně si spolu rozumí což je dobře. Možná se jim časem povede alespoň nějak vyléčit svá zlomená srdce. Jeden druhému začíná být postupně lékem. Bylo by skvělé kdyby se přestali trápit kvůli někomu koho nemohou mít. Láska umí být bolestivá. Ale kvůli němu začíná cítit štěstí. V jeho přítomnosti je mu lépe až skvěle. Hezké.


***
Pozoruje nebe a přemýšlí. Rozhodne se jít za ním domu.

***
Cítí se osaměle. Ví kde Hrobař žije, takže úžasné. Grell je taková jeho modelka. Rád ho maluje v různých jeho oblečkách občas i bez oblečení. Bydlí v jednom bytě, který působí jako z hororu, ale Grellovi se to kupodivu také líbí. Postupně se mění. Čím víc času s ním tráví tím víc je mu podobný. Teď nepotřebuje svou kosu smrti. Nemá v tuto dobu žádnou práci avšak raději si ji vezme kdyby nečekaně dostal práci. Dokonce se začal oblékat podobně jako on. I místo kde bydlí začíná vypadat jako z hororu. Vše se mění postupem času. Je jedno kdo nebo co, ale mění. Tajemná temnota. Vskutku se k sobě hodí.

***
Vezme si na sebe bílou košili, rudou vestičku a rudé sako k tomu černé kalhoty. Vypadá v tom opravdu sexy.

***
Dá se říci, že balí Hrobaře. Nebo se ho snaží sbalit. Vždy musí vypadat víc sexy než normálně. Je ujetý na svůj vzhled, ale před ním mnohokrát více. Silná přitažlivost. Nebo spíš jeden balí toho druhého. Před sebou se stydí. Avšak už spolu několikrát měli sex. Vášnivý, divoký plný lásky. Jenže si nechtějí přiznat své vzájemné city. Bojí se toho. Další bolesti. Nejsou si zatím jistí jestli je to skutečně láska, ale ví že jejich city jsou velmi silné. Strach... Ale není divu, že se toho bojí, že? Či je? Podle mě ovšem ne. Špatné zkušenosti tě změní. Každého jinak. Kdyby se dali dohromady mohli by být šťastní. Kdo ví? Sice nejde zapomenut na někoho koho miluješ nebo alespoň ne úplně, ale můžeš se zamilovat do někoho jiného. A s tou osobou můžeš třeba najít štěstí. Ne všechny staré city zmizí jenže se mohou objevit jiné. Taky proč by ne?

***
Jen co se připraví, zmizí zase do lidského světa.

***
Těší se na něj. V jeho blízkosti se necítí tak moc sám. K jeho bytu už trefí sám. Navíc je nadržený. Potřebuje nutně někoho fakt vojet. A s Hrobařem je to úžasné a nádherné. Temná vášeň.

***
Zaklepe na dveře od bytu. Po chvíli se otevřou a v nich se objeví šedovlasý temný shinigami. Usmějí se na sebe a padnou si do náruče. Políbí se na ústa.

“Rád tě vidím Grelle. Pojď dál.” pronese.

“Já tebe taky.” zavře dveře.

Nával sladké radosti. Sednou si vedle sebe na postel a chvíli na sebe jen mlčky hledí. Topí se navzájem ve svých očích. Spíš už se utopili. Utopeni ve svých citech. Jsou do sebe zamilovaní, ale nechtějí si to přiznat. Někdy stačí krátká doba k tomu se zamilovat. Je to skutečně pravda. Většinou bohužel.

“Asi si tě zase namaluji Grelle.” prolomí hrobové ticho Undertaker.

“To budu rád. Miluji tvé obrazy. Máš na to talent.” usměje se Grell.

“Půjčím ti opět nějaké oblečení. Jsi jenom má modelka.” políbí ho na rty.

Občas to tak dělá. Sice se mu velmi líbí jak se ten rudovlasý ďáblík obléká, ale jde o to jakou má zrovna náladu a jakou má mít obraz atmosféru. Zbožňuje ho. Ano, je to tak. Navíc mu koupil dárek a chce ho v tom vidět. Ví jak se rád obléká jako žena, to ho také dost přitahuje, ještě do toho začíná být temný jako on, takže se rozhodl.

“Jen dojdu do skříně pro to oblečení.” dodá a jde pro to.

“Dobře.” odpoví.

Netrvá dlouho a podá mu tašku.

“To je pro tebe.” šibalský úsměv.

“Pro mě?” je překvapen.

“Ano.” odpovídá mu.

Něco takového nečekal. Jsou to dlouhé černé šaty s krvavě rudými růžemi a krajkami s krátkými rukávy. Černé punčochy, krvavě rudé návleky na ruce, černé boty na podpatku a černé růže do vlasů.

“To je nádherné. Moc děkuji. Opravdu mě toto mile překvapilo.” nechápe, ale moc se mu to líbí.

“Něco z toho jsem vyrobil sám. Dalo to celkem práci, ale pro tebe cokoliv. Jsem moc rád, že se ti to líbí. ” pohladí jeho dlouhé rudé vlasy.

Hned se obleče do nádherného nového oblečení. Vypadá v tom překrásně a sexy. Jako temná princezna.

“Vypadáš úchvatně Grelle.” hodnotí svůj výběr a práci.

“Díky tobě ovšem.” zrudnou mu tváře.

Připraví si ho a začne malovat svůj nový obraz. Sladká temnota...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.