úterý 26. ledna 2021

Zakázaná láska 8 ~ Bohové smrti

Grell Sutcliff a Undertaker se mezitím velmi sblížili. Stali se z nich nejlepší přátelé. Spojuje je nešťastná láska a bolest. Zjistili, že si rozumí.

Už je jaro. Zrovna jsou spolu na procházce. Vše začíná kvést. Je to krása avšak moc barev. Alespoň pro ty dva. Co chtít od shinigami?

Grell zde má opět práci. A Hrobař se zde schovává a žije v lidském světě. Pracuje tady jako hrobník, takže tak. Vlastně dělá svou práci.

Když jsou vedle sebe je jim trochu lépe. Zapomínají na svá zlomená srdce a dokonce se umí smát. Což je dobře nebo ne? Alespoň má jeden toho druhého. Když nic jiného. Oba mají podobnou povahu. Šílení psychopati, kteří si libují ve smrti a pohledu na krev. Bohové smrti. Doslova. Ale oba dva touží po lásce. Skutečně.


Shinigami se poznají podle zelených očí. Undertaker si kouzlem změnil barvu očí aby se tak maskoval. Kdysi utekl ze svého světa mezi lidi. Moc se tam nudil. V lidském světě se velice baví. K tomu se zamiloval do člověka. Ze stínů ho chrání. Jenže mu došlo, že nemá šanci díky Sebastianovi. Možná si to nechce přiznat ani jeden Ciel ani Sebastian, ale ti dva jsou naprosto jasní. To by nepoznal jen blbec. Jde to poznat. Ještě do toho Grell měl s nimi trojku.

Hrabě Ciel má sice snoubenku, ale očividně není na ženy. V této době je toto tak různě ve společnosti. Ale co se týče šlechticů nemají to lehké. Převážně kvůli tomu, že bývají zasnoubení už od dětství. Hlavně jim to zařizují jejich rodiče aby spojili své rody. Nemají na výběr koho si chtějí vzít. Takže tyto vztahy bývají bez lásky a pravých citů. Nejsou to moc šťastné manželské vztahy. Je to celkem smutné. A není slušné odmítnout. Či není ani možnost odmítnutí svatby. Klidně tě provdají v patnácti.

"Nad čím přemýšlíš?„ ozve se rudovlasý.

"Nad mnoho věcmi.„ odpoví muž s šedými vlasy.

"Například?„ nedá se.

"Nad námi, tímto světem, našim světem, touto dobou a společností. Nad štěstím a neštěstím. O Cielovi a Sebastianovi. Že i my shinigami toužíme po lásce. Je toho víc.„ odpovídá tedy.

"Přemýšlím nad podobnými věcmi.„ přizná Grell.

Musí uznat, že se mu Undertaker líbí. Od doby co se spolu začali scházet, pomalu zapomíná na Sebastiana. Jeho city jsou zmatené. Ale na toho černovlasého démona může rovnou zapomenout. Není to vůbec lehké. Zmatený sám v sobě. Když je o samotě má depresi, takže ho miluje?

"Vážně?„ zajímá se.

"Ano.„ řekne.

"Alespoň nejsem sám.„ sladký úsměv.

"To opravdu nejsi.„ souhlasí červenovlasý.

Najednou je oběma smutno. Chce se jim plakat. Nejsou lidé, ale to neznamená, že nemají žádné city. Právě, že mají. Láska je zabíjí a ničí. Je jim hrozně. Padá na ně deprese. Je to tak. Proč to tak sakra je? Bohužel tak to už chodí. Nikdo s tím nic neudělá. Ale nejde se s tím smířit. Jsou věci, se kterými nic neuděláš a můžeš se snažit jak chceš. Ale prostě jsou věci, které nikdy nepřebolí. Čas rány nehojí. Vlastní zkušenosti. Na něco správná odpověď neexistuje.

Hrobař najednou políbí Grella na ústa. Sice miluje Ciela, ale tento rudovlasý shinigami ho přitahuje. No přitažlivost je vskutku vzájemná. Polibek mu opětuje. Neudrží se.

Sice jejich srdce patří někomu jinému, ale jim navzájem také. Mají spolu silný přátelský vztah.

"Víš o tom, že jsi nádherný muž?„ ozve se Grell.

"Vážně si to myslíš?„ zajímá ho.

"Nemyslím, ale vím.„ usměje se.

"Ty jsi taky krásný.„ odpoví.

Znovu se vášnivě políbí. Hodí se k sobě. Jak povahově tak vzhledově. Jsou krásní. Slušelo by jim to spolu. Možná k sobě začínají cítit něco víc, ale zatím o tom neví? Je to možné.

"Děkuji.„ a zrudne v obličeji jako rajče.

"Taky děkuji.„ je rudý v obličeji jako krev.

Kdo by řekl, že se budou stydět před sebou. Zajímavé a zvláštní. Nebo ne, co?

A tak se procházejí ulicemi města. Grell tu má práci. Mají zde zemřít tři lidi. Jedna žena má spáchat sebevraždu skokem z okna. A dva mladé muže má přejet auto. Undertaker má práci nedaleko odtud. Poté o pár dní později je bude pohřbívat. Už umírají po sobě jak mají. Každý má svůj čas smrti a způsob jak zemře. Tak to prostě je. Když rudovlasý splní co má, jdou dál. Dojdou k domu, který má začít hořet. Mají zde zemřít čtyři lidi. Manželé a jejich dvě děti. Dům začne hořet přesně na čas. V 18:13 odpoledne. Pošle je na druhou stranu svou kosou smrti, kterou má každý shinigami.

Život bývá peklo samo o sobě. Opravdu. Udělají svou práci.

“Co jít ke mě domů?„ navrhne šedovlasý.

“Dobrý nápad.„ souhlasí.

A tak se vydají na cestu k Hrobařovi domů. Dorazí za půl hodiny. Grell už tu několikrát byl. Jeho byt působí jako z hororu. Lebky, svíce, něco jako oltář a tak podobně. Někomu by se takový byt velmi líbil. Jediné návštěvy, které zde mívá je právě rudovlasý Bůh smrti. Strašidelné, ale krásné.

Začnou se vášnivě líbat a svlékat se navzájem. Když jsou oba bez oblečení tak šedovlasý vsune svůj penis dovnitř jeho těla. Na nic nečeká a hned pohybuje svými boky. Naráží do jeho citlivého místečka, takže se pokojem ozývají zvuky naprosté euforie obou mužů. Výkřiky slasti.


 

2 komentáře:

  1. Grell + Undertaker = dobrý nápad. :) Myslím, že v nějakém díle Kuroshitsuji se Grell k Undertakerovi tulil :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.