pátek 8. ledna 2021

Zakázaná láska 3 ~ Chybíš mi Sebastiane 1/2

Grell Sutcliff sedí ve svém pokoji a stále myslí na svého bývalého partnera a milence Sebastiana Michaelis. Už jsou to tři roky co se s ním rozešel. Žili spolu třicet let. Avšak od smlouvy mezi ním a tím hrabětem Ciel Phantomhive ho najednou opustil. Pořád ho hluboce miluje. Zlomil mu srdce. Stále ho má hluboko v srdci. Velmi žárlí. Tak moc chce Sebastiana opět po svém boku. Všiml si jak Sebastian hledí po svém pánu. Už podle jeho pohledů na něj pozná, že se do Ciela zamiloval. Láme mu to srdce. Sebastian je démon a on shinigami. Měli úžasný vztah.

Tedy alespoň podle Grella. Ale popravdě neví přesně proč od něj odešel. Sloužil mnoha lidem a neodešel ani kvůli nim. Nechápe to. Opravdu ne. Vzpomene si na jeho slova.

"I kdybych neměl další smlouvu tak bych odešel. A není to kvůli mému novému pánu. Prostě už nejsem šťastný. Promiň a sbohem.„ zmizel z jeho života.

Nemůže spát. Pozoruje hvězdy na obloze noci. Respektive žije v jiné daleké dimenzi než lidé. Je mu hrozně. Láska bolí, ale proč? To se nedozví.
Nakonec se mu podaří usnout. Zdá se mu o jeho lásce. O Sebastianovi. O jejich polibcích, vášnivých nocích, vášni, lásce.


Probudí se. Dnes má na seznamu tři lidi. Bůh smrti. Obleče se do sexy rudých šatů. Ano, nosí ženské oblečení. Poté co se upraví, vyráží do lidského světa. Má svou kosu smrti upravenou do motorové pily. Je sladký, sexy a hlavně psycho. Optimální kombinace no ne?

Stojí na střeše domu, ve kterém je muž pro kterého přišel. Chvíli ho sleduje. Než stihne cokoliv udělat, zahlédne svého bývalého partnera. Podlomí se mu nohy a z očí stékají slzy. Postaví se a skočí na další střechu a poté do pokoje onoho muže. Ozve se řev strachu. Jenže marně přišel jeho čas smrti. Svou kosou mu usekne nohy a ruce a hledí na kaluže krve. Úžasný pohled. Nakonec si přestane hrát a vezme si jeho duši z těla, které bezvládně padne na zem. První by byl. Ještě zbývá jeden muž a jeho manželka.

Mezitím pozoruje svou lásku. Žal a bolest. Bůh smrti, který chce být mrtvý. Ironie, že? Avšak to je život. Jakýkoliv. Jeho dlouhé rudé vlasy vlají ve větru. Chladný vítr jako je on. Od rozchodu je chladný jako led. Všimne si ho. Hledí na něj svými rudými oči. Zelené oči se střetli s těmi rudými. Dlouhý hluboký pohled a srdce plné bolesti. Co má sakra dělat?

"Á Grell. Dlouho jsme se neviděli.„ ozve se.

"Ano. Vskutku dlouho. Chybíš mi Sebastiane. Vážně.„ odpoví smutně.

"Ještě řekni, že mě pořád miluješ.„ lehký smích.

"A co když ano? Ty zase miluješ toho mladého hraběte. Ciel Phantomhive. To už na tobě poznám lásko.„ řekne chladně.

Došli mu najednou slova. Zarazí se. Že by měl pravdu?

"To nevím. Nevím jestli je to láska. Avšak mám svého pána velmi rád. Mám k němu hluboké city, ale vážně netuším zdali je to skutečně láska.„ odpoví mu černovlasý démon.

"Podle mě ano. Znám tě opravdu dlouho.„ řekne rudovlasý shinigami.

"Možná máš pravdu.„ pronese Sebastian.

"No nic. Mám ještě práci. Musím jít.„ řekne nakonec.

"Taky bych měl jít ať mladý pán nečeká.„ souhlasí.

"Jo...„ chladný hlas plný bolesti a žalu.

A tak každý jde svou cestou.

Kdysi ho Sebastian opravdu miloval jenže se mu v životě objevil sladký Ciel Phantomhive. Navíc ještě předtím přestal být šťastný s Grellem. Prostě život. Nemůže ovšem říct, že ho opustil kvůli svému novému pánu. Tak to není. Jen se to tak sešlo. Přesně tak. Avšak vrtá mu v hlavě co teď řekl. Že miluje svého pána. Je to možné. Brouk v hlavě. Opravdu ano. Grell mu sice také svým způsobem chybí, ale láska už to není. Třicet let je třicet let, že? Dlouhá nesmrtelnost. Mladý hrabě je fakt roztomilý a nádherný. To musí uznat. Prochází ulicemi Londýna. Je viktoriánská éra. Po cestě zaslechne rozhovor nějakých lidí o divných událostech na okraji Londýna, takže je mu jasné, že brzy budou mít práci. Hlídací psi královny. Něco na tom fakt je.

Grell mezitím jde pro manželi. Dnes mají zemřít v 16:34. Musí to stihnout přesně. Ano. Každý má přesný čas smrti. Nesmí se opozdit. Není to tak lehké jak se může zdát. No on ovšem dělá samé problémy. Mnohokrát byl potrestaný. Několikrát mu byla zabavena jeho kosa smrti a byl ve vězení. Je to tak.

William t. Spears je hlavní smrtka. Vedoucí. Aktuální vládce smrtek. Ronald je jeho pravá ruka a také partner a milenec.

Grell je dost štve. Je jako neřízená střela. Nikdo neví co provede jako další.  Každou chvíli dostává tresty. Jeho klasika. Dorazí na místo kde mají zemřít. Sedne si na věž kostela a čeká až přijde správný čas. Brzy má začít požár. Ale u toho jeho práce být nemá. Manželský pár má zemřít v kočáře, když se koně splaší a kočár prudce narazí do domu. Konečně přišla jeho chvíle.

Černý kočár naráží do blízkého domu. Žena si rozbije lebku a její manžel si zlomí vaz. Přijde k nim a sekne svou pilou do jejich mrtvých těl. Oběma se před obličejem zjeví na páskách jejich život. Od jejich narození až do jejich smrti.

 

2 komentáře:

  1. Nedivím se, že Grell je stále do Sebastiana zamilován, přeci jen třicet let soužití je dlouhá doba.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.