pondělí 7. prosince 2020

Naruto je můj! (8) Když se to zvrhne


Itachi nechápal co se s nim děje. Necítil se, jako gay. Ale tento roztomilý blonďák ho dost přitahoval. Či si doteď nebyl schopen přiznat, že ho přitahují muži? Zkoušel vztahy s ženami, ale moc dlouho to nevydrželo. Něco mu v těch vztazích chybělo a nevzrušil se s ženou. Ano, nechtěl si to připustit. Jenže u toho mladíka to nešlo. Že by si to konečně uvědomil? Už od dětství na sobě pozoroval, že je v něčem jiný než ostatní muži. Je mu dvacet šest let a jeho bratrovi devatenáct. Jejich rodiče zemřeli, už dávno. Vychovával je strýc Madara Uchiha. Když bylo Itachimu osmnáct, začal bydlet sám a brášku si vzal sebou.

Cítil zvláštní pocit, když blonďáček odešel do pokoje mladšího z nich. Srdce mu tlouklo v hrudi, myslel že mu praskne. Bylo v celku jasné co budou spolu dělat. Všiml si divného výrazu ve tváři menšího z nich. Bráška si domů z klubů nikoho netahá. Dalo by se říci, že toto udělal poprvé. Alespoň co ví. Nedivil se, že ho tento mladý muž uhranul, protože to pocítil i on sám. Vzpomněl si, jak stále mluvil o nějakém muži s blond vlasy a modrými oči. Takže to osud chtěl takto? Opravdu je to on? Vnímal divné emoce sám v sobě. Chtěl ho jen pro sebe. Avšak očividně není jediný. Bude o něj bojovat? Vypadá to, že boj může začít. Jen z toho pohledu se mu postavil penis do pozoru. Toto se mu nikdy nestalo. Tak teď si fakt musí dát panáka a cigaretu. Přestože nijak alkohol nepije, ale teď potřeboval na nervy. A možná i odvahu. Právě se probudil do pravdy, že je taky gay.

Mladší z bratrů hladil a líbal to krásné nahé tělo. Vášnivými polibky po svalnaté hrudi se dostal k velké chloubě muže, po kterém tak dlouho toužil. Vzal do vlhkých úst ten tvrdý penis, jazykem po něm jezdil. Ozvalo se zasténání po pokoji. Vzrušení, by se dalo krájet. Ani jeden nemluvil, jen vnímali dotyky svých nahých těl. Užívali si naprosto každý dotyk. Blonďáček byl tak vzrušený, že se po chvíli vystříkal do šikovných úst. Ovšem penis mladšího černovláska je tvrdý, takže si rychlými a prudkými pohyby nastavil muže pod sebou, aby byl na čtyřech a mohl do něj vrazit svoje péro. Vzal z šuplíku masážní olej a natřel jím svůj penis a vstup andílka. Jelikož je mladší z bratrů zkušený, stejně starého mladíka jeho vstup nebolel. Napoprvé se dotkl prostaty. Tak hlasitý sten, přes celý pokoj ho ještě víc nabudil. Takhle nadržený, nebyl snad nikdy. Mrdal ho do prostaty, jako smyslů zbavený. Držel ty sexy boky a tvrdě přirážel.
Starší Uchiha stál ve dveřích. Tělem mu proudily neznámé emoce a pocity. Neznal se v takovém stavu, rozpoložení. Srdce mu v tuto chvíli tlouklo, ještě víc zběsile. Přišel k nim, vrhl se svými ústy na úd andílka. Bez varování. Než vešel do pokoje, zbavil se zbytečného oblečení. Tělíčkem projela vlna vzrušení, které nikdy v životě necítilo. S ženským pohlavím se ani náhodou necítil, takto úžasně jako při kuřbě péra.

Při tvrdém šukání prdelky promluvil.

"Víš, ale že Naruto je můj! Bratříčku!" zněl vážněji, než normálně.

"Ale já ti ho nedám! Sasuke!" ozval se hlásek staršího, když mu vyklouzl penis z úst.

"Ale, ale. Od kdy jsi zrovna ty na chlapy?" začal se smát.

"Od jak živa! Ale, až teď jsem si to dokázal přiznat! Tady díky andílkovi!" vyhrkl.

"Jo? Ale na něj zapomeň! Já ho viděl první!" teď, už je naštvaný.

"Kurva! Vy dva přestaňte se o mě hádat! Buď mě mrdejte, nebo se hádejte beze mě!" Naruto se, už nasral, ale musí uznat, že oba Uchihové jsou hot a děsně sexy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.