pondělí 7. prosince 2020

Naruto je můj! (7) Osudová noc


Yahiko a Nagato si po nějaké době všimli, že Naruto zmizel od baru. Když se dívali kolem sebe, uviděli ho jak tančí s černovlasým temně působícím mládencem. Mezitím se konečně objevila Konan ještě se svou partnerkou Hinatou. Obě byly oblečené do černé barvy. Vypadají spolu sexy a roztomile. Sice je to podnik pro gaye, ale chodí sem občas i lesby či bisexuálové. Je to, jako Friends v Praze, ale o něco víc luxusní. Ten kdo chodil v Praze do gay klubu Friends ví. Jen zde jsou k tomu tanečníci u tyče. 

"Že by to byl ten muž o kterém Naruto mluvil celé dva roky?" prohodila modrovlasá žena.

"Už to tak vypadá. Snad se přestane tolik trápit a najde konečně štěstí, které si zaslouží." ozval se jeho nejlepší přítel.

"Vážně jim to spolu sluší. Hodí se k sobě." řekla Hinata.

Blonďák s modrými oči tančí s tím ďábelským krasavcem. Ani jeden nevnímá okolí. Vnímají jen jeden druhého. Svými rozkroky se otírají navzájem. Jejich penisy jsou v pozoru, jen z těch dotyků. Vzrušení a nával euforie. Hodiny utíkali moc rychle. Nesledovali čas, jako by neexistoval. Jako kdyby existovaly jen oni dva a nic jiného. Když už byly unavení z tancování šli si sednout. Modrooký zapomněl, že je tu s přáteli. Až po tanci si to uvědomil.

"Pojď si sednout k nám. Zapomněl jsem, že tu jsem s přáteli." pronesl pozvání.

"Dobře klidně. Stejně jsem přišel sám." přijal nabídku.

A tak odešli k baru kde, už byly všichni čtyři. Ani nezaregistoval příchod Konan a Hinaty.

"Představuji vám Sasukeho Uchihu. Toto je ten muž, kterého jsem se snažil najít." představil ho svým přátelům.

Byl to zvláštní pocit, že tentokrát z nich pěti, není úplně sám, bez páru. Přestože se to zatím, jako doslova pár brát nemůže. Ale přál by si to. Možná, měl Yahiko pravdu a najde znovu štěstí. Kdo ví? Možná dokáže to srdce tvrdé jako led, rozpustit a vyvolat v něm emoce a city.

"Vítej mezi námi. Snad bude Naruto konečně šťastný. Třeba budeš zrovna ty ten kdo to tvrdé srdce, dokáže přimět něco cítit. Něco jiného, než jen bolest." usmál se Yahiko.

"Chceš ke mě domů Naruto? Už je nad raném a brzy tu budou zavírat. Chci tě víc poznat, když jsem dostal druhou šanci. Nechci ji propást." zeptal se na férovku černovlásek.

"Dobře. Budu rád, taky tě chci víc poznat. Druhou šanci si utéct nenechám! Nevadí ti to Yahiko?" otočil se na svého nejlepšího kamaráda.

"Nevadí. Jen jdi. Budu za tebe, jen rád. Chápu to." odpověděl mu a usmíval se na něj.

Tak se rozloučili. Vyšli ven kde, už stálo luxusní červené auto. Sasuke šel směrem k němu a Naruto ho tedy následoval. Z auta vystoupil muž, který vypadal skoro stejně, jako Sasuke jen měl o dost delší vlasy v culíku a byl o něco vyšší než on.

"Tohle je můj starší bratr a toto je Naruto. Jede k nám se mnou." představil je.

O tak čtyřicet minut dorazili k Uchihům domů, kde Naruto skončil v pokoji Sasukeho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.