pondělí 7. prosince 2020

Naruto je můj! (9) Žárlivost


Oba se na něj podívali a poté na sebe. Mezi jejich pohledy létali blesky. Sasuke nepřestal být vzrušením bez sebe a opět se rozhýbal v té vlhké úzké dírce. Itachi se přisál k těm sladkým rtům. Ani jeden si nechtěl, nechat ujít hraní s modrookým andílkem, takže se pro teď uklidnili. Ale nejspíš ne na moc dlouho, že? 
Mladší Uchiha vybouchl velkou dávku spermatu do příjemného otvoru. Se slastným zavytím hned po něm i sladký bonbónek do úst jeho bratra. Starší z Uchihů si neblaze uvědomoval, že s mužem je vzrušený, ale se ženou nebyl. Blonďáček nedostal ani čas se vydýchat, sotva z mu z prdelky vyklouzl jeden úd, už tam byl druhý. Ucítil zatahání za vlasy a hlava škubla dozadu. Pomalu viděl hvězdičky. Ani nevěděl proč. Takhle úžasně ho snad nikdo nevymrdal. Dlouhé černé vlasy mu spadali do obličeje. Tři těla od potu a sperma. Mladší žárlil na staršího, že to blonďák dovolil. Chtěl ho jen pro sebe, nechtěl se o něj dělit s kýmkoliv. Avšak shledal se s ďábelským úšklebkem svého brášky, kterému by nejraději zakroutil krkem. Vidí slaďouše podruhé v životě, ale nejraději by s ním byl napořád. A nával vzteku proudil v krvi.

Tentokrát u kuřby skončil on. Lepší péro v puse neměl. Ještě na něm sperma od andílka s růžky. S chutí jazykem olizoval tu bílou smetánku.

,,Ještě, že tu není Hidan. Nebo škoda, že ne?,, bleskla myšlenka. Už dva roky má jasno, že miluje Sasukeho, jenže netušil že má nějakého bratra. Sice je Itachi velmi pohledný muž, ale tak nějak splašenému srdci neporučíš. Je šťastný, že osud přál a dostal šanci. Už tomu nevěřil, jenž cesty osudu jsou nevyzpytatelné, že? Láska na první pohled? Ano, existuje. Bohatě stačil pohled do těch temných černých očí. Když se dotkl svými ústy jeho hrudi, penisu a poté svou chloubou vnikl dovnitř, polila jej vlna propojení. Propojení těla, myšlení a srdcí? Mravenčení nervů, kůže, postačil jediný dotek k tomu aby se ta velká chlouba postavila, jako svíčka. Což se mu stalo jedině u Sasukeho u nikoho jiného.

Itachi se vystříkal poměrně rychle. V životě nebyl tak moc vzrušením bez sebe, jako v tento okamžik. První zkušenost s mužem. A už nechce nic jiného, než chlapy. Až v dvaceti šesti si potvrdil, že je skutečně gay.

"Pojďme se umýt." pronesl mladší černovlásek.

Všichni souhlasili.

"Ale já se jdu koupat s Narutem sám!" dodal majetnicky.

"Ne! To já se s ním jdu koupat!" a začínalo živoucí peklo.

"Zabiju každého kdo mi na něj sáhne!" prskal vztekle Sasuke.

A Naruto zrudl ve tváři, jako jahoda. Zatím nezažil, že by se zrovna o něj, někdo hádal. Chtěl jít jen se Sasukem, ale raději mlčel. Potěšilo ho, že mladší Uchiha, o kterého má zájem je vůči němu tak majetnický.

"Ale, no tak! To by si neudělal! Nebo by si šel do vězení rád?" rejpnul si a smál se.

Na to neměl co říct. Do vězení, by fakt rád nešel. Ale, dal mu pěstí do obličeje vzteky.

"Naruto je můj!" prskal.

"Do prdele! Jste, jako malé děti! Chci jít jen se Sasukem a basta! Nechte toho!" blonďák to nevydržel. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.