pondělí 7. prosince 2020

Naruto je můj! (6) Gay klub


Yahiko, už má totiž plán. chce ho po dlouhé době vytáhnout do jejich oblíbeného gay klubu. co ví tak naruto nechodí skoro vůbec mezi lidi. navíc v tomto klubu se poprvé poznali. a taky mu chtěl udělat radost. přestože moc dobře ví, že překvapení nemá rád, ale tímto si byl jistý. v klubu bude Nagato a Konan. 

"Kam to jedeme teď?" zajímalo ho.

"Uvidíš." řekl tajemně. Ani nevěděl přesně proč.
Už padala tma. Pouliční lampy osvětlovaly ulice. Sice je začátek srpna, ale tentokrát je v tuto hodinu tma. Nejspíše se blíží pěkná bouřka. Konečně dorazili na místo. A blonďák hned ono místo poznal. Musel se upřímně usmát. V tomto klubu má dost vzpomínek od svých sedmnácti let. Vystoupili a vešli dovnitř. Nebyl tu asi jen dva měsíce. Nějak neměl náladu. Šli si sednout rovnou k baru, jak mají ve zvyku. Objednali si whisky s ledem. Hrála zde taneční hudba, ale to je snad jasné. Rád pozoroval ty sexy tanečníky u tyče. Po tak půl hodině co přišli se zjevil Nagato.

"Zdravím Naruto!" a objal ho.

"Ahoj lásko." a políbil svého partnera.

"A kde je Konan?" ptal se ho Yahiko.

"Ta mi volala, že přijde později." pronesl odpověď.

"A jak se jinak máš Nagato?" zajímal se modrooký.

"Já? Naprosto skvěle. A co ty?" zeptal se.

"Raději bez komentáře. Nemám se vůbec dobře." přiznal se blonďák. A opravdu se cítí mizerně.

Nagato si objednal zelenou. Ta je jeho.

Blonďáček sledoval dlouhovlasého blonďáka, který se jmenuje Deidara a hned vedle něj se kroutil muž s krátkými rudými vlasy jménem Sasori. Už vícekrát se tu s nimi bavil a jsou moc hezký pár. To uznal. Sluší jim to spolu. Jsou to milí a příjemný týpci. Má je rád. Rozumí si s nimi. Když si ho všimli, zamávali mu z pódia, jak ho zdraví pokaždé.

Je zde pódium pro pracovníky a prostor pro návštěvníky na tanec, takže návštěvníci mohou jen pozorovat zaměstnance u tyče nebo spolu tančit.

Jak se tak rozhlížel kolem sebe, zahlédl mladíka celého v černé barvě s černými vlasy po ramena a když se mu zadíval do očí, byli temně černé jako noc. Srdce se mu zbláznilo v hrudi a začalo zběsile tlouct. Nevěřil tomu, že ho ještě někdy uvidí! Dva roky ho nedokázal dostat z hlavy! A to, že by ho spatřil v gay podniku ho nenapadlo už vůbec! Jejich pohledy se opět setkali. Tentokrát na dost delší dobu, než pár vteřin na ulici. Teď přestal své přátele vnímat úplně. Tuto šanci musí přijmout! Neváhal a zvedl se. Je rozhodnuto. Došel za tím mladíkem.

"Ahoj. Jak se jmenuješ?" hned se zeptal.

"Sasuke Uchiha. A ty? Jsi mi dost povědomí." odpověděl černooký.

"Uzumaki Naruto. Před tak dvěma lety jsme se viděli na ulici." divil se, že si ho dá se říci pamatuje. Ale mile ho to potěšilo.

"Počkat! To jsi ty?!" zněl dost překvapeně. To však není divu, že?

Blonďák, totiž neví podstatnou věc. A tou je, že Sasuke na něj též musel dost myslet celé dva roky. Taktéž ho nedokázal dostat z hlavy. A osud to chtěl asi takto. Shledali se, přestože ani jeden nevěřil že se ještě někdy potkají. Přitahují se navzájem, aniž by to ten druhý věděl.

"Ty si mě pamatuješ?" vyhrkl zbrkle.

"Na tebe se nedá jen tak zapomenout. Od první chvíle co jsem tě spatřil na tebe musím pořád myslet." přiznal se, když dostal možnost.

"Tak na tebe se nedá, už vůbec zapomenut! Ani nevíš, jaké to byli muka bez tebe. Hledal jsem tě, ale marně." odpověděl blonďák.

"Kolik je ti let?" vypadal podobně staře, už tehdy.

"Mě je devatenáct. A kolik tobě?" chtěl vědět nazpět modrooký.

"Si teď děláš prdel, ne? To mě taky! Půjdeš se mnou tančit?" vyzval blonďáčka Sasuke.

Tak se spolu odebrali k tanci. Tančili spolu tělo na tělo. Vzájemně se eroticky dotýkaly. A užívali si přítomnosti toho druhého. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.