pondělí 7. prosince 2020

Naruto je můj! (3) Nejlepší přítel 1/3


Byl mimo. V depresi. Už dávno skončil na lécích na psychiku. Několikrát měl pobyt v psychiatrické léčebně kvůli pokusům o sebevraždu. Jako dítě byl extrovert, ale od smrti Gaary se uzavřel do sebe. Gaara byl snad jediný kdo ho bral takového jaký je a neodsuzoval ho tak jako ostatní. Ležel v posteli a pil další víno. Nemohl spát a tak jen zíral do tmy pokoje. Bouřka ještě neodešla. Na počítači mu hrála hudba, která mu lezla na nervy. Myslel na minulost a na toho tajemného muže. Přál si ho vidět. Ale nevěřil tomu, že ho ještě kdy uvidí. Nakonec si vzal své léky i na množství alkoholu v krvi. Tak nějak mu bylo vše jedno, neměl pro co žít. Už dávno ne. Až skončí prázdniny, půjde do čtvrťáku. Je na střední škole designu. Z přemýšlení, alkoholu a léků, upadl do říše snů. Měl opět své noční můry. Což je u něj pomalu na nočním pořádku. Zase sny o smrti a pohřbu Gaary a jeho rodičů. Klasika. Už z toho blonďákovi hrabalo v hlavě. Především ty slova;

"Spáchal sebevraždu, když jeho rodiče přišli na partnerský vztah mezi vámi dvěma. Nedokázali přijmout, že jejich syn má, už několik let vztah s mužem. Pohádal se s rodiči, kvůli vašemu vztahu a tomu, že se smířit se zjištěním, že mají syna homosexuála." to mu řekla policie.

Probudil se v pět hodin ráno a bylo mu jasné, že už neusne. Celou noc se budil, takže se opět skoro nevyspal. Jak jinak. Svítání. Sáhl na noční stolek u postele, pro krabičku cigaret a zapalovač. Zapálil si.

,,Zdar Naruto! Jdeš dnes ven?,, ozval se zvuk zprávy na mobilu. Jméno bylo Yahiko.

Yahiko je jeho nejlepší kamarád, už pár let. Poznal ho ve svých šestnácti letech v jednom gay klubu. Yahiko si časem našel partnera Nagata. A Konan je dívka z party, která je zase lesbička. Jsou o tak pět let starší, než on. Ale to oni se stali oporou, kterou tak moc potřeboval. Ale, muž s piercingy po celém těle a rezavými vlasy, je první. Nagato a Konan poznal tak o dva roky později.

,,Ano, proč ne. A v kolik hodin a kde?,, ptal se.

"Co ve dvanáct u tebe? Vyzvednu tě. Zvu tě na oběd.,, zněla odpověď.

,,Dobře. Těším se.,, a usmál se.

,,Já taky. Tak ve dvanáct.,, pípla další SMS.

Dokouřil cigaretu a zapálil si novou. Dostal hlad, takže zavítal u ledničky. Popadl salám a ze skříně housky. Rozhodl se, že po jídle zkusí ještě spát, alespoň na chvíli. Nemůže nikam v tomto stavu, ve kterém teď je. Dojedl, napil se vody a zmizel zpět do peřin. Kupodivu se mu povedlo ještě usnout. Tentokrát měl normální spánek, bez nočních můr. Zdálo se mu o tom muži kdysi, že se shledali. Potkal ho znovu a bavili se, smáli se a bylo jim spolu dobře. Vskutku krásný sen. Kéž by se stal skutečností.

Vzbudil se akorát na čas. Musel se jít osprchovat, protože po nočním alkoholu vypadal děsně, že takto opravdu mezi lidi jít nemohl. Vstal z postele a šel si udělat kafe. Připravil si čisté oblečení do společnosti a zahučel do vany, kde se rychle umyl a po umytí si vyčistil zuby, aby z jeho úst tolik netáhl alkohol. Oblékl se a čekal na příchod nejlepšího přítele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.