neděle 4. října 2020

Lehké zabíjet a těžké milovat ( 6 )



Probudil jsem se v nemocnici. ,, Netušil jsem , že jsi tak zákeřný. Líbí se mi to. Začínám se bavit po dlouhé době. ,, smál se Kurama v mé hlavě. ,, Tohle je teprve začátek Kuramo. ,, smál jsem se já. Okolí jsem viděl rozmazaně. Byl jsem na přístrojích , které hlídali mé životní funkce. Na posteli po mé pravé ruce ležel Sasuke , který ještě spal a po mé levé ruce ležel Kakashi. U mé postele jsem zaregistroval někoho s rudými vlasy. Gaara ! " Jsi v pořádku Naruto ? " ozval se Gaara s vyděšeným hlasem. " Uhm... Nějak jo... Jen vidím vše rozmazaně. " odpověděl jsem mu. " To jsem rád. Kdyby jsi zemřel zešílel bych a asi bych to nepřežil Naruto. To jen díky tobě jsem se dostal tam kde teď jsem.." odpověděl mi Gaara. Jeho slova mě překvapili. Tohle jsem nečekal. A především to , že bude u mě v nemocnici když má plno práce na pohřeb a své jmenování. " To- to jako vážně Gaaro ? " vypadlo ze mě. " Ano Naruto. Vážně. " odpověděl mi. " Um.. Co se vlastně stalo ? Proč jsem v nemocnici ? " zajímalo mě ( jasně , že naoko ). Už jsem viděl normálně. Otočil jsem se a Sasuke se probral. Uff. Sasuke to přežil. Nezabil jsem svou lásku. Začal jsem si uvědomovat , že jsem Sakuru nikdy nemiloval , že jsem si to jen myslel. Že to byl vlastně vždycky Sasuke Uchiha koho jsem miloval. " Někdo vás otrávil Naruto. Řeší se to. Tohle je vážné. " odpověděl mi Gaara. Podíval jsem se opět na Sasukeho , který se hned začal mračit když viděl u mé postele Gaaru. " O-otrávil ? " vydal jsem ze sebe. " Ano otrávil " řekl Gaara. " Aha.. " vylezlo ze mě , nevěděl jsem co jiného říct. " Jak dlouho tu jsem ? " zajímalo mě , toto vážně nevím. Zapadalo slunce. " Spali jste zhruba jeden den. Už musím jít. V mé kanceláři mě zastupuje bratr Kankuro. Během zítřka dorazí Hokage Tsunade a bude pohřeb a další den bude mé jmenování. " řekl mi Gaara. A bylo rozhodnuto. Gaara bude jediný kdo bude znát část mého plánu. Nechci ho ztratit a věřím , že nebude do mého plánu zasahovat. " Dobře " odpověděl jsem. Gaara se zvedl a odešel pryč.

Kolem nás pobíhali zdravotníci z Písečné. A kontrovaly naše životní funkce. Mě pomohl Kurama , takže mě odendali z přístrojů " Vy jste už v pořádku. Máte štěstí , že v sobě máte kyuubiho , který vám hodně pomohl jinak byste pravděpodobně zemřel. " řekl mi nějaký doktor. " Jeho jméno je Kurama. " řekl jsem doktorovi. Všiml jsem si , že Sasuke už byl též bez přístrojů. Ale Ino , Neji , Sai zde nebyli. A Kakashi se ještě neprobral což bylo divné. Tolik jedu by v sobě mít neměl aby se ještě neprobral. ,, Cítím přítomnost někoho z Akatsuki ,, ozval se najednou Kurama. ,, Je to někdo z Uchihů. Ty poznám vždy. ,, dodal aniž bych se stihl zeptat. ,, Ale není to Madara , ale někdo jiný. ,, ozval se znovu. ,, Takže Itachi ... ,, došlo mi. Když zpozorněl i Sasuke tak je to jasné. Je to Itachi Uchiha. ,, Co budeš dělat Naruto ? ,, zajímal se hned Kurama , ale z rozhovoru nás vytrhl hlas jednoho doktora. U lůžka Kakashiho stálo asi pět doktorů " Kakashi zemřel ... " zaslechl jsem. ,, Cože ? ,, tohle jsem nebyl já řekl jsem si v duchu. " Tento měl v sobě ovšem víc druhů jedů než ostatní... " řekl jiný. " Se divým , že vydržel tak dlouho " řekl další z nich. " Byl silný. Normálně by to ostatní tak dlouho nevydrželi. " pronesl další. ,, Sakra ! Někdo o mě ví ! " ,, blesklo mi hlavou. ,, Už to tak vypadá Naruto ,, smál se Kurama. ,, Zmlkni Kuramo ! ,, začal jsem být naštvaný. ,, Ale no tak Naruto. Zábava začíná. A ty Sasukeho miluješ už dlouho. Vím to. A budu ti pomáhat jak budu moci. Aspoň se budu moct chvílemi provětrat. Ty jsi úplně jiný než ostatní a budu tě chránit jak to dělám pořád a ty to víš. Jsi jediný koho jsem kdy začal považovat za mého přítele Naruto. Nikomu se to nikdy nepovedlo. ,, odpověděl mi Kurama. ,, Já vím Kuramo. Promiň. ,, odpověděl jsem mu. ,, V pořádku Naruto. Ještě si užijeme zábavu. ,, zasmál se Kurama.

,, Lehké zabíjet , těžké milovat ,, ozval se znovu Kurama. ,, Ano to máš pravdu. Zabíjení je snadné , ale láska složitá. ,, odpověděl jsem mu. ,, Pach Itachiho zmizel. ,, pronesl Kurama. " Jsi v pořádku Sasuke ? " zeptal jsem se černovláska. Po nějaké době odnesli mrtvé tělo Kakashiho. Kakashiho jsem měl ovšem rád. Sasuke se na mě otočil " Ano jsem. Hlavně , že ty jsi v pořádku Naruto. ,, řekl mi Sasuke. " Taky jsem rád , že ty jsi v pořádku Sasuke. " ano vskutku jsem rád , že jsem nezabil mou lásku. Kdybych ho omylem zabil , zemřel bych. Ano Sasuke budeš jen můj ! Mám v plánu po jmenování Gaary zmizet pryč. A vím kam. Ano. A Itachi se bude hodit do mého plánu. Beztak o mě ví Itachi. To se může hodit. Začal jsem cítit ďábelskou slast když zabíjím. Tak nádherný pocit když někoho zabiju. Překrásný pocit. Naplnění... Začal jsem cítit jak se měním. Něco ve mě se mění. Takto se neznám. Jako bych to nebyl já , ale naplňuje mě to. Vím , že to není dobře , ale už není cesta zpět. Už je jen cesta vpřed. Začínám cítit tu euforii když zabiju. Zdravotníci nás chodili kontrolovat. Teď jsem tu jen já a Sasuke. Dokonalý pocit být tu jen já a Sasuke. " Zítra vás pustíme když vše bude v pořádku. Máte štěstí , že jste naživu. " pronesl jeden doktor ke mě a Sasukemu. " Jo to ano. " pronesl Sasuke odpověď. " Ano máme štěstí. Očividně. " řekl jsem já. " Za chvilku vám doneseme večeři. " řekl jiný zdravotník.

Po tak půl hodině přišel nějaký jiný zdravotník , který nám donesl večeři. Položil tácy na stoly u lůžek. " Dobrou chuť Naruto a Sasuke " pronesl " Děkujeme " řekli jsme se Sasukem nastejno. Potom zdravotník odešel z pokoje. Byli jsme na pokoji sami. " Vím , že jsi to taky cítil Sasuke " řekl jsem skoro šeptem. Ten se na mě podíval s divným pohledem. Takovým ustaraným , ale zároveň temným až jsem měl skoro husí kůži. " Ano cítil. Můj starší bratr Itachi. " odpověděl divným tónem hlasu. " Pořád ho chceš zabít ? " ptal jsem se. Svým způsobem jsem to potřeboval vědět kvůli mému plánu. " Ano i ne. Z jedné strany ho nenávidím , ale z druhé stále je to můj bratr. Je to takový souboj uvnitř mě. " odpověděl mi Sasuke. Což by odpovídalo tomu , že jednou ho chce tolik zabít a podruhé ne. Ale tato nerozvážnost by mohla být komplikace. A k tomu budu muset zmizet v přítomnosti bábi Tsunade , která nás bude určitě hlídat po tolika smrti ninjů z Listové. Vlastně zemřeli jen lidé z Listové. Ale po tom co mám v plánu to může dopadnout jen dvěma možnostmi. Buď se mi povede první plán a když mi Sasuke dá najevo , že si semnou nehraje tak se pokusím přežít a když ne ať si semnou Akatsuki udělají co budou chtít , protože v tu chvíli mi bude jedno jestli zemřu. Zdravotník odnedl prázdné nádobí a popřál nám dobrou noc. Netrvalo dlouho a my se odebrali do říše snů. Druhý den jsme se probudili na oběd , který jsme měli ještě v nemocnici. Po obědě nás skontrolovali " Už jste v pořádku. Můžete odejít na hotel. " pronesl doktor. " Dobře " odpověděl jsem. Potom odešel a my se oblékli do oblečení , které jsme měli připravené u lůžek , které nám někdo přes noc musel přichystat. " Tak jdeme " řekl Sasuke a tak jsme vyrazili ven z nemocnice směrem k hotelu. Nejsme zde poprvé , takže se zde už celkem vyznáme. 

Nedaleko od nemocnice se k nám přidala stráž " Kazekage Gaara nám přikázal vás doprovodit do hotelu a hlídat vás po posledních událostech do příchodu Hokage. " řekl jeden ze stráže. " Dobře chápu " odpověděl jsem. V ulicích bylo mnoho lidí z různých vesnic. Dnes bude pohřeb čtvrtého Kazekage otce Gaary a jeho sourozenců. Stráže nás doprovodili k našim pokojům. " Budeme zde na hlídce na rozkaz Kazekageo. " řekli nám a my kývli hlavou na souhlas. Hned na to jsme vešli každý do svého pokoje. Po tak třech hodinách se objevila bábi Tsunade. Byl jsem ovšem docela rád , že ten zmetek otec Gaary zemřel. Nikdy se k němu nechoval moc hezky. Ale k jeho dvoum starším sourozencům se choval celkem dobře , ale Gaaru obviňoval ze smrti jejich matky a viděl v něm jen nástroj a smrtící zbraň a do toho jako monstrum. Bábi Tsunade dostala pokoj po Kakashim a potom si nás zavolala a řekla nám informace. " Jdeme na pohřeb čtvrtého Kazekageho Rasy. Naštěstí vám to půjčené oblečení je celkem akorát. " řekla bábi Tsunade. Tak jsme odešli na hřbitov. Bylo zde mnoho vážených ninjů z různých vesnic a zemí , ale i mnoho obyčejných ninjů. Na rakev se dávali květiny , ale moc jich nebylo přeci jen v hromadě písku toho moc neroste. Pak po velkém pohřbu se šlo na jeho památku jít jíst , pít a vzpomínat. Ale já ho nikdy neměl rád kvůli tomu jak se choval ke Gaarovi. Tak jsem z davu lidí zmizel a šel se toulat po Suně někam na klidné místo od lidí. Došel jsem na okraj Suny , ale ne úplně na stráže jsem neměl náladu. Našel jsem si klidné místo na kameni u menšího lesa či jak to nazvat do stínu. ,, Už zase cítím toho Uchihu ,, ozval se najednou Kurama. ,, Myslíš Itachiho ? ,, zajímalo mě. ,, Ano je to pach Itachiho Uchihy. A ten pach se přibližuje k nám a cítím se blížit i jeho čakru. Uchihy poznám vždy. Především toho Madaru Uchihu k smrti nenávidím ! ,, odpověděl Kurama. ,, Kde je přesně ? " ,, ptal jsem se. Ale než stihl odpovědět už jsem slyšel listí v korunách stromů. A přede mě seskočil Itachi Uchiha. " Zdar Naruto ! Nemám moc času , ale vím co jsi udělal. Ihine Horoshi je totiž náš člen. Člen Akatsuki. Ale je tu v utajení. A vím co chceš udělat. Pozoroval jsem tě a sám víš , že na tebe brzy přijdou. Zítra se sejdeme nedaleko odtud. Dám ti ještě nějak zprávu kde a kdy přesně. Budu sledovat okolí z povzdálí. Vezmu tě k nám k Akatsuki. Vím , že to chceš udělat. Takže zítra. Už musím zmizet. " řekl mi Itachi a vypařil se jako pára nad hrncem. 


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.