neděle 4. října 2020

Lehké zabíjet a těžké milovat ( 4 )



( Tentokrát zde bude úplně vymyšlená postava a úplně vymyšlený klan , jméno postavy Ihine Horoshi. )

Deidara po nás začal házet ty své výbušné koule. A u toho ten šílený smích. Jo musím se stát silnější. Musím být silný. Sasori na nás mezitím začal útočit zatím jednou loutkou. Tyhle dva jsou vskutku otravný. Avšak ani to můj plán nezmění. Jen teď nesmím dát najevo co chci brzy udělat. Sasori přidal další své blbé loutky. Každou chvíli jsme uskakovali před výbuchy Deidary. Nějak si opět vylepšil techniku. 

Bushin no jutsu už umím kolem třiceti klonů Shuriken kage bushin no jutsu , Katon: Hōsenka no Jutsu , Katon: Goukakyuu no Jutsu , Raiton: Kaminari Shibari , Suiton: Suiryuudan no Jutsu , Mokuton: Moku Bunshin no Jutsu lesem se ozývaly různé techniky a rány nakonec se Deidara a Sasori stáhli. Akatsuki mají ve zvyku se nečekaně objevit a po nějaké době zase zmizet ve stínech. Všichni jsme měli málo čakry. Sakura se naučila už docela léčit , ale stále se má ještě co učit. Takže nám všem vyléčila menší zranění. " Musíme si pospíšit bando ! Ztratili jsme moc času a nevíme kdy znovu zaútočí ! " zavelel Kakashi a my vyskočili na stromy a vydali se co nejrychleji do skryté písečné. Boj s Akatsuki nám sebral zhruba tři hodiny a skoro všechnu čakru. Běželi jsme dost rychle přes zbytek dne i přes celou noc. Nikde jsme nepřespali , nemohli jsme se zdržovat spánkem. Byli jsme unavení , ale museli jsme běžet dál do Suny. Běželi jsme bez jakékoliv přestávky. Během dopoledne jsme konečně dorazili k poušti. " Už tam skoro jsme bando ! Potom si všichni odpočineme ! Za pouští nás čeká odpočinek , to dáme týme 7 ! " snažil se nás motivovat Kakashi a podpořit nás už velice unavený a hladový. Tentokrát nám cesta dala vážně zabrat , ale je trochu divné , že normálně i když na nás někdo zaútočí nemáme tak moc málo čakry. Jako by z nás někdo či něco vysálo většinu naší čakry , ale nechtěl jsem nás ještě víc stresovat než už jsme teď.


Mě naštěstí půjčuje čakru kyuubi Kurama , ano dokázal jsem ho ovládnout nebo spíše se s ním spřátelit. Takže mi teď dává část své čakry abych sebou nepraštil o zem naprostým vyčerpáním. Běželi jsme rychlostí unaveného blesku. Návaly písku nám létali do obličeje a do očí. Avšak my už jsme byli zvyklí na cestu pouští do Suny. Mě nejvíce kupředu vedlo jídlo a Gaara. No spíš především Gaara. Chci ho vidět co nejdříve. Letěli jsme jako vítr přes poušť do Suny. Po pár hodinách jsme konečně dorazili k bráně skryté písečné vesnice. " Vy jste tu ze skryté Listové , že ? " ptala se stráž brány do vesnice " Ano jsme " odpověděl Kakashi. " Odvedu je " ozval se známý hlas Gaary , který čekal na nás. " Ahoj Gaaro ! Tak rád tě zase vidím ! " a skočil jsem mu kolem krku radostí , že ho konečně zase vidím. Gaara mě objal s úsměvem na tváří " Já tebe taky Naruto ! " a zářil radostí. " Zdravím Gaaro " ozval se hlas Sasukeho , ale tak temný hlas jsem u něj slyšel poprvé a především ten temný pohled , kterým Sasuke probodával Gaaru. Až z něj šel pomalu vážně strach. Takovou reakci u mého klasického normálního přivítání s Gaarou u Sasukeho vidím úplně poprvé a očividně nejsem sám. " Pojďte za mnou. Já vás ubytuji. " řekl klidně Gaara a my šli za ním. " Náš otec čtvrtý Kazekage Rasa nedávno zemřel. Zabil ho někdo z Uchiha klanu. Někdo kdo si říká Madara Uchiha , ale to je blbost ten snad před lety zemřel ne ? Ale stejně jsem pro otce byl jen zbraní a nenáviděl mě. Za pár dní bude mít pohřeb a já budu jmenován novým Kazekagem a to jen díky tobě Naruto. Byl bych rád kdyby jste se zde pár dní zdrželi. Pátá Hokage sem dorazí den před pohřbem a bude zde i druhý den na mé jmenování " promluvil Gaara po cestě do hotelu. 


" Tsunade se mi zmínila před odchodem z Listové. A řekla , že zde na ni máme počkat. Svitek ti předám až nás ubytuješ. Rádi přijímáme pozvání. " odpověděl Kakashi. Dorazili jsme do hotelu , kde nám budoucí Kazekage ukázal naše pokoje. " V šest bude připravena večeře do té doby máte volno " řekl nám Gaara " A ty Kakashi pojď semnou do mé kanceláře. Musím s tebou něco probrat " otočil se na Kakashiho , který ho následoval. Zaplul jsem do pokoje a flákl sebou do měkké příjemné postele. ,, Tak co máš v plánu teď Naruto ? ,, ozval se v mé hlavě Kurama. ,, Teď ? Užít si po dlouhé době Gaary. ,, odpověděl jsem mu. ,, A hodláš říct Sasukemu , že ho miluješ ? Když máš v plánu odejít z vesnice ? ,, Kurama dokáže být občas opravdu otravný. ,, Nevím. Nechci se stát jeho hračkou. Má tolik zájemkyň a zájemců , že někdo jako já by byl jen hračkou. A to já prostě nechci.,, odpověděl jsem mu. ,, Ale co když to myslel upřímně jak políbil ? A ty jsi utekl aniž by mohl říct případné vysvětlení ? Co když je vše úplně jinak ? Ne , že bych měl rád Uchihy to fakt ne ! Sám víš jak Uchiha klan nenávidím a jak bych toho Uchihu nejraději bolestivě zabil , ale nepřišlo mi , že to myslel špatně. Ne , že bych se ho zastával to ani náhodou , ale přišlo mi to upřímný,, opravdu dokáže být otravný. ,, Ty snad víš něco co já ne ? ,, zajímalo mě. Ale odpověď se mi nedostala. Někdo zaklepal na dveře a já se pomalu odebral ke dveřím. Za dveřmi stál Sasuke. " Co chceš ? " můj hlas zněl podrážděně. " Už je skoro šest , obvykle co se týče jídla jsi tam první. Tak jsem si říkal jestli jsi v pořádku a šel tě zkontrolovat. " odpověděl Sasuke. Musel jsem být rudý až za ušima " Jsem v pořádku jak vidíš. Teď můžeš vypadnout ! Ale díky... " zavrčel jsem a práskl mu dveřmi před obličejem. ,, Ne ! Nemohu dovolit abych se do něj zamiloval ještě víc ! ,, řekl jsem si přísně. ,, A rozhodně tě zjískám jen pro sebe Sasuke ! ,, moje mysl , ne to já se zbláznil. A ta jeho změna chování mě vskutku děsí ! Nikdy se ke mě nechoval mile ! Tak proč tak najednou ? Co má v plánu ? Chce snad abych se před ním plazil jako každý a zjistil , že násilím to nepůjde ? A tak změnil taktiku ? Bože ! Ten mě umí vytočit ! 


Vyšel jsem z pokoje a vydal se do jídelny na večeři. Všichni už seděli u stolu. Jelikož jsme hosty budoucího Kazekageho tak máme patro jen pro sebe i s vlastní jídelnou. Takže tyto prostory jsou jen pro tým 7. Přišel jsem jako poslední i Kakashi už tu byl. Bez jediného slova jsem si sedl ke stolu kde už byli připraveny talíře s různými druhy jídla. " To ti to trvalo Naruto ! Všichni už máme hlad ! " prskala vztekle Sakura. Ale já ji ignoroval. Vlastně se těším až Sakura zdechne. Najednou jsem dostal nápad. " Dobrou chuť " pronesl Kakashi a všichni jsme se pustili s chutí do jídla. Dokonce zde bylo několik misek rámenu. Ach , ten Gaara. Věděl jak mi udělat radost. Všechny misky s rámeny totiž byli jen na mé straně. Snědl jsem všechen rámen a i jiné jídlo. Měl jsem velký hlad. Sakura a Sasuke odešli a já se zvedal k odchodu také " Gaara ti to poslal osobně. Je to přímo od něj , ne od kuchařů. Sám to pro tebe připravil. " zarazil mě Kakashi. " Cože ? To jako vážně ? " divil jsem se. " Ano vážně Naruto. Dobrou noc. " a já se odebral do svého pokoje. Musím počkat až všichni budou spát a pak to udělám. Štěstí mi relativně přeje , protože nás Gaara ubytoval v hotelu co je dál od centra v klidné části Suny. Pravděpodobně použiji Henge no jutsu. Přeci jen zatím chci být skryt ve stínech. Avšak je možné , že vyvolám válku. Ale upřímně je mi to jedno. Už chci jen dostat Sasukeho jen pro sebe. A nic jiného pomalu nevidím. Tohle je asi sbohem Gaaro. Je zde mnoho turistů a návštěvníků a k tomu bude pohřeb a slavnost na předání titulu novému Kazekagemu. Takže mnoho neznámých lidí. Šel jsem do koupelny a napustil si vanu teplou vodou. Moc oblečení sebou nemám , ale vzal jsem si i čisté oblečení. Ručníky zde byli a i vybavení pro koupel. Připravil jsem si čisté oblečení a vlezl si do vany. Voda byla příjemně horká až jsem si připadal jako ďábel. Dokonce mě napadla moje oběť pro můj plán. Mladý muž , který vypadá trochu jako Sasuke , ale má dlouhé černé vlasy až po pás a žluto-zelené oči. Zahlédl jsem ho u výtahu když nás Gaara šel ubytovat a nemohl ze Sakury spustit oči no ona z něj svým způsobem taky ne. Což mi skvěle hraje do karet.


Uvolnil jsem se a těšil se na začátek mé nové cesty. Začal jsem zjišťovat jaký jsem vůl. Mohl jsem už nějakou dobu být se Sasukem aniž by to věděl , protože nikdo neví , že jsem se naučil Henge no jutsu. Ale to by stejně neřešilo problém. Hodiny utíkali a padla tma. Vylezl jsem z vany a oblékl se. Vypustil vodu , zhasl a ulehl do postele. Kurama mi dal svou čakru , takže mám dost čarky na to udělat co chci. Uvolnil jsem se a začal hledat stopu čakry toho muže. Po chvíli jsem ho našel. Začal jsem se soustředit na techniku Henge no jutsu. Po chvíli jsem se ocitl v jeho těle. Bylo to jednoduché , protože spal. Vyčetl jsem z jeho mysli jeho jméno a potřebné informace. Probudil jsem to tělo a vydal se k pokoji Sakury. Pomsta bude sladká. A Sasuke bude jen můj ! Ale když jsem vyšel z jeho pokoje chvíli jsem dělal , že bloudím , přeci jen by bylo divné kdyby její pokoj našel hned. Po nějaké chvíli jsem se už vydal k pokoji Sakury. V chodbě jsem ještě trochu bloudil. Ale zaklepal jsem na dveře , ale tak nějak to byli dveře od pokoje Sasukeho. Chvíli jsem stál jako kamenná socha " Nevíš jaký pokoj má ta holka s růžovými vlasy a zelenými oči ? " vypadlo ze mě. Sasuke vůbec nechápal co se děje " Tamty dveře " odpověděl. " Díky " řekl jsem mu. A dveře se zavřeli. A já se vydal ke dveřím co mi ukázal Sasuke a zaklepal jsem. Netrvalo dlouho a dveře se otevřeli. Ve dveřích se objevila Sakura a podívala se na mě " Um. Co tu děláš ? Jak jsi našel můj pokoj ? " ptala se překvapeně. " No nechtěl jsem abys mi zmizela aniž bych tě oslovil. Nemohl jsem spát tak jsem si řekl , že tě zkusím najít " řekl jsem. Sakura měla zvláštní výraz ve tváři , ale nakonec mě pobídla ať jdu dál. Potichu zavřela dveře pokoje. " Tak kdo vlastně jsi ? A mluv potichu. " vyzvídala a ukázala na pohovku kam si sedla. " Vzbudil jsem tě ? " začal jsem já. " Jo , ale to už je jedno " odpověděla mi. " Jinak já jsem Ihine Horoshi. Ale můj klan dávno neexistuje " představil jsem se. " To mi někoho připomínáš. " zasekla se. " A koho ? Smím-li vědět ? " zajímal jsem se. " Ale jednoho kluka do , kterého jsem zamilovaná " její hlas poklesl. Avšak věděl jsem , že nemám moc času. Najednou jsem ji políbil a začal utírat její slzy " On si tě nezaslouží " vylezlo ze mě. " Jinak mé jméno je Sakura Haruno " představila se mi dívka a já měl sto chutí vybouchnout smíchy , ale to nemohu. Sakura mě políbila a já toho využil. Bylo horko a všiml jsem si otevřeného okna , takže jsem vstal a začal s ní tančit tělo na tělo až jsem se dostal kam jsem potřeboval. Opřel jsem ji o rám okna a vášnivě ji líbal. Měla noční košilku a tak jsem sundal část tepláků a vysadil si ji na parapet okna a vrazil do ní svůj penis chvíli jsem se v ní pohyboval , ale přišlo mi to nechutné a najednou jsem ji shodil z okna. Hned na to jsem si nasadil tepláky a rychle zmizel pryč z jejího pokoje. Šel jsem nenápadně , ale rychle do pokoje onoho muže. Jeho tělo dal do postele a už jsem to déle nevydržel a ocitl jsem se konečně ve svém pohodlném těle. Najednou jsem zjistil , že mě ženy nepřitahují. Najednou mi to přišlo nechutné a odporné...

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.