neděle 27. září 2020

Vůně rudých růží úvod


Poznámka: Tento příběh se bude odehrávat v reálném světě. Tento příběh se bude odehrávat v prostředí základní školy a modelingovém světě. Ale i ve světě vytváření yaoi mangy. A pár? Jak jinak než Sasuke a Naruto. Ano opět, ale tento pár prostě miluji.

Děj: Sasuke a Naruto se potkají na základní škole. Ze začátku se spolu moc nebaví, ale Sasuke postupně zjistí, že se do Naruta zamiloval. Tajně po něm pokukuje od prvního dne co nastoupí do nové školy. Když se svým starším bratrem Itachim a jejich rodiči se přestěhují do nového města. Sasuke začne být hned oblíbeným idolem. Ale i když mnoho dívek jeví velký zájem tak Sasuke začne postupně zjišťovat, že je gay. A jeho první láskou díky, které zjistí, že je gay je právě mladý modrooký blonďatý rošťák jménem Naruto. A ano skončí ve stejné třídě s Narutem. A o tom, že je Naruto gay ví už snad každý. Po základní škole se Sasuke začne věnovat modelingu a Naruto si rád kreslí do svého sešitu a též miluje yaoi. Takže Naruto po základní škole skončí ve světě kresby a malování a začne se živit psaním a kreslením vlastní yaoi mangy. Takže se jejich cesty na nějakou dobu rozdělí. A jak se to bude vyvíjet? A povede se Sasukemu zjískat Narutovu lásku? Povede se mu být s ním? ...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.