neděle 27. září 2020

Vůně rudých růží (1)


Naruto seděl ve své lavici ve škole. Byl v osmé třídě a je mu šestnáct let. Seděl u okna a rukou si podepíral hlavu a pozoroval rozkvetlé sakury. Miluje to kouzlo sakur. Premýšlel nad životem... A na svého kamaráda z dětství Gaaru. Byl do něj tajně zamilovaný. Nebyl ve škole moc oblíbený a rád na sebe upoutával pozornost různými žertíky a rošťárny. Ale aspoň měl milující rodiče. Minato a Kushino ho milovali. A Gaaru potkal když mu bylo osm let když byl s rodiči v parku tak se tam spřátelili a zamiloval se do něj ve čtrnácti letech. Ale nikdy mu to neřekl jen si ho kreslil do sešitů. Zazvonilo na hodinu a do třídy přišla učitelka i s třídní učitelkou a s nimi černovlasý černooký tajemný chlapec. Třídní učitelka Tsunade chlapce představila třídě jako Sasuke Uchihu. Sasukeho a Narutův pohled se střetl. Pohled na pár sekund stačilo aby se oběma chlapcům prudce rozbušilo srdce aniž by to ten druhý věděl. Sasuke skončil v lavici vedle Naruta , protože vedle něj nikdo nechtěl sedět. A pohled na Naruta zhoršilo i to když spolužáci náhodou zjistili , že je Naruto gay. Sakura a Karin nemohli z nového spolužáka sputit oči. No spíš žádná dívka ze třídy tedy až na Hinatu , která pozorovala opět Naruta. Avšak Hinata je dost stydlivá. 

Byla zrovna matematika " A kdo nám půjde vyřešit úlohu. Tak třeba Naruto." vyzvala Tsunade Naruta k tabuli. Ten se zamračil , protože mu matematika vůbec nešla a tento předmět k smrti nenáviděl , ale i tak se zvedl a šel k tabuli a něco tam načmáral " Opět špatně Naruto. Jestli to s tebou půjde takto dál budeš opakovat ročník." pronesla s úšklebkem Tsunade. " Mazej si sednout" dodala a tak se Naruto vydal zpět do lavice a celá třída se rozesmála. Mezitím se už hlásil Sasuke , jak jinak , že ? " Um..Tak tedy pojď se předvést ty Sasuke" tak tedy vstal a vypočítal úlohu " Dobře Sasuke . Můžeš si sednout" přikázala Tsunade. A konečně přišla přestávka. Celá třída se sešla u lavice Sasukeho a Naruta a všichni začali otravovat Sasukeho. Především trojice dívek Sakura , Karin , Ino... " A kolik ti je?" ... " Co máš rád za filmy ?" .. " Čteš knihy?" ... " Tvoje nejoblíbenější jídlo?" .... " Co posloucháš za hudbu?" ... " A máš přítelkyni?" hustili do Sasukeho jednu otázku za druhou , ale ten jen zvedl obočí a zamračil se , vskutku se neměl zájem s nikým bavit ... " Dejte mi všichni pokoj laskavě " Sasuke konečně promluvil a házel na ně temný pohled svýma temnýma černýma očima. " No tos to dopadl skončit v lavici zrovna s Narutem " smál se Kiba. Sasuke znovu zvedl obočí a podíval se na Kibu s otazníky v očích " A to jako proč ? " prohodil Sasuke zvídavě. 

" Dělá jen samé problémy a snaží se jen o pozornost. Jinak já jsem Kiba. " odpověděl mu. " A no ehmm... Je to gay " ozval se Sai. " A co já s tím jako ? " Sasuke vůbec nepobíral. " Já jsem když tak Sakura Haruno " představila se zelenooká dívka " Já zase Karin " pronesla dívka s červenými vlasy a černými brýlemi " No a já zese Ino " ozvala se dívka s blond vlasy. " Ehmm já jsem Deidara a miluji chemii " představil se hoch s dlouhými blond vlasy a usmíval se a trochu zrudl ve tvářích. Jenže Sasukeho to upřímně vůbec nezajímalo. " A co já s tím ? Nechte mě nemám náladu " mračil se Sasuke. Místo toho mu v mysli utkvěli slova , že modrooký blonďák vedle něj je údajně gay. Ani netušil proč ho to jako jediné zaujalo. Sasuke byl mladý hoch s tvářičkou dítěte , ale sexy mužným tělem , působící záhadně a tajemně s delšími černými vlasy a temnýma černýma očima. Byl oblečen celý v černý barvě. A černé vlasy mu spadali do tváře přes oko. Zazvonilo na další hodinu a tak si Sasuke oddychl , že mu dají aspoň na chvíli pokoj. Takto to u něj bylo všude. Všude kam vlezl za ním chodili samý ženský a občas i chlapy. Tak to už bývá když jste sexy idol. A k tomu zjevně i chytrý. Zrovna hodina chemie . Tu miluje Deidara jak říkal. Ale Sasukeho zajímalo jen to , že ho na chvíli přestanou otravovat. 

Naruto nenápadně sledoval černovláska vedle sebe. Do třídy přišel šedovlasý učitel. " Tak jak se dnes máte bando . Koukám , že tu máme nový přírůstek. Já jsem učitel Kakashi . Ty budeš Sasuke Uchiha myslím , že ?" a zahleděl se směrem na černovláska . " Ano ... " odpověděl Sasuke. " Možná se ti povede trochu zkrotit Naruta " a zasmál se Kakashi a celá třída hodila na Naruta vražedný pohled. " No to tak " prsknul Sasuke a už se zase mračil. Celá třída se rozesmála. " Kdo by se taky chtěl bavit s Narutem " smál se Kiba. " Jo s tím teploušem " přidala se Sakura. " Hele bando nechte si ty řeči . Ten kdo odteď něco takového pronese bude tu po škole za trest . Nikdo za svou orientaci nemůže , takže laskavě klid ! " řekl mírně naštvaně Kakashi , protože toto bylo takto každý den. A Kakashiho to už vážně začalo srát jak se všichni k Narutovi chovají. A lehce doufal , že nový student se nezačne taky chovat jako idiot tak jak ostatní , že se nenechá strhnout davem. Třída utichla. " Otevřete si učebnice na straně 79 " přikázal Kakashi. A tak si všichni otevřeli učebnice. Je jasné , že k tabuli zavolal Sasukeho aby zjistil aspoň nějak co z chemie umí a co ne. Kakashi napsal na tabuli nějaké různé vzorce i z minulých látek " No pojď Sasuke " pobídl ho. Tak černovlásek vstal a přistoupil k tabuli a vyplnil vzorce . " Dobře , ale tyto tři špatně " a Kakashi mu ukázal tři vzorce a začal vysvětlovat. 

Sasuke se mračil složil ruce přes hruď , ale poslouchal. Nebyl zvyklý na to nebýt ve všem nejlepší. " Tyto látky se musíš doučit . Jelikož jsi přestoupil z jiné školy. Můžeš chodit na doučování tady z Narutem . " pousmál se Kakashi a pohlédl na blonďáka sedícího v lavici u okna. Naruto zrudl jako rajče. A jeho rty se ztvarovali do prapodivného úšklebku a Sasuke též zrudl a začal cítit své srdce pomalu až v krku , nasucho polkl. " Umm dobře " vylezlo z něj a cítil se prapodivně nervózní. " Tak se potom domluvte . Naruto ti řekne co a jak . Teď si běž sednout zpět do lavice. " prohodil Kakashi , smazal vzorce z tabule a napsal nové. " Tak kdo bude další na řadě bando . Třeba ty Karin " vyzval dívku s červenými vlasy a černými brýlemi , dívka vstala a vyplnila vzorce " Ano vše správně Karin " pochválil dívku Karin se podívala na Sasukeho a usmála se natož Sasuke ji usměv neoplatil a spíš ji probodával temným pohledem. Tohle se Sasukemu ani za mák nelíbilo. A proč vlastně souhlasil s doučováním s tím Narutem ? Říkal si po chvíli v duchu... Nenápadně po Narutovi pokukuje ... Něco na tom modrookém bloňďákovi prostě je , ale nemohl přijít na to co .... Vlastně potají po něm pokukuje už od chvíle co vešel do své nové třídy. Po konci poslední hodiny se tedy Sasuke domluvil s Narutem ohledně doučování a zjistil si informace ohledně školy. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.