neděle 27. září 2020

Vůně rudých růží (4)


Itachi opravdu čekal před školou. Před školou rostou rudé růže , které nádherně voní. Ano Naruto miluje sakury a rudé růže. Naruto přišel k růžím a vdechl jejich nádhernou vůni. Když ho Sasuke pozoroval jak se Naruto skláněl k rudým růžím nemohl si pomoci , ale vypadal takto ještě víc sladce. Sasuke opět zrudl ve tváři jako květy růže a podlamovali se mu nohy , už opět ho nohy neposlouchali a začal se kácet na chodník , ale Itachi si toho všiml a už zase ho rychle chytal. Vážně si Sasuke může podat ruce s Hinatou až na to , že Sasuke už Naruta líbal a ona ne. Tentokrát před školou na Naruta nečekal Gaara. Gaara se musel připravovat na divadelní hru v divadelním kroužku na jeho škole. Postupně , ale rychle se blížil konec školního roku. " Tak ahoj Naruto . Tak zase zítra " rozloučil se Itachi , ale Sasuke nebyl schopen vydat ani hlásku. A tak se každý vydal domů. Ale po cestě domu Kakashi stihl doběhnout Naruta " Naruto " vydal ze sebe celý spocený a udýchaný Kakashi. Naruto se zastavil a otočil se na něj. " Ano pane učiteli ? " vydal ze sebe trochu zaskočený Naruto. Kakashi ho došel teď už normálním krokem. " Ahoj Naruto. Víš , že mimo školu mi můžeš říkat jen Kakashi. Ale teď k věci. O víkendech tě Jiraiya od teď bude učit kresbu a psaní mangy . Už jsem to s ním domluvul přes mobil. A prý je mu potěšením , že může mít svého žáka v oboru mangy . Ale doufám , že tě napoprvé nevyděsí. Je to celkem úchylný perverzák tak snad se bude držet na uzdě..." pronesl Kakashi s úsměvem ve tváři. Bylo na něm vidět , že i on s toho má upřímnou radost , že může Narutovi pomoci víc než jen doučováním. Je pravda , že mezi Narutem a Kakashim se vybudovalo celkem dobré přátelství. Ale nikdo o tom nemohl vědět , protože by Kakashi mohl přijít o práci. Jeden druhému věřil a jeden druhému se svěřoval. Takže oba navzájem znali své bolístky , lásky , city a vše možné. " Um dobře řeknu to rodičům. A jsem opravdu rád . Děkuji. " odpověděl mu. Kakashi je snad jediná osoba ke , které má Naruto respekt když se nepočítá jeho rodina a sourozenci Gaary s ním samotným. " Tak já jdu zítra ti dám zbytek informací" a Kakashi se usmál a odebral se domů.

Sasuke byl myšlenkami úplně mimo. Netušil co to s ním je. Takto se vůbec nezná. Jakoby byl někdo úplně jiný. Itachi si začal všímat divného chování svého mladšího bratra. Na to , že Sasukemu nezáleželo prakticky na nikom až na svou rodinu tak začínal cítit , že mu začíná záležet na Narutovi. Celou cestu domu oba mlčeli což samo o sobě je u nich zvláštní. Jakoby oba ztratili řeč. Když dorazili domu tak už je radostně vítali rodiče Mikoto a Fugaku oba dva s úsměvem na tváři. " Tak jak bylo ve škole ? " zajímala se Mikoto. " A co doučování ? " přidal se Fugaku . " Šlo to" vypadlo ze Sasukeho " Jo dobře vypadá to , že možná budu mít nového kamaráda o třídu níž" usmál se Itachi a Sasuke se snažil nezrudnout jako rajče. Oba zmizely do svých pokojů. Itachi si začal prohlížet různé látky v učebnicích aby nebyl pozadu v nové škole a k tomu se blížil konec roku . Už si poslal přihlášky na střední školy. Sasuke byl ovšem stále mimo prostě nemohl dostat z hlavy toho cvoka Naruta a především chuť jeho rtů. Byli tak sladké a vlhké. Ale nakonec se přemohl a též se pokusil soustředit se na látky v učebnicích. Otevřeli se dveře pokoje " Večeře je hotová " vyrušila ho mamka a tak se odebral do kuchyně kde už všichni seděli u stolu. Sasuke se bál začít se víc bavit s Narutem , ale jeho staršímu bratrovi to problém nedělalo. Možná i Itachimu záviděl , že se dokáže normálně bavit s Narutem aniž by se kácel k zemi a šel pomalu do mdlob jen když ho vidí. 

Druhý den když přišel Naruto do školy tak si ho Kakashi vzal bokem. " Dobře Jiraiya tě bude učit každou sobotu i neděli čtyři hodiny. Sraz si dáme vždy u školy v parku u fontány. Po škole ti ještě dám na mě číslo. Teď běž do třídy a nikomu to neříkej , ale je ti myslím jasné" blonďák kývl hlavou na souhlas a zmizel do třídy. Když vešel do třídy kolem Sasukeho už zase byl dav holek. Sakura , Karin , Ino , TenTen ... Ale i Deidara... " A ty máš i staršího bratra , že ? " zaslechl hlas Deidary. Naruto přišel ke své lavici " Je zase ten idiot Naruto ! " vyprskla Ino. " Co vám tak hrozného udělal , že se k němu takto chováte ?! " Sasuke se už neudržel. Všichni rázem ztichli " Proč se jako zastáváš ?! " vyprskla Sakura a docela žárlivě. " Prostě se mi nelíbí jak se k němu všichni chováte ! Jste vážně tak necitelný idioti ? Ke všem se chová přátelsky i přes to jak se vy chováte k němu ! S lidmi jako jste vy nechci mít nic společného ! A celkově nemám rád lidi , ale i přes to , že lidi nesnáším se k nikomu tak zle nechovám ! Jen si lidí nevšímám ! Tak jestli ho tak nesnášíte tak ho prostě ignorujte ! " Sasuke byl rudý vzteky a měl sto chutí je všechny zmlátit. " To snad máš něco s tímto teploušem ? Že se ho tak zastáváš !!!??? " přidala se Karin. " Hlavně jak se k němu včera při první pomoci měl ! A to jak se na něj lepil ! Určitě spolu něco maj ! " ozval se Choji a mezitím se opět cpal jídlem... " Bože to je otrava " ozval se otráveně Shikamaru. 

Do třídy vešla Tsunade a práskla pěstí do stolu " Ticho ! " zařvala na celou třídu a rázem jaký byl klid . Hromotluk Tsunade se jí říkalo. Každý z ní měl respekt až na Naruta. Ale Narutovi hrozí vyloučení ze školy. Jeho kraviny začali všechny štvát , ale Sasukeho jakoby to bylo to co ho k němu přitahuje. Tak jak kdysi Naruto dokázal změnit Gaaru začal se v jeho přítomnosti měnit i Sasuke a trochu i Itachi. Naruto má zvláštní schopnost. Jen ji ne každý dokáže vidět. Vlastně to on dokázal spojit a sjednotit celou třídu aniž by si to kdokoli uvědomil. Ale to Narutova přátelská ačkoli divoká povaha dělá s lidmi divy. A právě onu divokost zvířete nedokáže moc lidí přijmout. Ale Sasukeho lákala myšlenka , že ho potřebuje zkrotit. On ho chtěl zkrotit. Ale Naruto jakoby se začal též měnit co se v jeho životě objevil Sasuke. Sasuke každou chvíli skrze své černé vlasy pozoroval toho modrookého blonďáka. Škola opět uběhla rychle. Kakashi předal Narutovi papírek se svým číslem a pak odešel. Na Sasukeho už čekal na chodbě Itachi. K tomu Itachi začal mít jisté podezření ohledně divného chování svého mladšího bratra... " Ahoj Naruto ! " pozdravil ho když se míjeli na chodbě. Naruto mu rychle pozdrav opětoval a zmizel za Gaarou . Plavky měl v batohu. Je pátek což se domluvili na to se jít koupat na jejich místo. " Ahoj Gaaro " a objali se. Naruto miloval jeho dotek , ale toto nečekal. Gaara ho najednou políbil. Jenže to už se před školou objevil Sasuke s Itachim. Sasuke najednou měl pocit , že mu snad praskne srdce. Co to se mnou do prdele je ? Co je to za pocit ? Snad jsem se do něj nezamiloval ! Ale je pravda , že o ženy jsem nikdy nejevil zájem ! I když oni o mě ano tak já o žádnou ne ! A tak se to Sasukemu najednou poskládalo v myšlenkách a došlo mu to... Já...já jsem gay ! Sakra ... Blesklo Sasukemu hlavou... A ten díky , kterému mi to došlo mi právě vrazil dýku do srdce aniž by to věděl ! Do prdele ! Po..počkat cože ? Uvědomil si rázem. 

Avšak Naruto ani Gaara si jich nevšimli a vykročili na cestu na své místo. Itachi si všiml výrazu ve tváři u svého mladšího bratra a prostě ho objal a pohladil v jeho kratších černých vlasech. " Proč mu to neřekneš ? " ozval se Itachi . " Co ? " vydechl Sasuke. " Myslíš si bráško , že jsem slepý ? " pronesl Itachi ... " A co bych mu měl jako říct " Sasukeho hlas se chvěl , chtělo se mu brečet , křičet a smát se sám sobě , ale nevydal ani hlásku a potlačoval slzy. Hrdlo jakoby mu někdo drtil. " To co k němu cítíš ... " snažil se ho povzbudit. " Sám si to viděl... " řekl dost smutně. " A to se ho chceš tak snadno vzdát ? A to opravdu se hned vzáš úplně bez boje ? Navíc jeden polibek nemusí nic znamenat ... " Itachi se mu snažil dát naději , kterou viděl. Navíc vážně není slepý a všiml si i chování Naruta v přítomnosti Sasukeho. " Naruto mi řekl , že miluje nějakého kluka vypadá to , že to bude on.. " teď už Sasukemu slzy začali téct po tváři. " Jo , ale já zase viděl jak je z tebe nervózní a vždy jste oba dva rudý jak rajčata... Ten hoch tě určitě má v hlavě a to já už na lidech poznám a to ty víš , že vidím do lidí , ale je to tvoje věc jestli to chceš vzdát ještě před bojem... A jestli se mu chceš raději vyhýbat než abys šel za ním. Ale já se s ním bavit mám v plánu chci ho za kamaráda. Přijde mi osamělý a smutný... " řekl mu pevně Itachi. A to Sasukeho nakoplo ... Jo jediný kdo ho umí správně nakopnout je Itachi. 

Gaara s Narutem dorazili k vodě. Naruto se zarazil " Proč jsi mě políbil Gaaro ? " zajímalo ho. " Sám nevím. Ale dlouho jsem chtěl ochutnat tvoje rty Naruto. Jsou krásně sladké přesně jako ty " a usmál se na něj. Naruto byl posledních pár dní úplně zmatený sám v sobě. Gaaru miluje zhruba dva roky a Sasukeho poznal před pár dny , ale... Teď najednou nevěděl jestli je vůbec rád... Oba dva se převlékli do plavek a skočili do příjemně chladné vody. Začali blbnout spolu ve vodě a smáli se a líbali....

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.