neděle 27. září 2020

Vůně rudých růží (3)


Další den když šel Sasuke a Itachi do své nové školy byl Sasuke úplně mimo. Zase ho spatří. Zase bude v jeho blízkosti. Navíc s ním jde dnes na doučování . A k tomu mu včera řekl ať se s ním jde Naruto projít. " Jo dnes mám doučování s Narutem " prohodil Sasuke a podíval se na Itachiho. " Ty ? A doučování ?! " rejpnul si do něj bratr a zasmál se " Mohl si říct mě jsem o třídu výš než ty bráško " podotkl . " Jo já vím ani nevím proč jsem s tím souhlasil když mi to učitel nabídl " zarazil se Sasuke . Proč jsem s tím vůbec souhlasil ? Ptal se sám sebe v duchu . " Ale buď v klidu já taky budu muset chodit na doučování kvůli té změně školy" dodal Itachi . " A co vlastně říkáš na nové město ? " změnil téma Sasuke . " Ještě moc nevím zatím. Jsme tu pár dní ... " pronesl Itachi . " Trochu mi chybí staré město " zastesklo se trochu Sasukemu. " Jo to mě trochu taky , ale možná si tu najdeme nové přátele. " snažil se být pozitivní. " O lidi mi ani tak nejde. Všude kam vlezu mě otravují samé ženské a občas i chlapy. Ono to časem člověku začne lést na nervy když ti davy lidí nedají na chvíli pokoj " zamračil se Sasuke. Především když si uvědomil , že ho budou zas otravovat především ty tři Sakura , Karin , Ino minimálně a možná se přidá i ten dlouhovlasý blonďák Deidara. A k tomu ty hloupé řeči k Narutovi. I když neměl v plánu se ani s ním bavit bylo mu ho trochu líto. Ale stejně se s ním bude muset trochu bavit kvůli doučování . Povzdychl si . " A na jakou bys chtěl střední ? Přemýšlel jsi už nad tím ? " zajímal se Itachi . " Ne nevím... " prohodil odpověď. " A co třeba modeling ? K tobě se to hodí " zamyslel se Itachi ....

Naruto si rychle schoval spreje do batohu co měl schovaný před rodiči. A též vyrazil do školy. Když šel ulicí potkal zrovna Hinatu. " Čau Hinato " pozdravil ji a ona zrudla jako jahůdky . Naruto na mě promluvil ... Říkala si v duchu až se jí podlomili nohy , ale Naruto ji stihl chytit , takže sebou nepleskla na zem . On .. On se mě dotkl... A už se opět kácela k zemi , tentokrát už to Naruto nestihl a Hinata si odřela koleno o chodník. " Si.. Si v pořádku ? " Naruto ji okamžitě pomohl vstát . " A.. Ano.. Děkuji Naruto " vypadlo z ní. Jediná Hinata ho nešikanuje jen je moc stydlivá a nedokázala ho oslovit . Jen ho z povzdálí pozoruje. Věděla , že Naruto není zlý a i viděla jak je přátelský ke všem i přes to jak se k němu chovají. Ale aspoň její starší bratr Neji ho též nešikanoval ten ho jen ignoroval , ale lepší ignorance než šikana. Naruto , Hinata , Sasuke a Itachi na sebe narazili u křižovatky. " Je ahoj Naruto " pozdravil ho Itachi. Sasuke okamžitě zrudl v obličeji když ho uviděl. To si Sasuke může podat ruce s Hinatou i v tom , že Sasuke skoro spadl na zem , ale Itachi ho stihl chytnout. " Co je ? Jsi v pohodě ? " divil se Itachi . " J.. Jo jsem v pohodě " trochu se zadrhl. I Sasuke začínal cítit nutkání být Narutovi na blízku , ale jako by se před ním styděl až za hrob. Před nikým se nikdy nestyděl , nikdy se mu předtím nestalo , že by se bál s někým mluvit , nikdy se mu nestalo , že by si šel povídat s chodníkem když někoho uviděl... Nikdy se mu nestalo , že by chtěl něčí přítomnost a blízkost tak moc , že by se bál k té osobě vůbec přiblížit... Spíš to nikdy extra nechtě a přítomnost pomalu kohokoliv ho otravovala. 

Ten modrooký blonďáček je snad nějaký démon nebo co ! Tohle není normální ! U mě ne ! Říkal si Sasuke v duchu. A tak se všichni spolu vydali ke škole. Když dorazili ke křižovatce u školy všichni co před ní stáli se otočili směrem k nim. " A jeje " Sasuke se začal mračit víc než včera. " Ty jsi aspoň oblíbený Sasuke " zasmál se Naruto. " To není vtipný Naruto ! " vyrskl Sasuke . " No rozhodně jsi na tom o mnoho lépe než já " Narutův úsměv rázem zmizel. Objevila se zelená tak vyrazili po přechodu přímo do čekajícího davu . " Sasukééé " rozeběhla se k němu dívka s růžovými vlasy a už se ho snažila objímat . Ale než stihla doběhnout tak do ní strčila dívka s červenými vlasy tak , že Sakura spadla na zem " Sasuke je můj ! Nikomu ho nedám ! " prskala směrem k Sakuře , která se sbírala z chodníku. Avšak Sasuke je totálně ignoroval a šel do školy a hned za ním Itachi , Naruto a Hinata. Než si dívky co se začali prát o Sasukeho všimli už byl dávno fuč i s těmi třemi. Sasuke a Naruto se rozloučili s Itachim a šli si sednout do lavice , ale Naruto cosi vytáhl ze svého batohu a schoval si to do nohavic a zmizel ze třídy. Nenápadně zaplul na WC a vytáhl si z nohavic dva spreje černý a růžový a začal sprejovat po zdech i kachličkách po celém WC. Potom spreje hodil do koše a vrátil se zpět do třídy. Nesprejoval poprvé , takže se už naučil nezničit si od barev oblečení. Tak akorát zazvonilo na hodinu. 

Sotva si blonďáček sedl vedle něj tak ho Sasuke opět začal potají sledovat svýma temnýma očima skrze černé vlasy co mu spadaly do očí. Sasuke do zadní části svého sešitu napsal " Platí dnes ta půlhodinová procházka ? " a posunul sešit k blonďákovi vedle něj ten se podíval na sešit a kývl hlavou na souhlas. Sasukemu se podivně zalesklo v očích. A opět byl rudý jako paprika. Ve třídě už byla učitelka s černými kratšími vlasy a černýma očima Shizune . Zrovna je hodina zdrávky. Což první pomoc a různé věci co se týkají těla a zdraví a různých nemocí. " Tak lehněte si na zem do dvojic a podívám se jak jste se zlepšili v první pomoci. Naruto ty budeš se Sasukem ... " a postupně rozdělila zbytek třídy do dvojic. " Cože ? Sasuke s tím teploušem Narutem ? " vyprskla hned Sakura. Sasukemu to ovšem nevadilo i když to nechápal. Měl hrozné nutkání se Naruta zastat a Sakuře vrazit mezi oči za ně oba. Ale neodvážil se a jen zatl ruce v pěsti. " Kdo bude ležet ? Ty nebo já ? " ptal se Sasuke , Naruta. Naruto zrudl v obličeji a Sasuke hned po něm. Chvíli si hleděli navzájem do očí a oba měli pocit , že jim srdce vyskočí z hrudi jak jim tlouklo jako o závod. " Já budu třeba dole mě je to jedno " pokrčil ramany po chvíli Naruto a lehl si na zem. Sasuke si něj klekl a ruce mu položil na hruď a svou hlavu sklonil úplně blízko k té Narutově tak , že si hleděli z blízka do očí. Naruto necítil jen Sasukeho dech na svém obličeji... Tak Sasuke začal s první pomocí a nakonec se začal svými vlhkými ústy dotýkat těch Narutových ... Sasuke věnoval blonďáčkovi pod ním vlhký polibek. Teď to mohl " nenápadně " konečně udělat i když věděl co mu Naruto minulý den řekl... Ale černovlásek se neudržel a při první pomoci ho vždy políbil. Když hodina skoro končila vrazil do třídy naštvaný zástupce ředitele Kabuto Yakushi . 

" Naruto Uzumaki ! Že je to opět tvoje práce ! " začal řvát vzteky přes celou třídu , ale čím víc na něj řval tím víc se Naruto začal smát . " To vám došlo fakt brzo " a Sasuke zmateně hleděl na Naruta a pak na muže s téměř bílými vlasy . Došel k němu " Padej k řediteli Naruto ! " tak Sasuke dost neochotně slezl z Naruta a postavil se a blonďák hned po něm. Stejně už zvonilo na konec hodiny. Naruto odešel v doprovodu Kabuta směr ředitelna. Orochimaru už ovšem byl na Narutovi výtržnosti zvyklý avšak už tohoto začínal mít plné zuby " Naruto Uzumaki ... Hele já byl taky mladý a už vůbec jsem nebyl ten správný příklad , ale stal se ze mě ředitel této školy a mám určitou zodpovědnost , takže ti dávám varování ještě nějaká výtržnost a fakt tě vyhodím z této školy , takže si to pořádně rozmysli Naruto Uzumaki..." ředitel mu dal přednes a pak se Naruto opět vrátil do třídy jen co se v ní ukázal tak se mu celá třída začala hrozně smát až na Hinatu a kupodivu ani Sasuke se nesmál. Oba dva sledovali Naruta úplně rudý jako rajčata. Naruto si sedl do své lavice avšak mlčel. Sasuke si všiml Narutova výrazu dle , kterého usoudil , že se něco děje , ale i on mlčel. Hodiny opět utekli rychle a když všichni odešli tak se ve třídě objevil Itachi . " Zdar vy dva tak kdy máte to doučování ? " zajímal se. " Až za půl hodiny " konečně blonďák promluvil. " A do kdy ho máte ? " ptal se . " Bývá normálně hodinu , někdy míň a někdy víc " pokrčil rameny Naruto. " No tak my jdeme Itachi " vložil se do řeči Sasuke. " Dobře budu tu na tebe pak čekat " odpověděl Itachi , ale to už Sasuke popadl Naruta a táhl ho pryč z budovy školy. A tak se Sasuke postupně začínal bavit s Narutem. Šli si sednout do blízkého parku kde si povídali o všem možném. Potom šli na doučování kde k Sasukeho překvapení byl Kakashi. Což se mu ulevilo přišel mu nejvíc sympatický a nejvíce příjemný z učitelů a učitelek. Doučování uplynulo rychle a při tom se všichni tři bavili a smáli se. Když končilo tak Kakashi ještě zastavil Naruta " Tak si se rozhodl ? Jak jsme se nedávno bavili..." Naruto věděl o čem mluví " Rozhodl jsem se , že to beru a budu moc rád " usmál se blonďák a oba chlapci zmizeli ze školy jako pára nad hrncem...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.