neděle 27. září 2020

Vůně rudých růží (2)


" Tak to doučování je ve čtvrtky což je zrovna zítra. Je to půl hodiny po poslední hodině " usmál se Naruto. Sasuke si nemohl pomoci , ale Naruto mu přišel docela roztomilý. " Je pravda , že jsi gay ? " nedalo Sasukemu a v tu chvíli blonďákovi úsměv zmizel. " Ehhmmm no jo jsem zamilovanej do kamaráda z dětství , ale neřekl jsem mu to. Možná to , že jsem gay zaslechl od někoho ze školy , ale nevím o tom. " Narutova nálada rázem posmutněla. Ale i tak se usmál vstal a odebral se směrem ke dveřím " Počkej.. ! Půjdeš se zítra se mnou na tu půl hodinu projít?" zavolal na blonďáka Sasuke aniž by věděl proč blonďák se zastavil otočil se " No ehmm jo. Tak tedy zítra . " Naruto s hlavou k zemi do někoho narazil když se podíval před sebe spatřil vyššího hubeného kluka s černými dlouhými vlasy v culíku a černýma temnýma očima a též byl celý v černé barvě. Vypadal téměř identicky jako jeho nový spolužák Sasuke jen byl vyšší a měl o dost delší vlasy než Sasuke. " To už sis tu našel kamaráda jo ? Sasuke ? " prohodil vyšší kluk. 

" Mlč Itachi ! Ne není to můj kamarád ! " vyprskl na něj Sasuke . " Ale no tak bráško ! " začal se Itachi smát . " Když tak já jsem Itachi Uchiha starší bratr tady Sasukouna a ty jsi ? " otočil se směrem k Narutovi " No já jsem Naruto Uzumaki ..." odpověděl mu blonďák. " Tak mě tedy těší Naruto " prohodil k němu Itachi mezitím Sasuke prskal " Neříkej mi Sasukoun ! Víš , že to nenávidím zlobře ! " a Itachi se rozesmál na celou třídu , která už byla prázdná. " Co tu ještě děláte vy tři ? " vyrušil je hlas ředitele školy Orochimaru když už odcházel domů . Tři hoši stichli " My už jdeme pane řediteli " usmál se na toho slizouna Itachi . A tak všichni tři vytratili ze školy . Před školou už na Naruta čekal jeho nejlepší kamarád Gaara. Sasuke se na chvíli zahleděl na chlapce s červenými krátkými vlasy a jeho zelené oči byli černě orámované černou tužkou na oči a černými stíny co byl oblečen též celý v černé barvě. A především pocítil zvláštní pocit na hrudi když viděl jak se Naruto objímá s tím rudovlasým klukem. Pomalu celý den z Naruta nemohl spustit oči. Sasuke s Itachim se odebrali domů a Naruto s Gaarou ke Gaarovi domů. Gaara žije jen se svými staršími sourozenci Temari je jeho starší sestra a Kankuro starší bratr. Jejich rodiče zemřeli. Jejich matka při porodu Gaary a jejich otec po její smrti zešílel a vystřelil si mozek z hlavy. Našel ho tehdy Kankuro. Ale mají se navzájem. Temari a Kankuro si Naruta oblíbili především po tom jak změnil Gaaru. Gaara byl od dětství krutý a nenávistný vůči komukoliv. Vlastně oni na tom byli podobně oba dva zažívali od narození šikanu a oba dva každý nenáviděl. Život plný slz a bolesti. Jen Gaara díky tomu začal být krutý a Naruto stále přátelský ke všemu i když se mu to moc nedařilo. 

" Jak ses měl Naruto ? " vytrhl ho z myšlenek Gaara po cestě k němu domů. " Ale tak normálka jako každý den. Ale mám nového spolužáka." Naruto se trochu pousmál . " Jo ? A jaký je ? To byl ten černovlasý před školou ? " vyzvídal Gaara . " A kterého myslíš ? Byli tam dva . " zasmál se Naruto . Gaara si to neuvědomil a hned na to se rozesmál s Narutem. Naruto si zničehonic vzpomněl co mu jednou říkal Kakashi když Naruto začal být ještě víc šikanováný kvůli své homosexualitě o tom jak se Kakashi v mládí zamiloval do muže jménem Jiraiya a o tom jak nakonec zjískal jeho srdce a o tom , že ví jaké to je a že on sám žije s mužem , ale nikdo to o něm neví a chce aby to tak zůstalo , že je jediný ze školy kdo to ví a o tom , že Jiraiya kreslí a píše svou vlastní yaoi mangu a je dost známý yaoi spisovatel a o tom , že Jiraiya mu může pomoci se zdokonalit v kreslení a vytváření vlastní yaoi mangy když si několikrát všiml jeho kreseb v sešitech. " No tak jaký je tedy z nich ten spolužák ? " nedal se Gaara. " Ten menší s kratšími vlasy " odpověděl blonďáček. " Jo ? A ten druhý je kdo ? " vyzvídal dál Gaara. " Ten menší je Sasuke Uchiha a ten vyšší jeho starší bratr Itachi Uchiha " prohodil blonďáček a pousmál se. Konečně dorazili před dům kde bydlí Gaara se svými sourozenci. Gaara vytáhl klíče a otevřel dveře a chodbou došli k výtahu. Výtah byl až v pátém patře , takže si museli chvíli počkat. 

Výtah konečně byl v přízemí a oba chlapci nastoupili a Gaara zmáčkl číslo čtyři. " A jak ty Gaaro ? " zeptal se modrooký blonďák. " Já ? No taky normálka až na to , že žádného nového spolužáka nemám " pousmál se Gaara. Výtah zastavil a chlapci vystoupili. Gaarův byt je až vzadu na chodbě. Odemkl dveře a hned v nich je vítala Temari " Ahoj Naruto ! " a přátelsky ho objala a on ji obejmutí opětoval ." Čau Temari " zazubil se blonďák . Naruto byl u Gaary pomalu každý den. Ani jeden z nich neměl prakticky žádné přátele. Ale Gaarovy se podařilo si ve škole najít aspoň jednoho kamaráda , který mu byl podobný jmenuje se Sasori. Avšak Sasori byl jen školní " kamarád " . Gaara s Narutem zmizeli do pokoje kde Gaara pustil svůj počítač. " V pátek po škole můžeme jít do rybníku nedaleko odsud už jsme tam několikrát spolu byli " navrhl Gaara . " To zní skvěle v tomto vedru " odpověděl mu blonďáček. Už kolikrát měl sto chutí ho políbit ... Dotýkat se jeho sexy těla... Ale držel se na uzdě. Odolával té touze , ale odolat svým citům ke Gaarovy nedokázal. Celou dlouhou dobu mu to nedokázal říct ani ukázat mu své hluboké city ... Bál se ... Tak moc se bál , že ho kvůli tomu navždy ztratil a to nemůže dopustit to by byla jeho smrt.. To by nezvládl...

Na počítači zkoukli pár filmů a Naruto se potom odebral domů. Když dorazil domů už zapadalo slunce. Ve dveřích ho už vítala mamka " Tak jak dnes bylo ? Hůř nebo stejně ? " zajímala se Kushino. " No šlo to , ale je to stále stejný. Jen teď ve třídě máme nového spolužáka. " odpověděl ji Naruto. Mezitím Sasuke ležel na posteli a hleděl do stropu a nemohl dostat z hlavy svého nového modrookého spolužáka. Celý den ve škole ho cosi nutilo pořád po něm pokukovat. A hlavně nemohl ze sebe dostat ten divný pocit jak dvakrát měl srdce skoro až v krku a jak mu rychle tlouklo. Itachi si jeho divného chování všiml , ale kupodivu neměl blbé rečičky. Sasuke se s Itachim sice kočkují a škádlí se , ale jeden pro druhého by položil život kdyby na to přišlo. Taková bratrská láska. Naruto chvílemi též myslel na toho černookého tajemného nového spolužáka. A též na ty divné pocity v jeho přítomnosti. Také mu to nedalo a musel po něm stále pokukovat. Oba dva se ve své blízkosti cítí zvláště až podivně a oba dva po sobě pokukovali avšak aniž by to ten druhý věděl. Oba dva na sebe myslí aniž by to ten druhý věděl. Naruto po večeři šel s otcem dělat úkoly do školy. Ano jeho rodiče mu pomáhají. Sasuke už je měl dávno hotové jemu zase pomáhá starší bratr Itachi když to Sasuke potřebuje. A Gaara žádné úkoly neměl...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.