pátek 17. července 2020

Hodiny-Čas bez času třináctý díl


Spala až do osmi večer. Její spánek byl neklidný. Budila se. Zdálo se ji o něm. O své lásce. Jen ve snech byla s ním. Když se ji o něm zdálo byla v euforii. Jedině tam s ním cítila štěstí. Jen tam mohli býti spolu. Když se probudila byla spokojená ale i v depresi. Už opět nebyla s ním. Zase krutá realita a samota. Sedla si ke stolu v kuchyni a hleděla do zdi. Mimo realitu. Opět ten tupý pohled někam. Stav kdy se vypaří vždy čas. Zapálila cigaretu. Ach, zapálila filtr. To se jí dloho nestalo. Tak si šla udělat kafe. A pustila si random písničku Shura-2Shy. Zapla si vymletě počítač. A vzala si čokoládovou tyčku položenou na stole. Byla už dávno noc. Avšak takové vyčerpání dlouho necítila. Definitivní vyčerpání organismu. Opět. Opět je to tu.


Zapálila cigaretu. Už dobře. Začalo hrát Rhye-Open. Byla unavená jako dlouho ne. Voda se dávno uvařila, ale ona jen hleděla někam. Vítr mlátil se vším venku, ale ona to nevnímala. Samota a únava. Sny se roztříštili. Nic nevycházelo. Svět se rozpadl. Ruiny světa pomalu mizeli. Oceán slz ve kterých se topila. Bolest jako rakovina užírala jeji duši. Hluboké rány co se nikdy nezahojí. Bolest co ji dusila. Už dva roky a né že by to bylo lepší. Bylo to jen horší. Nakonec ji nevyšel ani ten Berlín koncert na který se připravovala přes půl roku. Katatonia. To ji odrovnalo úplně. Jediná věc na kterou se dokázala těšit. A Švédsko s Islandem bylo moc drahé.

Jag är död inuti. Min hjärta är död. Min svarta själ är död. Döden kommer for mig. Döda själar. Människor är lite maskar i ruttna land. Ibland är det bättre att lämna för evigt.

Vzpomněla si na to kafe. Dala opět vařit vodu. A zapálila si. Pustila si nejznámější kapelu Švédska- Ebba Grön. Její oblíbená. A zalila si kafe. Konečně. Dokopala se k úpravě fotek ze hřbitova. Kupodivu ta dívka na nich vypadala reálně, ale co ten kostel? No určitě člověk nebyla. Přízrak? Nebo možná sukuba. Avšak sukuby (sexuální démon-ženské pohlaví) se utváří do mužských představ v pravé nehmotné podobě a inkubové (sexuální démon-mužské pohlaví) zase naopak. Takže přízrak. Přízraci se mnění libovolně. Mění podobu v co se jim zachce. Právě proto se přízrak lehce splete s duchem. Přízrak se nejraději mění do podob lidí co nám zemřeli též se v těchto podobách mile rád ukazuje lidem.

Upravila fotky a dala je na facebook. Jak jinak, že. Zrovna ji známý zval do čajovny na příští den. Souhlasila.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.