sobota 18. července 2020

Havraní křídla a netopýr 6. Nový svět- (DOKONČENO)


Díky své démonické části byla v něčem jako upír. Ano byla kvítko temnoty. Nový svět se rozdělil. Každému světu vládl někdo jiný. Takže začal relativní světový mír. Dobro a zlo se rozdělilo na dvě části, ale tím se narušila rovnováha. Tma nemůže být bez světla a světlo bez tmy. Kdo nezažije muka nepozná štěstí kdo nezažije štěstí nepozná muka. Takže se vše narušilo. Jeden svět v naprostém světle a druhý svět v čisté temnotě. A třetí svět rovnováha, ale Ďábla jeho svět přestával bavit a chtěl zničit další Boží výtvor. Ano Ďábel se začal nudit a bylo zle. Začal nenápadně zasahovat do světa Boha. Bůh se pak naštval a zničil ďáblův svět a ďábel opět zemi. Začala další válka mezi Bohem a Ďáblem k smrti se ti dva nenáviděli. Už byli zase v sobě. Nedokáží spolu spolupracovat. Alespoň ne na dlouho. Ale od kdy se Bůh s Ďáblem mají rádi? To k sobě nejde. Ne vážně ne. Po pádu Země a Dhap přežil jen Astrál. Země a Dhap přestali existovat. Ďábel vymazal Zemi a Dhap Bůh . Takže se mlátili v Astrálu. Raven s Orinwenem a Lilianou žili částečně v Abbysu a z části ve Městě Mrtvých. Neměli ani jeden duši.

Jejich existence byla pomíjivá. Všichni tři byli ďáblovi děti. Čistokrevná temnota. Ale co teď? Když vše padlo? Astrál se rozdělil na dvě dimenze a dva světy. Astrál a Shbo. Astrál byl prostě Astrál a Shbo byl svět podobný astrálu a částečně matce zmizelé Zemi. Bůh se pokoušel o nový svět, ale Ďábel mu to chtěl překazit. Jak jinak. Vyrostla tam tráva a ďábel ji spálil. Vyrostli květy ďábel je zničil. Vznikl ostrov ďábel ho potopil. Bůh už si nevěděl rady, ale zničit ho nemohl. Už jen z principu. Bůh a Ďábel spolu válčí po staletí a už dost dlouho a jejich nenávist narůstala. Jeden chtěl zničit druhého. Raven s Orinwenem se na to už nemohli dívat. A bylo rozhodnuto. Rozhodli se zničit oba. Už je naštvali a to hodně. Sice to byli děti čisté temnoty ale znali lásku. Ano i když byli oba temní tak znali lásku. Milovali se a moc a milovali i svou dceru. Chtěli klid a mír. A věčné války je už unavovali. Rozhodli se vytvořit vlastní svět. Takže chtěli zničit i Boha i Ďábla aby už nebyly války. Takže vypukla ještě horší a větší válka. Válka o celkovou moc a vládu nad vším. Věčnost bolesti a utrpení. Nejhorší válka všech dob.

Každý chtěl vládnout. Jak jinak. Všichni proti všem. Válka bez spojenců. Nikdo nebyl s nikým. Všichni byli proti všem. Zemřelo hodně andělů, ale i démonů. Hodně světů v Astrálu přestalo existovat. Blížil se konec všeho a všech. Situaci už nešlo zachránit. Postupně i Astrál šel do konce. Blížil se definitivní konec veškeré existence. Všichni se zbláznili. Ano vše došlo do chaosu a zmatku. Absolutní nerovnováha. Ano brzy přijde úplný konec. Blíží se to. Vláda Boha padla. Po další době nakonec padl i Lucifer sám. Vše se hroutilo. Bůh byl zničen a hned na to Lucifer. Potom i Bafomet a další. Vše bylo zničeno. V této válce padla i Liliana. Raven potom začala běsnit a šílet a zničila veškeré zbytky tohoto světa. Nakonec vše padlo v neexistenci. Vše zmizelo. Zbylo jen čisté nic. Prázdný čistý prostor. Už nic neexistovalo. Astrál vybuchl ve vesmíru. Už byl jen prázdný vesmír. Bez ničeho. Prázdná prázdnota. Nic nepřežilo. Astrál přestal též existovat. Tudíž i veškeré bytosti zmizeli s ním. Válka skončila. Přežili jen planety a hvězdy ve vesmíru. Veškerý život zmizel. A byl čistý konec. Už se to nedá vrátit zpět. Zbyl prázdný krásný vesmír bez známky života.... Rozplakala se a zavřela knihu.

2 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.