sobota 18. července 2020

Havraní křídla a netopýr 5. Svět po Apokalypse


Lidé vymřeli a vznikla vyspělá civilizace jménem Gona. Gona byli bytosti podobné lidem, které stvořil Hádes. Avšak nebyli zlí jak by si někdo mohl myslet. Jak už bylo řečeno píše se 56. století po Kristu. Ódin potom stvořil Renege, bytosti na způsob lidí. Renege byli bílé bytosti s růžovými či zelenými oči. Měli ruce i nohy jako lidé a různé barvy vlasů od černé po modrou. Renege byli bytosti co žili ve světle. Na rozdíl od Gona mohli na slunce. Bytosti Gona žili v podzemí světa a nemohli na slunce. Slunce by je spálilo. Renege se živili krví Gona. Gona měli tmavě fialovou krev. A Renege měli bílou krev. Raven s Orinwenem a Lilianou se usídlili na zámku Rowa. Vznikli nová města i nové vesnice. Veškeré bytosti byli prvně kočovnými národy. Postupně na tento obnovený svět začali opět přicházet upíři, vlkodlaci, démoni i andělé. Ovšem tentokrát se snažili tuto zemi oživit a rozvést. Snažili se všichni tu zemi zachránit. Upíři se začali živit krví Renege. A vlkodlaci zase těli Gona. Postupem času se jejich těla přizpůsobili a zvykli si na jinou krev a na jiné maso.

Vývin jejich těl udělal velký pokrok. Jak upíři, vlkodlaci tak i andělé a démoni. Všichni zde žili v klidu a míru. Tento svět opět rozkvetl a ožil. Démoni se usmířili s anděli a upíři s vlkodlaky. Gona sami nabízeli svá těla vlkodlakům a Renege svou krev upírům. Vše rozkvetlo. Vznikli krásné osady ze dřeva Turzíny. Turzín byl strom s tvrdým dřevem takže skvělý pro stavbu obydlí. Hlína byla oranžová a úrodná. Gona žili v podzemních prostorech po celém světě a vybudovali si tam své domy a jim vyhovující obydlí. Renege zase byli bytosti světla a tak si vybudovali domy ze dřeva na povrchu země. Začali pěstovat Roro což je něco na způsob obilí. Voda z potoků a řek jim neublížila. Jejich organismus to dokázal strávit. Nové obří rostliny Mun měli rudé květy a žluté stonky. Vzniklo mnoho nových rostlin třeba Nora to byla veliká bylina proti kašli. Nebo Revo, Nowe, Haw, Mo, Dela, Sona, Rika a mnoho dalších květin a bylin. Vyrostli nové stromy a půda se oživila a zregenovala. Nový svět byl dokonalý.

Pro jednou byl Bůh a Ďábel schopny spolupracovat a to se jen tak nevidí. Ano pro jednou ti dva spolu spolupracovali. A to chce potlesk, ale povedlo se jim vytvořit relativně klidný svět bez rozruchu. Ano vážně. Ďáblovi se to moc nelíbilo jak jinak, ale souhlasil, že tento svět nechá být , ale vytvořil si svůj vlastní Ďábelský svět do kterého Bůh nebude zasahovat. A tak Bůh souhlasil s dohodou. A tak vznikla dohoda dvou světů. Dohoda zněla, že Bůh nebude zasahovat do světa stvořeným Ďáblem a Ďábel nebude zasahovat do světa obnoveným Bohem. A tak vznikl třetí svět. Planeta Země, Astrál a Dhap. Ďábel potom upíry, vlkodlaky, démony a padlé anděli přestěhoval na svou planetu Dhap. No jenže tím postupně začal vznikat chaos a nerovnováha. Raven s Orinwenem a už vyspělou Lilianou byli též přestěhovány na planetu Dhap. Raven s Orinwenem měli potom svatbu na planetě Dhap. Svou druhou svatbu. Ďábel jim přidělil zámek Darath a démony s draky jako sluhy. Liliana jako démonická dračí princezna měla krásný pokoj. Všude po zdech ji visely staré lidské lebky, měla výhřivku kde se koupala v krvi. Byla něco jako upír.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.