sobota 18. července 2020

Havraní křídla a netopýr 4. Lidstvo na pokraji vyhynutí


Upíři zde už nehráli skoro žádnou roli ani vlkodlaci. Tentokrát šlo více o válku mezi démony a anděli v lidském světě. Ovšem lidé zde hráli velkou roli. Byli totiž oběťmi. Ano lidé to schytali nejvíce. Lidstvo na pokraji vyhynutí. Pamlsek pro démony. Démoni se živili jejich energií a upíři jejich krví no a vlkodlaci jejich masem. Takže lidé padali jako mouchy. Ale proč ne lidé jsou jen jídlo. Lidé jsou jen falešní, ale my jsme ještě krutější. Nenávist vůči lidem stále jen stoupala opět a proč ne. Proč by měla tak podřadná rasa existovat? Pravda upíři by potom vyhynuly pravděpodobně i vlkodlaci a to by dobře nebylo. Porušila by se ona rovnováha, ale ta je už teď znovu porušena díky další válce, ale je pravda, že svět je až moc přelidnění a potřebuje se rovnováha zase vyrovnat. Přesně tak moc lidí. Je to potpotřeba pročistit a vyrovnat rovnováhu mezi všemi světy. Je to nutná nezbytnost. Říkáte si žel? Já ne tedy. Proč vždy to odserou hloupí lidé? Nejsou až tak potřebné a jsou hloupý národ. Takže tak nějak. Jen by žel měli někteří přežít.

Proč musí někteří přežít? Kvůli rovnováze mezi světy. Protože když padne lidstvo, padne vpodstatě vše. Upíři a vlkodlaci by neměli co jíst takže by též postupně vyhynuly. Démoni by neměli pořádný příjem energie a krve, ale v jejich světě je dost krve. Démoni válčili s anděli a země spustla. Suché stromy i matička Země. Do války se přidali i draci. Raven s Orinwenem si tu zábavu náramně užívali. Jejich láska tuze sílila. Orinwe do této války zařadil i draky aby byla větší zábava. Draci jako utržení ze řetězu pálili vesnice i města po celém světě lidí. A lidský svět šel do záhuby. Ne jen svět lidí. Vše je vzhůru nohama. Válka skončila a Raven s Orinwenem se vzali. Svatbu měli na jednom opuštěném hřbitově na tomto zničeném lidském světě. Bída, chudoba, nemoci, smrad a špína všude kam se podívali. Mor se šířil Evropou. Začali se znovu upalovat čarodějnice. Ano ve 21. století se znovu začali upalovat čarodějnice. Avšak blížil se přelom století. Blížilo se 22. století. Poslední lidé se začali vraždit mezi sebou. Raven se narodilo malé miminko do tohoto mrtvého světa. Malá Liliana. Liliana je démonický drak. Už od malého dítěte se částečně měnila v draka. Tak nějak má jen dračí srdce, křídla, oči a chrlí oheň.

Jinak je to démonické dítko. Takže působí jako normální bledý člověk když se nepromění. Když se promění ma lidskou postavu, dračí černá křídla, dračí oči a chrlí oheň. A ve své úplně pravé podobě má rudé tělo, černá dračí křídla a oči, osm párů prsou a černé kopyta. Vypadala dokonale. Je výhodou být sukuba či inkub. Ano její matka Raven je královnou démonů a sukuba střižená drakem. Raven díky dračím silám už může na slunce. Díky dodatečné proměně v draka přešla její alergie na slunce už se nemusí skrývat před světlem . Beztak lidé už opět věřili v různé bytosti.Tak nějak je údajné nadpřirozené bytosti co prý neexistují vyvraždili. Lidé vymřeli. Poslední člověk zemřel na hadí uštknutí. Démoni se všemi bytostmi se postupně vraceli domů do svých dimenzí, už nebylo co jíst ani co pít. Tato opuštěná mrtvá země se po tom začala regenerovat a vznikly nové rostliny, stromy, zvěř, bakterie, kameny i nová půda. Po několika staletích se na této zemi objevil nový vyvinutý život. Zelené okřídlené bytosti. Bytosti Gona. Gona byli něco na způsob robotů. Psalo se 56. století. Ženské pohlaví Gona měli fialová křídla a rudé oči a mužské pohlaví Gona měli modré křídla a růžové oči. Gona se dožívali padesáti let a pak uhynuli. Živili se rostlinami a zvěří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.