sobota 18. července 2020

Havraní křídla a netopýr 3. Mezi prsty proudí čas


Raven občas utíkala do svého světa aby ji realita tolik nebolela. Je pravda, že je královna démonů. Je pravda, že on je padlý anděl. Je pravda, že pocházejí z Abbysu neboli pekla ( propast). Je pravda, že se znají staletí. Je pravda, že jsou nesmrtelní. Je pravda, že pijí krev, požírají lidské maso a živí se lidskou energií. Je pravda, že ji stříbro nezabije. Prakticky vše je pravda až na to, že se zabil. Zabil se jen v její hlavě. Raven je zvláštní dívka. Co žije někde mezi realitou a fantazií. Avšak do světa své fantazie utíká vědomě aby ji z reality nehráblo úplně. Na to, že není člověk má mnoho psychických poruch. Ano je to divné, ale pravda. Je šílená a psychopat. Ale to se u nelidské bytosti dá čekat, že? A ano její hlavní postavou v jejích většině příběhů je ta samá postava. Muž jejího života co má mnoho tváří a mnoho jmen v jejím světě fantazie. Ano píše fantasy - magorie o své největší lásce svého života. Kdyby nepsala tak zešílí ještě více. Ona ví pravdu. A její skládanka se postupně dává dohromady. Miluje jen jeho.

Muže s vlasy barvy slunce a modrýma očima. Ano pořád o něm musí psát nějaké bláboly, ale jen v její hlavě jsou spolu a šťastný. Musí na něj stále myslet. Nedokáže ho dostat z hlavy. A čím více se snaží na něj zapomenout tím více ho miluje a tím více z toho šílí. Ale teď zase zpět. Ano létali spolu na drakovi. Jen v tom všem má zmatek. A víte co je na fantazii nejlepší? Protože v naší fantazii je možné vše. Můžeme si vytvořit vlastní svět. Vlastní bytosti, postavy, prostě vše co nás napadne. Proto miluje psaní příběhů, povídek i básní. Protože ve světě fantazie může být kýmkoli a s kýmkoli i s lidmi co zemřeli. Jo jen ve světě fantazie můžeme být s lidmi co už jsou po smrti. Raven a Orinwe se dali dohromady po tom co vystudoval školu Hanwer. Po tom co odešel ze školy se Raven dozvěděla, že Hedwiku vlastně nikdy nemiloval a že byl už tehdy zamilovaný do ní. Do Raven. To Raven vyrazilo dech. Vůbec toto nečekala. On mne celou dobu miloval? Vůbec nechápala, která bije. On o mne celou dobu věděl?

Tak toto vůbec nepobrala. Ale byla od té doby nejšťastnější bytost na světě. O to více spolu létali na jeho drakovi. Začal spávat s ní v její rakvi na tom opuštěném hradu z 1. století. Vášnivě se milovali v krvavých lázních na hradě. Vybudovali si později na hradě zahradu na opuštěném hřbitově. Kvetly jim tam rudé a černé růže. Nakonec se odstěhoval z krypty k ní na hrad. Byli spolu moc šťastný. Jejich láska rostla a jen kvetla. Spolu vyvražďovali vesnice i města prostě vše co jim přišlo do cesty. Stal se z nich hodně obávaný pár. Tak nějak v 21. století už se na upíry, démony, vlkodlaky tolik nevěří jen z nich lidé začali i tak mít strach. Staré legendy začaly ožívat. Ach, ano. Upíři, démoni, vlkodlaci i andělé a jiné bytosti se díky nim přestali ukrývat v temnotách a vše bylo jako za starých časů. I lovci se začali bát v těchto nových dobách temna. Do Evropy se vrátil mor. Všude špína a smrad. Nastaly nové války mezi lidmi a různými bytostmi od upírů po anděli. Další nové krveprolití. Jak krásné doby nového temna. Tak úžasné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.