sobota 18. července 2020

Havraní křídla a netopýr 2. Chaos v chaosu


Ano úryvek z jejího předlouhého žití a zajímá vás o jejím životě více? Tak čtěte dále a neodcházejte. Vím její život je lehce chaotický. Tak snad vás to milí čtenáři neodradí. Ano pocházejí z Abbysu , ale v lidském světě se poznali až po mnoho staletí dále na noční škole Hanwer. Ze začátku si jeden druhého moc nepamatoval. A ani jeden si nemohl vzpomenout odkud se znají. Cítili už od začátku to silné pouto mezi sebou a oba cítili, že se znají celou věčnost. Jen jak říkám nemohli si vzpomenout odkud. Pamatovali si svou minulost z tohoto světa i věděli co jsou jen jim byli vymazány vzpomínky na sebe. Vše si z těch staletí pamatovali celé své životy. Na lidském světě nebyli nikdy zabiti jen žili každý jinde a sám za sebe. Jednoho večera se objevil u nich na škole. Měl dlouhé blond vlasy , modrè oči a na sobě černou košili a kalhoty a černý gothický kabát. Zamilovala se do něj tehdy na první pohled. Tak silně. Její láska k němu je silnější než smrt. A to kvůli těžkým depresím má za sebou hodně pokusů o sebevraždu. Jen ho nebyla schopna poprvé oslovit. Byl tak nádherný když tam tak stál. Přesně z jejich snů jako dělaný.

Ano vždy o takovém snila. O dlouhovlasém blind princi v černé či přímo goth. Cítila, že ho odněkud zná, ale za boha si nebyla schopna vzpomenout odkud. Byl ji tolik povědomý. Jen si říkala, že tak dokonalý princ by se s takovou zrůdou jako je ona ani nebavil a tak ho neoslovila. Řekla si, že ho osloví příště. Na tu noční školu, ale nastoupil až čtyři roky po tom co ho tam spatřila. Ano poprvé ho spatřila na jednom srazu. A on příště nepřišel. A po těch letech na něj zapoměla. Čtyři roky na to nastoupil do noční školy Hanwer. Tam už ho oslovila a zjistila jak se jmenuje. Orinwe Sallywely. Cítila už tehdy, že není člověk a též si začala vybavovat jeho pravou podobu. Bílá kůže, rudé oči, nádherný havraní černé křídla. Ano už věděla kdo je to. Její největší láska. Vzpomínala na nejhorší chvíle svého života před tím než se to stalo. Tehdy na škole byl zadaný s Hedwikou Mollywe. Raven se tehdy opět pokusila zabít. Tentokrát to bylo tekuté stříbro. Ano vypila tekuté stříbro. Jenže zapoměla na to, že jako královna démonů je též nesmrtelná jako on a nějaké stříbro ji nic neudělá.

Hedwika ho, ale po dvou měsících opustila a on se zabil. Nikdo doteď neví co přesně se stalo, ale ona jediná věděla, že je naživu. Přeci jen Raven jako královna démonů věděla že žije. A tak se rozhodla ho najít. Ano musí svou největší lásku najít. Nesmí se zabít i kdyby to nějak šlo. Ještě ne. A čas plynul... Po dvou letech o něm dostala zprávy. Ano čeká tu na svou největší lásku. Občas ji realita splývá s fantazií. Trpěla i bludy a ve svých představách byla dost často. Takže létání na dracích byla jen její fantazií. A to, že je s ním je její největší sen. Nic více si nepřeje než aby byl živý a s ní, ale to se asi nikdy nestane. Žije ve svém tajném světě s ním. Nenávidí realitu, protože realita moc bolí. Ano realita bývá krutá. Proto se Raven zavírala do světa mimo realitu. A on jako pán draků je i z části drak. Měnil se ve fialovo-černého draka. Jednoho večera ji pokousal. Prostě to nevydržel a proměnil ji v draka. Ona je černo rudý-drak. Raven ho opětovně proměnila v děmona a udělala z něj svého krále na trůn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.