sobota 18. července 2020

Havraní křídla a netopýr 1. Realita, sny a bludy

Obrázek 1Obrázek 2

(Tuto povídku jsem psala v roce 2017 po nocích v psychiatrické léčebně avšak nikdy jsem ji ještě nezveřejnila celou)

Byla mladá. Bylo ji teprve sedmnáct let. Chodila do noční školy Hanwer. Milovala černou barvu. Byla to mladá samotářská dívka co sedávala v koutě s knihou a v sluchátkách puštěn Marylin Manson. Milovala gothic subkulturu. Ale na akce v té době nechodila. Ano byla to mladá gothic dívka. Gothic byla od svých třinácti let. Chodila v potrhaných punčocháčích, síťovanýmy návleky na rukou, sukních i kalhotech. Převážně v černé. Milovala černou, krvavě rudou, bílou, se stříbrnými doplňky. Do školy chodila s býlím pudrem, černými rty, i nehty, a černými stíny. Nosila krátké vlasy s výholy po obou stranách. Ano byla závislá na výholech od svých dvanácti let. Jo čas plyne. Vzpomíná na dávnè časy. Teď je ji dvacet pomalu dvacet-jedna . Sedí u svého bloku a píše své vzpomínky střižené svou fantazií. Ano nudí se tak píše další část svého života. Asi se potřebuje vypsat. Kolik řádků napíše to neví. Její jméno je Raven Kirk. Miluje havrany a netopýry.

Měla doma ochočeného netopýra Morgena, černou kočku se zelenýma očima Riku, hada Gloren a tři havrany Dolores, Dravena, Kirka. Žila v opuštěném hradu z jedenáctého století a spala v dřevěné rakvyco si nabarvila na černo a namalovala si na ni rudou růži s bílou lebkou. Nenáviděla světlo. A trpěla alergií na slunce. Ne, že by ji slunce přímo zabilo, ale oslepovalo ji a dělali se ji z něj puchýře na kůži s rudými fleky. Její přítel Orinwe Sallywely nebyl člověk. Byl nesmrtelný. Byl to padlý anděl s nádhernými černými havraními křídly a ona zase měla netopýří křídla. Ale nikdo jiný než oni dva neviděli jejich pravé podoby. Na venek působili jako gothici či dark people. Prostě jako podivíni v černé. Ona byla královna démonů a on první padlý anděl. Živili se lidskou energií a lidskou krví občas lidským masem. On žil v kryptě v nedaleké malé vesnici Drop. Jemu bylo navždy osmnáct a ji navždy sedmnáct, ale jen vzhledově. Raven bylo ve skutečnosti 350 000 let a jemu 465 000 let, ale v lidských letech byli mladý. Takže na jejich lásku a vztah se lidé dívali divně.

A kdo z "normálních" lidí by se na tento pár díval "normálně"? Jejich láska byla nesmírně silná. Raven v lidském světě pocházela z 18. Století a Orinwe z 11. Století. Ano už staletí po nich jdou lidští lovci dèmonů, upírů, vlkodlaků, andělů. Raven pochází z Viktoriánské Anglie a Orinwe z ranného Středověku. A lètali spolu na černo-zeleném drakovi . Zuw byl Orinwe drak. Ale byli skrytý před lidmi aby o něm nikdo nevěděl. Zuw ovšem spálil několik vesnic a měst. Orinwe nebyl jen jen padlý anděl, ale i pán draků a Luciferova pravá ruka a Raven byla ďábel v ženském pohlaví. Oba pocházeli z Abbysu. Přeloženo z pekla Abbysu vládne Lucifer. Abbys je prázdnota či nic. Naprostá nicota. Místo kde nic není. A město mrtvých je v Astrálu město kde žijí upíří, vlkodlačí, přízraci duše. Ale lidský věk plyne dál. Raven je teď v lidském věku dvacet, vzhledově stále sedmnáct, a její skutečný věk je 350 000 let . Orinwe je teď v lidském věku dvacet-pět let, vzhledově stále osmnáct, jeho pravý věk je 465 000 let.

2 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.