pátek 12. srpna 2022

Kapky krve 3 - Tajemná žena

Eleanor nechápe proč se před ní sourozenci klaní. Toto se ji stalo poprvé v životě, že by se před ní někdo klaněl. Není na to vůbec zvyklá, no to asi většina lidí.

Ty černé oči, jako by ji uhranuly.

"Zatančíš si?" navrhne Luna a podá ji ruku.

Ta chvíli váhá, ale nakonec nabídku přijme, zvedne se a jde za Lunou.

Hodí šibalský spokojený úsměv na svého mladšího bratra. Je rozhodnutá vzít si, to co chce.

Dojdou na taneční parket a začnou spolu tančit, tělo na tělo.

Luna má sto chutí ji políbit, takže to nakonec udělá, prostě si ji přitáhne blíž k sobě a políbí její sladká ústa, vášnivý polibek.

Překvapená Eleanor se po chvíli přidá, jejich vlhké jazyky se mezi sebou proplétají. Vášnivě se líbají. Nevnímají vůbec své okolí. Jsou jen oni dvě a nic jiného. Je to, jako by se zastavil čas.

*

Eleanor se cítí zvláštně, ne kvůli tomu, že je to žena, ale má takovou zvláštní auru, vychází z ní velmi zajímavá energie, nedokáže to správně popsat. Ale ta energie, jako by ji přitahovala k sobě. Nedokáže, té ženě odolat, přitahuje ji, jako magnet. Má pocit, že možná našla někoho pro život, když ji partner opustil, i když v jiném pohlaví, ale to je jí jedno, hlavně aby ta osoba, byla věrná. Je bisexuální a tato neznámá žena ji velmi přitahuje, má pocit, jako by ji znala celou věčnost. Luna je překrásná sexy žena. Je jako opilá přitažlivostí a naprostým chtíčem. Neovladatelná touha, ach, ta úplná blízkost.

*

Po zhruba hodině se Eleanor cítí naprosto unaveně, po tanci bez přestávky. Luna to ucítí, takže ji vezme za ruku a odvede ji k její kamarádce a svému bratrovi, aby si odpočinula, přeci jen je pouhý člověk, není jako ona.

"Ty nejsi unavená a vyčerpaná?" zajímá Eleanor.

"Já nemohu být unavená." začne se lehce smát.

"Jak to?" diví se.

"To je jedno." odpoví a posadí ji na lavičku.

Saša mezitím koupila pití a sedí u baru. Lehce podezíravě se podívá na Lunu, něco ji na ní nesedí.

Je jiná, ale nemůže přijít na to v čem. Hlavně ty její temné černé oči. I přes světla v klubu, poznala, že to nejsou kontaktní čočky.

Ta se na Sašu, jen usměje a tím ji dá najevo, že proti ní nemá absolutně šanci. Zlověstný úsměv a záblesk v očích. Ve stylu, sáhneš na ni a zemřeš, ta je odteď, jen moje, či jak to popsat.

*

Avšak Luna se nechce přede všemi prozradit, bylo by to nebezpečné. Přeci jen stále existují lovci upírů, démonů, vlkodlaků a tak dále. Což nehodlá riskovat. Není úplně blbá.

*

Ale co čert nechce, ucítí energii v okolí klubu, osoby která ji psychicky zlomila, což ji okamžitě vyprovokuje. Její bratr si toho všimne a už ví že je zle.

"Ne!" vypadne z jeho úst a zděšeně se podívá do očí své sestry.

"Ale jo, bráško." usměje se svým chladným úsměvem.

"Za chvilku jsem zpět zlato." políbí Eleanor na ústa a vydá se ven z klubu.

*

William ví že je problém a to velký, i to že svou sestru rozhodně nezastaví. Ovšem on sám ho k smrti nenávidí, nadměrně arogantní muž, takže ne že by se ho nějak zastával, to rozhodně ne, ale v tuto chvíli je to příliš nebezpečné, když je v okolí klubu tolik lidí, je to o hubu. Jenže, také moc dobře ví, že k tomu zatím nebyla vhodná chvíle, a taky že to jeho sestra, už prostě nedokáže vydržet, nediví se ji, sám by to asi tak dlouho ani nevydržel, věděl že to v ní absolutně vře, jen čekal kdy k tomu dojde. Ach, ano, věděl to...

*

Luna se zjeví před mužem, který ji tak moc ublížil.

Jsou zrovna v parku nedaleko od klubu, je ještě černá noc, a lidé tu zatím nejsou.

Všimne si ji, až poté co ho chytne za ruku.

Jeho výraz stojí za to. Šok, zmatení, otevře pusu, ale nedostane příležitost promluvit, jelikož je oba Luna teleportací přenese k ní domů. On vůbec nechápe, která bije, co se právě stalo a děje.

Tak nějak neví, s kým si tehdy začal zahrávat. S kým měl tu čest se kdy potkat.

Zjistí, jakou má skutečně sílu, když mu téměř rozdrtí zápěstí, za které ho táhne, neví kam.

Jdou po schodech dolu, do podzemních prostorů domu.

"K-kdo vlastně jsi?" jediné co dokáže ze sebe dostat.

"Anděl pomsty." začne se ďábelsky a šíleně smát.

Čisté šílenství... Dlouho touží po své pomstě. A tentokrát to nedokázala vydržet. Už si nehodlá odepírat svou sladkou pomstu. Sama pro sebe se usmívá. Je ráda, že se konečně pomstí. Teď pocítí mnohem větší bolest, než kterou způsobil on jí, to si naprosto vychutná. Chce ho slyšet, řvát bolestí, chce vidět, jak bude trpět.

Ale momentálně nechává čekat, ženu kterou miluje, a tuto možnost si nehodlá nechat ujít. Nenechá ho, zničit začátek získání, její nové lásky. V žádném případě. To nemůže dovolit.

Dovede ho tunelem do 'sklepa', kde má svou osobní mučírnu. Během chvilky, už je spoutaný těžkými řetězy ke zdi, jako ve středověké mučírně. Pak mu dá špinavý hadr do úst, jako roubík.

"Omlouvám se, ale někdo důležitý na mě čeká." pronese a opět se ozve její šílený smích. "S tebou si budu hrát později." ušklíbne se.

Odejde ze své mučírny, kterou pečlivě zamkne, až poté se teleportuje zpět do klubu. Tentokrát ne do jeho okolí, stejně už tu jsou všichni opilí. Podaří se ji najít Eleanor, je ráda že zde stále je.

"Vážně jsi na mě počkala, krásko." políbí ji.

"Jak vidíš, tak ano. Jsi vážně sexy Luno." odpoví ji.

"Půjdeš se projít?" navrhne Luna.

"Velmi ráda, miluji úplněk, který dnes je." usměje se.

A tak odejdou ven. Podívají se na nebe a sledují nádherný měsíc v úplňku.

"Je nádherný, jako ty Luno." a pak ji dojde její jméno.

"Děkuji." ušklíbne se na ni.

Ví, že ji došla ona spojitost, ale přemýšlí, jestli je to jen přezdívka nebo pravé jméno. 

2 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.