středa 10. srpna 2022

Kapky krve 1 - Sleduji tě, ze stínů

Často chodí do jednoho gothic klubu, respektive do více klubů.
Ano je to mladá gothička, je jí dvacet let. Jmenuje se Eleanor Black, ale říká si Darvulia a ostatní ji říkají Pinky, díky tomu, že dost často má růžové vlasy, i když nosí i jiné barvy vlasů, podle toho jakou má zrovna náladu.
Má dlouhé růžové vlasy, chodí pomalu jen v černé barvě, ale má ráda i růžovou, červenou, modrou, bílou, šedivou a stříbrnou barvu.
Ráda nosí dva drdoly nahoře hlavy a zbytek vlasů rozpuštěný. Takový její typický účes, ale nenosí jen tento účes. Avšak je i otaku, miluje anime a asiaty.

Žije v podnájmu v jednom menším bytě.

Pochází z Anglie, ale aktuálně žije v České republice, což si moc nepomohla, ale co už. Chodí do práce, pracuje v tetovacím studiu, tato práce ji baví, to má celkem štěstí. Většina lidí dělá práci, která je vůbec nebaví, jenže potřebují peníze na přežití. Jen málo z nich se živí, tím co je baví, to je holý fakt.
Je velmi krásná.

Její partner se vrátil zpět do své rodné země, zpátky do Skotska, takže tu zůstala sama. Je to už pár měsíců co odešel pryč. Ale z druhé strany se mu moc nediví, Česká republika je nic moc, sama několikrát přemýšlela, že se vrátí zpět do Anglie nebo půjde úplně někam jinam, ale zase si tu už vytvořila domov. Prozatím se rozhodla zůstat a časem se uvidí. Ono stěhování se do jiné země, není tak snadné, když se nejedná o rodnou zemi, kvůli občanství, aby daná osoba nežila někde načerno, ale to se stává často. Ovšem Eleanor nechce být ten případ.
Docela by se ji hodil spolubydlící, kvůli nájmu. Sice má několik přátel, ale většina je zadaná a žije s partnery nebo žijí na koleji, kvůli škole, takže není moc z čeho vybírat.

***
Rozhodne se jít do vany a relaxovat při oblíbené hudbě. Tu si jde rovnou pustit. Pustí si Wardunu. Miluje různou severskou hudbu.
Zapálí si cigaretu a jde si napustit teplou vodu do vany. A připravit si čisté oblečení a ručníky. Do vody hodí květy růží a pěnu.

Začne se svlékat z oblečení, jelikož koupel je téměř připravená. Rozpustí si své dlouhé růžové vlasy, které ještě trochu učeše.
Když je voda napuštěná, vleze do vany a pohodlně si do ní lehne.
Zapálí si cigaretu a vdechne kouř do svých plic.

*
Je temná černá noc a blíží se úplněk. Sice je léto, ale ve vodě začne být po chvíli chladno a nechce nastydnout. To se dá pochopit. Nebo snad nedá?

***
"Luno už jsi ji opět sledovala?" zajímá se její mladší bratr.

"Ano..." a zaculí se.

"Jak dlouho tu dívku vlastně sleduješ?" vyzvídá od své starší sestry.

"Ani nevím přesně, několik měsíců už to bude." usměje se a tím odkryje své dlouhé tesáky.

"To se nestává často, starší sestro, že by jsi tak dlouho sledovala nějakého lidského červa, aniž by jsi ho zabila." zvedne obočí.

"Ale ehhh, no tak! Williame!" kdyby mohla, byla by teď úplně rudá ve tvářích.

"Že by se moje sestřička zamilovala?" rád ji provokuje.

"Ne!" vyprskne hned.

"Mě to tak rozhodně přijde. A proč ji tedy jinak sleduješ? Proč jsi ji zatím nezabila? Hmmm...?" pokračuje.

"Já nevím, něco na ní prostě je..." přizná nakonec Luna.

"Měla by jsi se jí konečně ukázat a oslovit." usměje se na svou sestru.

"Zítra je zrovna gothic párty v jednom klubu, tak tam můžeme jít. Možná ti padne do oka nějaký muž." šibalsky se usměje.

"Možnost tu je. Pojďme domů." a políbí svou sestřičku.

"Dobře." souhlasí.

A tak se teleportují do svého domu.

*
Tento dům jejich rodu patří po staletí. Jen si ho upravují dle dané doby, ve které zrovna žijí. Aktuálně je natřen na černou barvu. Je útulný, alespoň pro ně ano. Je ve stylu victorian gothic převážně. Jim se líbí a to je hlavní.

Pro lidi je jejich rod poměrně zahalen tajemstvím. Což je nejspíše dobře, jelikož lidé za ty staletí zabili mnoho upírů a ostatních druhů 'nadpřirozených' bytostí. Navíc v této době, by jim téměř nikdo ani nevěřil, a byli by bráni za ještě větší blázny. Kdysi byli obávání, ale teď v ně jedna strana nevěří, druhá strana si na ně hraje a chce být upíry. Ironie, ne?

*
Ano, mají magické schopnosti, nejsou lidé, ale jejich úplně pravé podoby v tomto světě nemohou být vidět, i kdyby stokrát chtěli. Lidé je vidí, téměř jako by také byli lidmi. Mají jen 'malé' odchylky, od lidí, na první pohled vypadají jako lidé, v gothic subkultuře se mohou skvěle skrýt, což jim vyhovuje.
Jelikož jsou původní královská čistá krev, nemusí se skrývat před sluncem, i když je jim velmi nepříjemné, tak neshoří na popel a prach. O to lépe se můžou skrýt mezi lidmi. Velká výhoda.

*
Napijí se krve ze svých pohárů.

"Blíží se bouřka." konstatuje, když uvidí z okna černé mraky.

"Vypadá to tak. To je dobře, milujeme bouřky." usměje se její bratr.

"To ano, jsou krásné a uklidňující." a znovu se napije další krve.

Už začíná svítat.

Když se napijí pořádně krve, jdou spát. V podzemí pod domem mají své rakve na spaní.
Na první pohled jejich dům působí, jako lidský, a dole v podzemí mají svůj pravý skrytý pokoj. Poměrně dobré skrytí, ne?

*
Jsou po kamenných schodech dolů do podzemí domu. Nepotřebují moc světlo, ve tmě vidí dobře.
Když dojdou do pokoje, ulehnou do svých rakví.

"Krásné sny bráško." promluví tiše.

"Tobě taky sestřičko." také ji přeje.

"Miluji tě sestro." dodá.

"Vždyť já tebe taky." pronese tiše.

Usnou....

***
Eleanor se probudí a jde si udělat kávu, zapálí si cigaretu a přemýšlí co si dá k snídani.

Má na sobě volné černé tričko s modrou lebkou a šedivými růžemi.

Těší se na večer do klubu na akci. Nějakou dobu na akce neměla vůbec náladu, ale tentokrát ji celkem má. 

2 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.