pátek 29. července 2022

Hluboko v srdci 10 Hora Qingya 1/2



Zhou Zishu je jeho odpovědí relativně, avšak mile překvapen. Toto absolutně nečekal. Lehce nadskočí, když ucítí obětí. Otočí se a zjistí, že je to jeho partner. Hned se usměje. Obejmou se a Chengling se k nim přidá. Opravdu rodina. Nikoho jiného pomalu nemají.

*
Jen těm dvěma zbývá ještě vyřešit Světovou zbrojnici bojových umění. Zhou nechce, aby se do ní dostal princ Jin a Wen zase Král škorpion a ostatní.
Navíc ostatní mu už našli všechny kousky skelné zbroje. Několik duchů z Údolí duchů ho zradilo a přidalo se ke Králi škorpionovi.
K tomu se blíží svatba Gu Xiang a Cao Weininga. Wen KeXing chce, aby měli svatbu v Údolí duchů, než uzavře horu Qingya. Což bude za týden. Za sedm dní bude jejich svatba. Nikdo z nich se nemůže dočkat na onen den. Hlavně mladí snoubenci, jak jinak. Nemohou se dočkat až budou svoji úplně.

***O tři dny později***

Wen KeXing se probudí vedle svého milovaného partnera a usměje se.

*
Je tak šťastný, že je jeho miláček zachráněn a už nemá ve svém těle hřeby, které ho skoro zabili. Je velmi vděčný Velkému šamanovi, princi Qi a nakonec i Ye Baiyi.

***
*Ach, je tak nádherný. Hlavně, když spí, je sladký a roztomilý.* proběhne mu hlavou a zkousne si spodní ret. *A nakonec je vážně můj.* další myšlenka.

Jak ho tak tiše pozoruje, je z toho celý nadržený a má sto chutí ho hned vojet. Vzpomene si na divokou noc, plnou vášně a sexu, z toho je ještě víc nadržený. Penis mu stojí v pozoru, jako voják.
Nevydrží to, je to až moc silné, navíc jsou po vášnivé noci oba dva nazí. Nejprve si chvíli hraje prsty se svým tvrdým penisem, než do něj začne pomalu vnikat. Přeci jen ho nechce úplně vzbudit, i když mu to takto přijde blbé, jenže se ta blízkost nedá absolutně vydržet.
Vnikne do něj až po kořen, přeci jen chvíli počká, než se v něm začne opatrně hýbat. Avšak netrvá dlouho a Zhou Zishu se nakonec probudí. Chvíli mu trvá, než mu dojde, co se právě děje. Tak trochu ho stejně vzbudil. Zývne si a promne si oči. Wen si zkousne spodní ret a zvláštně se zatváří. Asi trapný výraz? Tak by se to asi dalo popsat. Chvilku na sebe navzájem zírají.

“Ty ďáble.” ušklíbne se Zhou Zishu. “Tak budeš se tedy hýbat, nebo na mě budeš jen zírat? Když už jsi mě vzbudil.” dodá a opět si zývne.

“P-promiň... J-jasně... Nešlo to vy-vydržet...” zakoktá a začne se znovu hýbat.

On pod ním začne vzdychat slastí a rozkoší. Po nějaké době vzdychají už oba dva, mezitím co tvrdě šuká do jeho citlivého místečka, se vášnivě líbají na ústa. Vášnivé a dravé vzájemné doteky. Zhou zvedne nohy, aby se v něm mohl lépe pohybovat. Tím pádem se mu podaří do jeho zadku líp dostat. Wen uchopí jednu jeho bradavku do úst a začne ji cucat. Poté se vrhne na druhou. Užívají si vzájemných dotyků. Když se udělá, skončí na čtyřech a hned cítí velkou chloubu svého partnera, jak vplouvá dovnitř jeho těla, lehce sykne bolestí, ale po chvilce už je to v pohodě.

“Jsi v pořádku?” zeptá se ho.

“Jo jsem, jen to trošku zabolelo, ale už je to v pohodě.” usměje se na něj.

A tak se začne pohybovat, nejprve pomalu, postupně začíná zrychlovat. Euforie a slast, sténání a vzrušení. Po několika minutách se taktéž udělá. Poté padnou vedle sebe na postel a rozdýchávají své orgasmy. Hledí si navzájem do očí. Usmívají se na sebe.

“Ah Xu, jsi tak nádherný.” políbí ho na rty a pak se zvedne z postele.

Odejde dělat jídlo a napije se vína. Ovšem netrvá dlouho a zjeví se za ním Zhou Zishu a potom co ho obejme až Wen nadskočí leknutím, ale pak se usměje. Sáhne mu na zadek a políbí ho. Zhou Zishu se napije vína, jelikož konečně může. Oba dva začnou pít alkohol.

“Co jdeš mi pomoci?” rýpne si hned.

“Já umím vařit? Od kdy?” začne se smát.

“A já jsem tvůj sluha?” a štípne ho do stehna.

“A nejsi?” štípnutí mu vrátí.

Začnou dělat kraviny a pošťuchovat se. 'Mlátit' se navzájem. Vskutku jako malé děti, ale jsou roztomilí. Wen vezme do ruky 'vařečku' a začne ho s ní plácat po zadku a smát se tomu. On ovšem vezme větší a začne mu to vracet.

***O čtyři dny později***

V Údolí duchů se připravuje svatba. Wen KeXing a Zhou Zishu přichází později.
Gu Xiang má na sobě nádherné svatební šaty a ozdoby a Cao Weining taktéž vypadá úchvatně.

*
Nastal den svatby a uzavření hory Qingya, duchové započnou své nesmrtelné životy a nebudou moci opustit horu.

Luo Fumeng, Šťastný duch, Wu Chang, Chang She, Hei Wu Chang, Bai Wu Chang, Hanging, Lovelace a mnoho dalších je zde.

*
Má to být jediná šťastná událost toho ponurého a depresivního místa. Krásná výzdoba.
Jenže sekta Qing Feng nesouhlasí s jejich svatbou. Poté co Cao Weining utekl s Gu Xiang, se jeho sekta naštvala, berou to, jako urážku a zneuctění jejich sekty. Tak trochu okolní svět nenávidí duchy a celkově Údolí duchů. Což je problém.

*
Gu Xiang se kochá nádherným věnem od ostatních duchů. Je velmi nadšená a šťastná. Vskutku překrásná nevěsta a ženich.

Wen KeXing sedí na svém trůnu a u něj sedí jeho partner. Hledí si hluboce do očí, které říkají, že by spolu také rádi měli svatbu, jenže homosexuální svatby společnost nebere a neuznává, takže si o tom mohou nechat, jen zdát. No pohledy prince Qi a Velkého šamana, říkají totéž.
Ale i tak jsou oba dva homosexuální páry za ně opravdu rádi. Přejí jim to. Ze srdce přejí.


 

2 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.