pondělí 2. května 2022

Modrovlasý upír (YiZhan)

Zdroj obrázku (ten obrázek jsem upravil)

Je teplé léto. Pro upíry drsné počasí. 

Teplá letní noc a Wang nemůže spát. Rozhodne se jít do bazénu co má na zahradě. Rukou si prohrábne své modré vlasy a skočí šipku do bazénu. Dá si několik koleček a jde domu. Pak se jde opláchnout do vany od chlóru. 

***
Jeho partner Xiao už spí. Žijí spolu ve vile. Avšak Xiao není tak svatý jak si jeho fanoušci po celém světě myslí. Je to nadměrně arogantní kretén. Ale i přesto ho Wang miluje, i když ho sere a chová se k němu hnusně, mnohokrát kvůli němu plakal. Ovšem měl i horší partnery než je on. Mnohokrát se dost pohádali. Více se sblížili při konkursu na The Untamed a také se během něj dali dohromady. Wang je upíří šlechtic a Xiao pouhý člověk. Ale i když je to nadměrně arogantní idiot, tak i přes to Wanga miluje, i když to tak občas nevypadá. Jelikož je z královské krve, tak může na slunce a mezi lidmi nosí hnědé kontaktní čočky, aby nikdo neviděl jeho rudé oči. To by byl průser, kdyby lidé zjistili, že je upír.


***
Po koupeli jde do postele a napije se jeho teplé krve, než se mu podaří usnout. Ve spaní se obejmou. Často spí v objetí.

Milují se, jsou spřízněné duše, i přes ty hádky. 

“Ty jsi můj sexy modrovlasý upír.” políbí jeho chladné rty. 

“A ty můj člověk.” zašklebí se.

***
Nějakou dobu mu trvalo, než si zvykl na to, že muž kterého miluje je upír, dozvěděl se to po delší době jejich vztahu, respektive po tom co Wanga našla jeho starší sestra. Jenže on je z Číny a ona z Česka. Oba dva jsou upíři a ona je královna. 
Což je problém, protože by rádi byli spolu v kontaktu jinak, než jsou. A ještě k tomu by se rádi viděli osobně, což se z velké pravděpodobnosti nikdy nestane, to by se musel stát opravdu velký zázrak, kdyby se jim někdy vůbec povedlo vidět se osobně v lidském světě. Je úžasné, že se konečně našli, ale smutné, že se nemůžou vidět ve fyzických tělech, ale to je z lehké strany pro Xiao Zhana dobře. To by jinak spolu sourozenci spali ve fyzických tělech... Hlavně ze svou sestrou může dělat to co se svým partnerem ne, jelikož není dělaný na bdsm a k tomu nezná svého partnera v jeho pravé podobě. Elizabeth si občas půjčuje tělo partnera jejího bratra a dělá mu hraní, které oba dva milují.
Xiao dost žárlí na sestru jeho partnera. Navíc se zrovna dvakrát nemusí. Elizabeth nenávidí takto nadměrně arogantní bytosti celkově a Xiao se na ni dost povyšoval, no povyšovat se zrovna na královnu upírů je sebevražda, navíc když jsi jen pouhý člověk. Kdyby to nebyl partner jejího mladšího bratra, tak by ho hned vymazala z existence, no téměř se neudržela a smazala ho z existence, ale nakonec se stihl na poslední chvíli vzpamatovat a začal se k ní chovat lépe, tak trochu ji zčernali oči a v tu chvíli si začal dávat pozor. Nějakou dobu trvalo, než si uvědomil, že to bude on kdo bude poslouchat je a ne že oni budou poslouchat jeho. Což se mu absolutně nelíbí, je zvyklý že každý poslouchá jeho a dělá co chce on, ale to u sourozenců neplatí.
Wangova sestra má zase partnerku, která je o osm let mladší než ona. Ale ani jeden pár neřeší věk, hlavní je že se milují. Wang je o sedm let mladší než Xiao. Takže tak. 

***
Začnou se vášnivě líbat. Hladí jeho modré vlasy a hledí do jeho rudých očí. Jsou nazí, modrovlasý upír uchopí tu velkou chloubu do svých úst a začne si jazykem hrát se špičkou penisu, než ho pojme celý. Pokojem se ozývají vzdechy slasti. 

“Pojď do mě-” vzdychá.

Modrovlásek se nenechá víc pobízet a vnikne dovnitř jeho zadku svým velkým tvrdým penisem až po kořen. Chvíli čeká, než začne hýbat svými boky a vášnivě ho šukat. Tvrdé přírazy do jeho citlivého místečka. 
Mezitím mu dává na krk své upíří polibky. 

“Miluji tě ty moje trdlo-” pronese během svých přírazů.

“Já tebe taky můj princi temnot-” a políbí jeho chladné rty.

Po zhruba patnácti minutách se několikrát po sobě udělá. Vyprázdní své plné koule. Po chvíli už leží pod ním a cítí jeho tvrdý penis uvnitř svého těla. Okamžitě se začne hýbat a narážet do jeho místečka, takže vzdychá naprostou slastí v euforii. Splynutí těl i duší. Je tak moc vzrušený, že se po chvilce dvakrát udělá. 

“Pojďme do vany lásko.” řekne udýchaně Xiao.

“Dobře. Tak jdi napustit vodu a já přinesu oblečení a ručníky.” souhlasí.

A tak se Xiao zvedne a jde do koupelny připravit koupel. 

***
Sex a krev. Bez krve by to nebylo ono, to jsou hold upíři. Sexuální aktivity s krví jsou nejlepší potěšení. Závislost na sexu a krvi.
Xiao už si dejme tomu zvykl na jeho chladné tělo, doteky, polibky, na chlad který z něj vychází. Ale nebylo to pro něj lehké. 

***
Wang přinese do koupelny čisté oblečení a ručníky. Položí to na pračku a vleze si do vany ke své lásce. Opírá se o jeho svalnatou hruď a poslouchá tlukot srdce. Je to pro něj ta nejhezčí melodie na světě. Miluje poslouchání jeho srdce, když ví že mu patří. 

“Jsi nejkrásnější muž, kterého znám lásko.” ozve se Xiao a políbí ho do modrých vlasů.

“Vážně? Až tak?” zasměje se trochu Wang.

“Jo vážně.” odpoví mu.

“Za pár hodin máme to vystoupení, víš o tom, že?” vzpomene si.

“Málem bych zapomněl Yibo.” teď se směje on, i když to není až tak vtipné.

“Co je tak vtipného, na tom že jsi zapomněl na naše vystoupení? Mě to tak vtipné nepřijde.” pronese.

Hned na to se smát přestane.

“Máš pravdu, vtipné to moc není.” občas se umí i zamyslet.

***
Po půl hodině už sedí u stolu a pijí kávu, k tomu vaří rámen. Ještě se pro jistotu dívají na notebooku, co mají vše dnes na programu za práci. Jsou to dvě taneční vystoupení. Ale změnila se hodina kdy mají být na místě. Takže se rychle nají a jdou se připravit.

“Stíháme to vůbec?” ptá se Xiao.

“Nějak jo, no budeme muset.” odpoví mu.

***O čtyři hodiny později***

Už jsou na místě a jsou připraveni na své vystoupení. Za pár minut jdou na pódium.

-o chvíli později-

Začíná hrát hudba a oni začínají tančit své první číslo. Chvílemi se sexy dotýkají tělo na tělo. Vážně kouzelný pohled. Tančí na píseň od Yiba - Fire. A pak budou tančit na píseň No sence. Je tu mnoho jejich fanoušků, ale ještě aby ne.

***O šest hodin později***

Šli na večeři do restaurace.

***
Ještě po vystoupení byli na večírku. Tak nějak tam museli, i když se jim vůbec nechtělo. Prostě mají vysoké postavení a pohybují se v hodně vysokých kruzích společnosti. Musí dělat co jim řeknou. Přestože se jim kolikrát absolutně nechce chodit na nějaké 'pitomé' večírky a tak dále, jenže se musí usmívat, bavit se s lidmi se kterými ani nechtějí a především slušné vychování. Což bývá dost náročné, ta přetvářka jak děsně moc se baví a užívají si to. A nejhorší to má mezi lidmi Yibo, jelikož je upír a jejich krev až moc lákavě voní, ovšem nesmí nikoho napadnout kvůli krvi.

***
“Už aby jsme byli doma-” ozve se vyčerpaný Wang.

“Jo to mi povídej.” lehce se zašklebí. 

Po jídle a víně, zaplatí a odejdou. Avšak fanoušci umí být dost otravní, takže si je hned chce někdo už zase fotit. Obejmou se a pár fanoušků si je vyfotí.

***O rok později***

Zrovna mají upíří svatbu na hřbitově a je to také noc kdy se Xiao Zhan stane upírem...

6 komentářů:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.