neděle 3. dubna 2022

Sladká romantika (YiZhan)


Wang Yibo a Xiao Zhan se znají už od dětství. Jsou nejlepší kamarádi od dob, když byli ještě malé děti. Už tehdy k sobě měli velmi blízko. Postupně spolu chodili do školky a poté na základní školu. Avšak už tam začal být Wang šikanován, protože byl zženštilý. Kluci na škole ho mlátili. Jediný kdo ho bránil a stál při něm byl Xiao. Jenže co čert nechtěl. Wang se ve svých čtrnácti zamiloval do svého ochránce. Už od dětství cítil, že je jiný než ostatní, ale nevěděl v čem. Tehdy ještě ne. Jeho nejlepší kamarád je o tři roky starší. Když se do něj zamiloval bylo Xiaovi sedmnáct. Nevěděl co má dělat. Nemohl mu říct pravdu. Horší bylo, když odešel ze školy na střední.

Ve svých patnácti letech na jedné párty úplně opilý a v depresi políbil svého nejlepšího kamaráda. Překvapilo ho, že se nebránil. Spíš mu přišlo, že se mu to líbí. Ovšem oba v sobě měli velké množství alkoholu. Citům neporučíš a můžeš se snažit jak chceš. Aniž by o tom věděl, byl to první polibek jich obou. Xiao neměl žádnou dívku. O žádnou neměl zájem, takže na střední škole začal zažívat šikanu sám. Ani jeden neví o citech toho druhého. Ale v jejich zemi se není čemu divit, že? Tam je to ještě horší než v jiných zemích. Nešlo přehlédnout jak k sobě mají blízko. Takže se začali šířit řeči. Jak by byli rádi kdyby to byla pravda. Oba vzpomínají na jednu divadelní hru na základní škole kde hráli hlavní role. Byli vybráni oni dva, protože se k nim ty role hodili nejvíce. Byl to příběh o lásce dvou chlapců, ale bez žádného polibku nebo tak, protože to bylo zakázáno. Chodili do kroužku divadla. Milovali už tehdy hraní a také zpěv. Respektive oba jsou umělecky nadaní. Duše umělců. Dokonce spolu složili píseň, kterou také nazpívali. Jako umělci postupně začali být oblíbení, protože uměli to co ostatní ne. Naučili se skvěle tančit.


Když to nikdo neviděl, tančili spolu, zpívali své pocity, hráli různé hry a rozhodně měli občas intimní chvilky. Xiao rád maloval, takže vzniklo několik obrazů nahého Wanga nebo umělecké fotografie. Yibo zase začal psát příběhy. Celkově jim začalo postupně docházet, že se mají raději než pouhé nejlepší přátelství. Jsou si blíž a blíž skrytí před světem. Žijí ve vlastním uzavřeným světě, kde mohou cokoliv. Když nemuseli, nechodili vůbec ven. Či si našli opuštěné místo bez lidí a dále byli ve svém světě.

Když bylo Yibovi osmnáct a Zhanovi dvacet jedna, začali žít spolu. Na venkově. Nejprve hráli divadelní hry na vesnici a poté se dostali k natáčení seriálů a filmů. Děti je milovali. Wang začal být motocyklový závodník. Celkově začínali být úspěšní ve více směrech. Oblíbenost rostla.

***
Jednou po práci jdou do parku na své místo kde moc lidí nechodí. Wang najednou utrhne rudou růži ze záhonku a podá ji Xiaovi. Klekne si na kolena.

“Xiao Zhan miluji tě od mých čtrnácti let. Už seru na kecy ostatních a celé debilní společnosti. Už ti to konečně musím říct, mé pravé city k tobě. Velmi tě miluji už to nehodlám dále skrývat uvnitř mě.” přizná se po několika letech.

“Oh, Wang Yibo toto jsem chtěl slyšet mnoho let. Taky tě moc miluji lásko. Také už seru na veřejnost.” a políbí ho na ústa.

Zrovna někdo prochází kolem nich a okamžitě je někdo vyfotí. V tu chvíli se na tu osobu oba otočí.

“Hlavně nezapomeňte říct světu, že se milujeme a jsme spolu partneři.” usměje se Yibo na dívku.

Hned na to ho Xiao opět políbí a nevnímá pohled dívky. Dá se říci, že protestují proti společnosti. Ví, že z toho budou mít nejspíše problémy, ale je jim to jedno. Konečně se rozhodli přiznat si svou lásku. Už je nebaví se skrývat. Skrývali se celý život, ale to teď končí. Neví jaké budou následky, ale mají jeden druhého a to je hlavní. Boj za lásku. Pravé skutečné vzájemné city. Když dorazí domů, zapnou notebook a zjistí, že na internetu už jsou fotky jak se líbají. U nich je popisek "Sladká romantika". Podívají se na sebe a usmějí se.

“Ta byla tedy rychlá.” začne se smát Xiao.

“Máš úžasný smích lásko.” usmívá se Wang.

“Ty jsi úžasný celý. A především moc roztomilý. Máš sladký úsměv miláčku.” pohladí ho po modrých vlasech.

“Ty víc.” lehce se zasměje.

Je zrovna léto a teď žijí na kraji města. Mají bazén a vilu. Slunce svítí, respektive je nádherný ohnivý západ slunce a oni jsou nazí v bazénu. V objetí sledují tu krásu. Sladké polibky. Při sledování té nádhery si navzájem začnou prsty hrát se svými penisy, které stojí dávno v pozoru. Jsou vzrušením bez sebe, takže stačí jen pár dotyků a hned se udělají ve stejnou chvíli. Wang vyleze z vody a sedne si na zem u bazénu, ale nohy má ve vodě. Xiao se ujme příležitosti a vezme jeho penis do pusy. Sice chutná trochu po chlóru, ale neřeší to.

Začínají být vidět hvězdy a měsíc. Teď už je tma a příjemně. Není už takové horko. Jelikož je jasná obloha je spíš zima než vedro.

Wang má v ruce zmrzlinu, která mu stéká na hruď. Sladký pohled, sexy.

“Pojď dovnitř lásko ať nejsme nemocní.” ozve se mladší sexouš.

Tak vyleze z bazénu i on a jdou dovnitř. Skončí nejdříve ve sprše aby nechutnali po chlóru. Raději ať chutnají jako zmrzlina než chlór. Vážně. Mladší sexouš má v puse lízátko a mezitím mu ho kouří starší sexouš. Boží zároveň ďábelská rozkoš. Kapky vody stékají po jejich nahých tělech. Koupelnou se ozývají zvuky naprosté rozkoše a euforie. Netrvá dlouho a pusa staršího je plná spermatu, které mu teče po bradě. Poté si stoupne a začne líbat svého partnera, který právě dolízal lízátko. Chuť sladká se směsí spermatu. Poté se mladší vrhne na ten krásně velký penis. Nejprve si jazykem hraje se špičkou než si ho vsune do úst celý až po kořen. Z jeho modrých vlasů kape voda o to více je sexy. Teplá voda a teplá rozkoš. Užívají si každý svůj dotyk, svých nahých těl, které se o sebe otírají. Po několika minutách vybuchne do těch úžasných sladkých úst několikrát po sobě velké dávky té bílé smetánky až se skoro udusí jelikož ho nestíhá polykat. Mladší mezitím prsty připravil staršího na svůj vpád. Opře se o dlaždice a ucítí ten velký, tvrdý penis uvnitř svého těla. Překrásný pocit. Vrazí mu ho tam až po kořen. Chvíli čeká než si zvykne na jeho velikost, nechce mu ublížit. Když si je jistý, že může tak se začne hýbat. Nejprve pomalu a postupně zrychluje než se hýbe jako sám ďábel, kterému utekli rohy. Po zhruba tři čtvrtě hodiny se udělá.

Jsou unavení. Teď mají už dost. Další den musí do práce. Takže se umyjí a odejdou spát. Leží vedle sebe nazí v posteli a v objetí usínají.

Růže z jejich zahrady krásně voní po celém domě. Romantické...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.