neděle 27. září 2020

Lehké zabíjet a těžké milovat úvod

Obr.1
Obr.2
Obr.3

Poznámka : Tento děj se bude odehrávat v Naruto světě. Pár Sasuke x Naruto. Bude to podle mého nápadu , který doplnila Wolfther. Můj nápad + její nápad. Takže tato povídka je dalo by se říci dva nápady dvou lidí co se stali jedním , ale píšu to jen já. Tímto ti chci tuto povídku věnovat a doufám , že se ti mé provedení bude líbit. A ještě jednou ti děkuji , že jsi doplnila můj poslední kus skládanky v mé hlavě , který mi chyběl , takže ti děkuji i zde. 


Děj : Sasuke je idol všech , jak žen tak mužů. Akatsuki a Orochimaru útočí často na Konohu i Sunu. Narutovi to nevadilo avšak postupem času začal zjišťovat , že ho k tomu arogantnímu černovláskovi něco táhne. Začal zjišťovat , že ho Sasuke začal přitahovat , že začíná žárlit na vše co se kolem Sasukeho pohne. Nikdy by si nepomyslel , že ho ten arogantní blb začne přitahovat a bude žárlit na vše co se kolem něj pohne. Nevadilo mu dlouho , že je Sasuke idol jak žen tak i mužů a , že ho chce tolik lidí. A Sasuke se s nimi baví a dodává to Sasukemu slast pro jeho povýšené ego. Ale Naruto postupně zjistil , že se do toho blba zamiloval. Začalo mu to těžce vadit a rozhodl se , že se musí zbavit každého kdo má o toho arogantního idiota zájem a s kým se jeho Sasuke baví. Že musí zabít každého kdo se motá kolem jeho miláčka , protože jinou možnost než je všechny zabít neviděl. Dohánělo ho to k šílenství. Nějakou dobu si nechtěl přiznat , že toho idiota miluje. A tak se rozhodl odejít z Konohy a kam ho cesty zavedou ? Povede se mu zjískat Sasukeho lásku ? Povede se mu zjískst Sasukeho jen pro sebe ? 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.