neděle 17. července 2022

Hluboko v srdci 7 Krása lásky


“Ach... Lao Wene.” vydechne.

On se uvelebí v jeho náruči a slzy mu přestanou téct. V jeho obětí se cítí v bezpečí od okolního světa.

“Ah Xu. Ah Xu.” a hlavou začne hýbat na jeho hrudi.

Zhou Zishu ho pohladí po jeho dlouhých vlasech.
Po chvíli mu dá něžný polibek do vlasů. Najednou má chuť políbit jeho sladké rty. Vzpomene si na jejich první polibek a na ten pocit, co cítil když se jejich rty dotýkali. Zkousne si spodní ret. Dostane chuť to cítit znovu. Obejme ho ještě pevněji. Cítí, jak mu divoce tluče srdce v hrudi a je nervózní. Jeho city k němu jsou čím dál víc hlubší. Nedávno začal mít ještě jiné pocity.
'Asi bych si měl vážně přiznat, že moje city jsou hlubší, než jen k mladšímu bráškovi.' bleskne mu hlavou. 'Ach, ta jeho sladká, rozkošná tvářička. Je vážně k nakousnutí.' myšlenky pokračují dál.
Nakonec se přistihne, jak drží jeho tvář a hluboce mu hledí, do těch nádherných očí a cítí chtíč. Během chvilky už se svými rty dotýká těch jeho. Zjistí, že se mu postavil penis do pozoru.

*
Tak dlouho ho tento muž přitahuje, jako magnet, a nedokáže se tomu nadále bránit. Snažil se tomu bránit dlouho, ale už to prostě nedokáže. Chce ho, tak moc. Chce být jen s ním navždy. Teď už to ví. Teď si je stoprocentně jistý, že chce jen Wen KeXinga. Emoce z jeho nitra se dostávají ven, tak dlouhou dobu se snažil odolávat svým pocitům, citům, chtíči, touze, přitažlivosti, svým myšlenkám. Ano, bál se milovat kohokoliv. Byl zvyklí, jen zabíjet, na city nebyl čas. Býval stroj na zabíjení, lásku neznal, ani v ní nevěřil. Nevěřil, že existuje něco, jako pravá láska. Jenže potom co se do jeho života vrátil po mnoho letech 'mladší bráška' vše se začalo postupně měnit, to on se začal měnit, začal mít něco, jako emoce, pocity a city. Jeho srdce začalo naplňovat štěstí, hřejivý pocit v hrudi, který nezažil.
Očividně k němu má mnohem silnější city, než si celou dobu myslel. Jen to doteď neviděl nebo nechtěl vidět? Nebo na to nebyl ještě připravený? Navázat s kýmkoliv vážnější vztah?
Jediné co teď ví, je že ho miluje. Dokázal si uvědomit konečně co skutečně cítí a už je rozhodnutý co chce. Ano, je to on a život s ním, i kdyby měl nakonec zemřít, díky hřebům v jeho těle, ale alespoň by nezemřel osamělý, navíc Wen KeXing by bez něj tak ani tak nežil dál, což si uráčil uvědomit.
Neměl žádný směr, ani motivaci vůbec žít, jenže poté se nečekaně objevil Wen KeXing a postupně dostal obojí.

*
“Lao Wene?” ozve se tiše, když se jejich rty odpojí.

“Ah Xu..” a zahledí se mu zamilovaně do očí.

“Lao Wene, miluji tě.” přizná se nakonec nervózně.

“Vážně?” nevěří.

“Ano, vážně. Miluji tě. Už jsem si to urovnal v hlavě a uvědomil si, že to tak skutečně je.” cítí se najednou trochu trapně.

Nakonec ho Wen chytne za ruku a odvede si ho do jejich pokoje.

*
“Eh, co to mělo být?” pronese Chengling.

Přeci jen je ještě 'dítě'.

“Tomu se říká láska.” usměje se princ Qi a podívá se na svého tajného partnera.

Usmějí se na sebe. Úkol, který si dali do hlavy je splněn. Tak trochu si těch tří, ti dva vůbec nevšimli. Vnímali jen sebe a okolí ani náhodou, takže neví o tom, že je viděli. Přesně tak.

***
Wen KeXing ho povalí na postel a začne svlékat. Během několika minut už jsou oba dva nazí na sobě a vášnivě se líbají na ústa. Wen ho chvílemi lehce kousne do rtu nebo do krku. Avšak moc dlouho to nevydrží a Wen mu vsune dva prsty do zadku a začne ho připravovat na svůj vpád.

Ah Xu, odteď jsi jen můj.” zavrní mu do ouška a olízne si spodní ret.

Nedostane šanci a znovu ho začne líbat, hned na to mu opatrně vsune svůj tvrdý penis do jeho sexy zadku, až po kořen. Chvíli počká, než se začne hýbat a dravě ho šukat. Ozve se pomalu až zavytí slastí, podle toho pozná, že našel jeho citlivé místečko, takže se na něj zaměří a začne do něj tvrdě přirážet. Slastné sténání vychází z jejich úst. Užívají si vzájemné doteky svých nahých těl. Ovšem dlouho to nevydrží a udělá se dvakrát po sobě. Nedostane čas na to se vydýchat a už klečí na čtyřech a opírá se o rám postele, když ucítí penis svého miláčka, jak vplouvá do jeho mokrého otvoru. Zasténá naprostou blažeností a chtíčem. Také nějakou chvíli čeká, než dostane odvahu se uvnitř něj začít hýbat. Nejprve dělá opatrné a pomalé pohyby, ale když zjistí, že je to v pohodě začne zrychlovat.

“Ah Xu... Rychleji... P-prosím...” zavrní pomalu, jako kočka.

Ten ho nejprve dlaní plácne přes jednu půlku a pak přes tu druhou, až potom mu vyhoví.

“Ach, Lao Wene jsi tak nádherný.” řekne až zasněně.

“Ah Xu ty víc.” odpoví mu.

Poté se do něj udělá.
Pak oba dva padnou vedle sebe na postel a rozdýchávají své orgasmy. Leží naproti sobě a zamilovaně si navzájem hledí do svých očí. Hladí si vzájemně tváře a usmívají se.
Zhou Zishu je konečně naplno šťastný a až teď nechápe čeho se tak bál. Respektive teď je nakonec naplno šťastný i Wen KeXing...

“Ah Xu tak moc tě miluji.” řekne šťastně Wen KeXing.

“Lao Wene to já tebe taky, teď už to vím.” přizná se a políbí ho na ty sladká ústa.

“To jsem velmi šťastný. Ani nevíš, jak moc můj milovaný Ah Xu.” polibek mu vrátí.

“Chtělo by to koupel.” nadhodí. 


2 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.