pátek 15. července 2022

Hluboko v srdci 5 Král Škorpion


Gu Xiang žije se svým snoubencem Cao Weiningem v Sektě mečů Qing Feng.

Její snoubenec, už ví že je z Údolí duchů, ale i tak ji hluboce miluje a chrání. Což nečekala, bála se toho. Ale nakonec jeho city k ní byli silnější. Jenže jeho sekta se to nedávno také dozvěděla a nesouhlasí s tím, takže se rozhodli tuto noc utéct pryč.
Začala se šířit sektami brožura duchů. V ní jsou jména všech z Údolí duchů i jejich pozice, prostě vše o nich. Takže se už ví že Wen KeXing je vůdce Údolí duchů.
“Vážně chceš utéct semnou?” ptá se ho.

“S tebou klidně na konec světa. Miluji tě.” a políbí ji na ústa.

***
Jsou spolu velmi šťastní. Milují se hluboce a upřímně.

Gu Xiang nevěřila, že vůbec někdy najde lásku, ale stalo se tak a je konečně šťastná, ale původně nechtěla odejít od svého mistra, jenže on mu ji dal, protože si všiml, že ona ho také miluje, tak ji jen popostrčil. Jinak by to neudělal. Zná ji a věděl, že sama by to neudělala a stále by tvrdila opak.

“A kam půjdeme?” zajímá ji.

“Co třeba do Panství čtyř ročních období?” napadne ho.

Z rozhovoru je vyruší hluk a křik. Rychle vyběhnou ven a uvidí Škorpiony s králem škorpionů, jak vraždí sektu Qing Feng.

Škorpion zjistil, že kousek skelné zbroje je v této sektě, takže ji napadli aby získali onen kousek. Ovšem oni ho nechtějí vydat z rukou, tak masakr pokračuje, všude stříká krev a mrtví padají k zemi.

***
Zhao Jing je kmotr krále škorpionů a on ho téměř na slovo poslouchá, pomalu jako pejsek svého pána, dělá pro něj první poslední, jenže pro něj je jen figurka na šachovnici, proto si škorpion svého kmotra nechává sledovat pár duchy z Údolí duchů, aby si ho prověřil, jelikož má podezření, že ho za zády zrazuje, což se mu absolutně nelíbí, právě protože pro něj sám od sebe dělá snad vše co si usmyslí. Miluje svého kmotra nadevše.
Bohužel zatím neví, jaká je to svině a manipulátor, který manipuluje i s ním a lže mu do očí, několikrát mu tekli slzy, když se k němu zachoval hnusně. Kmotr mu několikrát ublížil a ubližuje.
Král škorpion je citlivá a psycho povaha. Což je zajímavá kombinace. Pohledný, charismatický, emotivní, citlivý psychopat. Ano vskutku je krásný, ale také nebezpečný. Vskutku dost nebezpečná vražedná kombinace. Nejde se proti tomu pořádně bránit, což je nejhorší. Právě díky charisma.

***
“Změna plánu?” nadhodí.

Ona jen kývne hlavou na souhlas a tak začnou utíkat pryč ze sekty, tato příležitost se jim hodí, avšak sami musí bojovat, takže se jejich plány mění. Nakonec skončí schovaní v jeskyni s ostatními. Ovšem chtějí ji zabít, takže si Cao stoupne před ní a začne svou snoubenku chránit a bojuje s vlastní sektou.
Ona ho náhle chytne a utečou ven z jeskyně. Bojují se škorpiony, než se jim podaří utéct pryč. Naštěstí je nezačali pronásledovat. Ani škorpion, ani sekta jejího snoubence.

“Takže směr do Panství čtyř ročních období.” rozhodne Gu.

On kývne hlavou na souhlas a tak se vydávají do Panství čtyř ročních období. Nic lepšího je nenapadá, navíc by se Wen KeXing měl dozvědět jaká je situace.

***O tři týdny později***

Cao a Gu konečně dorazí do Panství čtyř ročních období.
Jen Cao je zraněný, když si jich všimne Wen KeXing hned běží za Zhou Zishu a tak je pustí dovnitř panství.

“Co se stalo?” zajímá se okamžitě vůdce Údolí duchů.

“Mistře...” a padne k zemi vyčerpáním.

Po chvíli se objeví i ostatní.

“Jdu připravit pokoj.” ozve se Velký šaman a zmizí.

Zhou vezme do náruče Caa a Wen zase svou žačku a nesou je do pokoje, kde je položí na postele a Velký šaman je jde zkontrolovat. Vyhodí všechny z pokoje a po pár minutách se otevřou dveře.

“Tak jak na tom jsou?” ozve se okamžitě Wen.

Gu Xiang má vysokou horečku a Cao Weining má několik bodných ran a zlomená dvě žebra. Oběma jsem dal léky a ošetřil je. Bude to chvíli trvat, ale budou v pořádku.” odpoví mu.

“Za jak dlouho se tak probudí?” promluví Zhou.

“Gu zhruba za 24 hodin a Cao nevím, ten je vážně zraněný.” odpoví zamyšleně. “A teď jdu vytvořit další a nové léky.” dodá.

“Dobře.” odpoví Zhou.

A tak Velký šaman a princ Qi odejdou. Jdou hledat do okolí panství různé byliny na léky a masti.

*
Velký šaman a princ Qi se drží za ruce.
Jsou tajnými partnery pět let a skoro šest. Takže opravdu poznali, že se Wen KeXing zamiloval do jejich přítele z dětství, ale že i on je zamilovaný do něj. A taky moc dobře ví jak je těžké si toto přiznat a vyznat si lásku.

Právě proto se jim snaží pomoci. V podstatě jsou něco jako dohazovači. Přejí jim štěstí.

Navíc podle toho co ví, Zhou Zishu nikdy nehleděl na ženy, tak jako ostatní muži. Spíše komentoval muže, typem 'Ten má krásnou tvář' nebo 'Vypadá nádherně', o ženě ho takto mluvit snad nikdy neslyšeli.

***
Po zhruba třech hodinách dorazí zpět do panství. V košíku mají nějaké byliny, takže když dorazí do pokoje, hned některé z nich připraví na sušení.

Obejmou se a políbí na ústa.

“Miluji tě.” pronese Velký šaman a políbí ho.

“Vždyť já tebe taky.” pohladí ho po jeho dlouhých vlasech.

Jsou velmi sladký pár. Ale hlavní je, že jsou spolu šťastní. A to hodně. Už několik let.

***
Chodbami se opět line líbezná vůně jídla. Ano, Wen KeXing už zase vaří nějaké jídlo. Postupně se všichni shromažďují v jídelně. 


4 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.